nemi 27.08.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Ja też jestem ciekawa tych garów TAR - o moich doświadczeniach z garami ze sklepu na I. pisałam kilka postów wyżej więc szukam czegoś innego. W TK widziałam ładne (bo czarne), ale właśnie z teflonem w środku, a takich nie chcę... I takich za 5 tys. też nie chcę. Sister myślisz, że Radek coś zawalił i stąd te kwiaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 27.08.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Jeśli ktoś zdecyduje się na indukcję (a szczerze polecam) warto zwrócić uwagę, czy ma funkcję "dostosowywania się " do powierzchni garnka. Niestety z powodu braku tej funkcji moja mama nie może używać połowy garnków, które posiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 27.08.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 lasche chodzi o to żeby grzała tylko ta powierzchnia, na której stoi garnek? Czy źle rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.08.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Kwiaty wprawiły mi uśmiech na usta Płyta tylko indukcyjna... gotowałam na gazie ziemnym i propan/butan (dla mnie masakra), na elektrycznej, na ceramicznej i indukcji... Indukcja jest ekstra, szybko się gotuje, duży zakres regulacji no i najbardziej energooszczędna... Whirlpoola mam wszystko AGD w kuchni... Dla mnie porażką jest zmywarka.. Nie miałam wcześniej zmywarki, ale nie domywa, proszku nie wypłukuje, nie polecę nikomu, to samo z okapem nie wciąga wcale... ma za mała obudowę rury i przez to nie mam zamaskowanego podciągu... wygląda masakrycznie... Indukcja jest szeroka dla mnie dobra, mogę polecić, i kilka dziewczyn forumowych ma ten sam model i są zadowolone. Piekarnik piecze i ja nie szukałam z wodotryskami, jest OK Reasumując z tej firmy mogę polecić indukcję, oraz piekarnik, ale absolutnie nie zmywarki czy okapu. Natomiast od wielu lat mam lodówkę Liebherra i polecę ją.. co prawda wysiadł 2 X czujnik temperatur, ale jak moje chłopaki robią sobie erkondyszyn w kuchni z lodówki to żadna by nie wytrzymała... Lodówkę polecam i też nie ma żadnych dziwnych funkcji... chłodziarka + zamrażarka i koniec.. za to ma 2 metry i czasami miejsca brakuje... na działce mam elektroluksa i też jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 27.08.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Tak tak Lashe wytłumacz.. Bo moje uszy jak radarki.. Heh Nemi , kto wie?? Gdzie wilka nie ma.. tam .. Zaraz wystosuję pytanie na wątku:D Więc jakby co, zajrzyjcie:D Hihi bo ja już przemyśliwuję połoączenie wątku swojego z wątkiem Nemi.. Bo tu zawsze wesoło i towarzysko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.08.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Gary to ja mam doskonałe od 18 lat i są nie do zajechania, natomiast patelnie na indukcje to ja bym sobie dobrą sprawiła...Ta z Ikei jest do bani, bo mam poteflonie, kupiłam jakąś niby ceramiczną i jest do bani... No to ja się pytam niby jaka jest dobra??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 27.08.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Zaraz wystosuję pytanie na wątku:D Więc jakby co, zajrzyjcie:D Hihi bo ja już przemyśliwuję połoączenie wątku swojego z wątkiem Nemi.. Bo tu zawsze wesoło i towarzysko:D Hi hi a jeszcze nie dawno ja się chciałam do Ciebie przeprowadzać, bo u mnie się nic nie działo i nie miałam czasu pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.08.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 ja mam okap ciarko, niedrogi, ladne wzornictwo i ciagnie jak smok - jestem bardzo zadowolona 2 i 3 biegu uzywam okazjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 27.08.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Tak tak Lashe wytłumacz.. Bo moje uszy jak radarki.. Heh Nemi , kto wie?? Gdzie wilka nie ma.. tam .. Tomek właśnie stwierdził, że to jest właśnie ta pokrętna logika bab. Że niby panowie to takie gesty spontaniczności miewają bez powodu. ja mam okap ciarko, niedrogi, ladne wzornictwo i ciagnie jak smok - jestem bardzo zadowolona 2 i 3 biegu uzywam okazjonalnie Kurcze o tej firmie nic a nic nie słyszałam, ale jak polecasz to zapisuję coby nie zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 27.08.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) Chodzi o to, że jeśli garnek jest mniejszy niż powierzchnia pola indukcyjnego to skubane pole udaje, że garnka nie widzi ...no i nie grzeje ... ta funkcja nazywa się Rozpoznawanie obecności i wielkości garnka, a mamina płyta jej nie posiada Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 27.08.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 ooo:jawdrop:A ta opcja ma jakąś nazwę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.08.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Nie wiem... Ja gotuję zawsze jak dla wojska i to w dużych garnkach i moje garnki są za duże na te pola nawet.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 27.08.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Nie wiem... Ja gotuję zawsze jak dla wojska i to w dużych garnkach i moje garnki są za duże na te pola nawet.... Cóż.. jak moje kolejne dziecko nie będzie Zosią, to też będę jak dla wojska gotowała:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 27.08.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 lasche dzięki! Arnika poplułam sobie ekran!! Znaczy wyobraziłam sobie takie wojskowe gary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.08.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Nooo Wy się proszę ze mnie nie śmiać... Ten największy gar z Ikei jest u nas na porządku dziennym i taki ciut mniejszy 6litrowy też... Mniejsze to jeszcze tylko 4 litrowy, ale to już tylko na jeden dzień zupa, a do ziemniaków zwykle jak nie dla dla wszystkich to 2 litrowy, jak wszyscy chłopcy są i ktoś jeszcze to 3 litrowy... Mniejsze nie wchodzą w grę... A w ogóle to ja nie cierpię gotować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.08.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Kurcze o tej firmie nic a nic nie słyszałam, ale jak polecasz to zapisuję coby nie zapomnieć. to polska firma zajmujaca sie od lat okapami, pare lat temu (k. 10) zawodowo na nich trafilam i troche zakupow poczynilam. od tamtej pory rozwineli sie rewelacyjnie zarowno w "dizajnie" jak i jakosci, wydajnosciach itp. a cenowo sa naprawde konkurencyjni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.08.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 A w ogóle to ja nie cierpię gotować... Arniś, to ja Cię podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.08.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 a wiesz jak dobrze gotuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 28.08.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 :rotfl:a wiesz jak dobrze gotuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.08.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 a wiesz jak dobrze gotuje??? Czytałam to i owo tu i ówdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts