anagat 26.08.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Hłe hłe.. aż się przejdę na Twój wątek zobaczyć , co to za płyteczki Cię tak absorbują Kojarzycie tę piosenkę.. 'Nie ma jak u mamy, ciepły piec , cichy kąt'?? ja niedługo zacznę śpiewać.. ' Nie ma jak u Nemi':D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.08.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 alescie nagledzily, jak pare tygodni tylko echo bylo to dzis trajkociarnia na maksa:lol2: normalnie nie wiem do czego sie podpiac czy do sprzetu agd swoje 5 groszy dorzucic czy do krzesel :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 26.08.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Tar.. dla mnie bardziej sprzęt.. ale krzesełka tyż A najlepiej jeszcze wpadnij do mnie i luknij na materiały na sofę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.08.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 (edytowane) Tar.. dla mnie bardziej sprzęt.. ale krzesełka tyż A najlepiej jeszcze wpadnij do mnie i luknij na materiały na sofę.. no to lecimy na szybko: piekarnik bosh - never ever, niby ma funkcje samoczyszczace i inne bajery ale do szalu doprowadza mnie stal nierdzewna i szyba, zostaje wszystko i nie ma szans na wyczyszczenie zmywarka whirpool j.w. tragedia, nie domywa, nie ma funkcji suszenia (o tym sie przekonalam dopiero po zakupie) prawdziwie zadowolona bylam z wczesniejszego elektroluxa lodowka - electrolux - kciuk w gore, rewelka, pakowna, dobrze rozplanowana ergonomicznie, komora zwieżosci, funkcja multiflow (system poziomu wilgotnosci powietrza), filtry, nie ma kostkarki bo nie chcialam ma tylko panel z wyswietlaczem i mase innych funkcji, z ktorych prawie nie korzystam plyta ceramiczna - electrolux - j.w rewelka, ma 1 pole duze, 2 normalne i jedno z rozszerzeniem brytfankowym pralka aeg - bardzo dobrze sie sprawuje. typow nie pamietam musialabym pogmerac w fakturach. ja generalnie lubie sprzet elektroluxa sprawdzil sie na porzednich mieszkaniach, rodzina tez nim obkupiona, wszyscy zadowoleni. na miele mnie nie stac:cool: krzeselek szukalam dlugo i trafilam na stronke meble modo - od ghost'ow po klasyki. kupilismy krzeselka white classic (teraz tylko dostepne black classsic) proste twardo miekkie ale zaczepiscie wygodne. zaluje ze nie wzielam 8 zamiast 6 szt. http://www.modo4u.pl/katalog/category/32/produkty/krzesla Edytowane 26 Sierpnia 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 26.08.2012 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Ehh z tym Miele... Szkoda, że mają takie ceny bo te ich sprzęty naprawdę fajne... Z płyty ceramicznej Elektrolux też byłam zadowolona dopóki nie pękła. Dzielnie służyła kilka lat i nic się z nią nie działo. A tak w temacie kuchennym - nabyłam niedawno garnki w Ikei, z tej serii 365+ i strasznie mi się rysują. Wkurza mnie to jakniewiemco - czy któraś z Was ma to cudo i taki problem? Bo ja już taka zła jestem na te gary, że rozważam sprezentowanie ich mojej babci... Bo ona nie zwraca uwagi na takie rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 26.08.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Madzia, rekamuj je.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.08.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Też mam te garnki i niestety też porysowane a co gorsza po roku mycia w zmywarce widzę drobne kropeczki rdzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 26.08.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 w temacie AGD: zmywarka Whirpool - odradzam ! juz 3 czy 4 razy padł nam panel sterowniczy. Dwoeidzialam się ostatnio od spotkanego przypadkiem serwisanta, że Whirpool tak ma niestety...Za to pralkę mamy ich - 6 zmysł i 10 lat działa bez problemu. Generalnie najlepiej chyba kierowac się zasadą, ze kupować AGD danej firmy takie, w jakim od dawna się specjalizuje. Np Amica kuchenki ok, ale lodówki tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 27.08.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Fajnie się rozwinął temat AGD Szczególnie podoba mi się rzeczowa wypowiedź TAR Nabrałam ochoty na płytę Elektroluxa Nemi, masz jakiekolwiek przypuszczenia co mogło spowodować pęknięcie płyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 27.08.2012 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Ja mam przypuszczenia - myślę, że Tomek, który buszuje w nocy po kuchni i przygotowuje sobie np. śniadanie o 4 nad ranem albo odgrzewa obiad o tej samej porze (generalnie je w nocy) po prostu coś na nią upuścił. Oczywiście się nie przyznaje, ale wieczorem płyta była cała, a rano pęknięta, więc możliwości są dwie albo Niutek (którego jednakowoż o gotowanie w nocy nie podejrzewam), albo małżonek. W każdym razie pękło pole grzewcze to z rozszerzeniem na jakieś podłużne naczynie. Pozostałe działały bez problemu, ale ja ze strachu bałam się ich używać. Tymczasowo zakupiliśmy jakąś Amicę za 500 zł, a jak będziemy robić kuchnie to sobie kupię indukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 27.08.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Czyli jak mam rozumieć raczej bez jakiejś ingerencji płyta sama od siebie nie powinna pęknąć? Szybko gotuje się na takiej płycie (porównując z gazem)? Co do indukcji jakoś nie mam do niej przekonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 27.08.2012 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Z gazem za bardzo nie mam porównania "organoleptycznego", ale wydaje mi się, że na płycie gotuje się dłużej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 27.08.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Ja tam mam porównanie i wg mnie gotuje się tyle samo. Indukcji nie miałam. Za to jeszcze niegdy nie ugotowałam dobrego budyniu na płycie ceramicznej.. i zupełnie nie wiem, czemu;/ zawsze mi przywiera mimo bezustannego mieszania:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.08.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 ja kiedys gotowalam na gazie potem sie przerzucilam na ceramike, dla mnie o niebo lepiej. a moze nie umiem na gazie gotowac :rolleyes:do indukcji nie mam porownania ale jak bylam u Arniczki to zauwazylam, ze na indukcji rzeczywiscie sie szybciej gotuje, tak mi sie bynajmniej zdawalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.08.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Za to jeszcze niegdy nie ugotowałam dobrego budyniu na płycie ceramicznej.. i zupełnie nie wiem, czemu;/ zawsze mi przywiera mimo bezustannego mieszania:stirthepot: hihi z tym budyniem to nie wiem, nigdy nie gotowalam moze garnek nie tenteges ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 27.08.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Tar, tak mi się tez wydaje, bo garnki najtansze na swiecie.. Pytalam juz kiedys na forum, ale jakos moje pytania często bez odpowiedzi zostają.. Pochwalę się, ze dostalam dzis od mężą bukiet róż bez okazji:) Pocztą kwiatową przyszedł :) hmm a moze powinnam zacząć coś podejrzewać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.08.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 ja w zeszlym roku trafilam na fajne gary w duzej hurtowni AGD, kupilam 7 garow roznej wielkosci, 2 roznej wielkosci patelnie i brytfanke, sa rewelacyjne, pokryte powloka ale nie teflonem, nic sie mi na nich nie rysuje i co lepsze nie byly przesadnie drogie jak na garnki. musze sprawdzic znaczek producenta bo jeszcze bym pare dokupila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.08.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Pochwalę się, ze dostalam dzis od mężą bukiet róż bez okazji:) Pocztą kwiatową przyszedł :) hmm a moze powinnam zacząć coś podejrzewać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 27.08.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Tar, a one na indukcję? Daj znać jaka firma..Na mnie czekają jakieś garnki takie 'lepsiejsze' podobno.. kiedyś mój ojciec kupił z myślą o mnie. Mam nadzieję, że odszukam pudło i że się sprawdzą.. One nowe nowiusie.. nawet nie wiem, co jest w komplecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.08.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 czy do indukcji to nie wiem, ale pod garnkiem jest wytloczone oscar cooks , maja jedyna niedogodnosc ze "uszy" nie sa z tworzywa i trzeba lapiac je miec rekawice ale poza tym rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts