ekmir 16.10.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Jakie okna (+ rolety zewnętrzne) proponujecie do nowego domu?Jakie macie doświadczenia z roletami (ster. elektrycznie) portos i krispol?Co sądzicie o bramach garażowych Krispol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiw86 17.10.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 portos ponoc sie poprawił znacznie a cenowo jest chyba tanszy od krispolaale polecił bym bardziej krispol bo wiem ze tam nie ma problemów i rolety sa b.dobra o bramach był juz temat do porównywania ale widac ze nie chce ci sie szukac ja mam krispol i jest super wybór tez spory ,jak bierzesz z silnikiem to bierz szyne z paskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 17.10.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Szukam, szukam ...i mam wątpliwości i pytam.Akurat mam tańszą ofertę z Krispola.Zastanawiam się również nad roletami z moskitierami - masz jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiw86 18.10.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 rolety z moskitierami w puszce - powiem tak,ja bym nie brał. bardziej opłaci ci sie chyba zamówic osobno gdzies moskitiere wybierasz osbie w domu okno na które chcesz jak masz podzielone to napewno wystarczy na jedna połówke która sie bedzie uchylac . do moskitiery daja taki sznureczek za który ciagniesz aby opuscic ,ja bym nie chcial aby mi cos w oknie dyndało jak wahadło mozna to odczepic bo jest tylko zawiazane na pentelke ale teraz problem czy siegniesz z podłogi aby złapac dolna listwe moskitiery. moskitiera jest nawinieta na takim wałeczku w puszce który ja naciaga i jak cos ci sie stanie to tez trochee zabawy aby to naprawic a napewno firmy sobie policza za wymiane . jak ci dziecko gdzies zachaczy albo cos sam zrobisz to musisz liczyc ze w reklamacji ci tego nie uwzglednia bo to odrazu jest wymiana. a taka zakładana osobno jest w ramce masz blaszki do załozenia i trwa to dosłownie minute. napewno znajda sie osoby za takim rozwiazaniem ale jak dla mnie nie ma szału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiw86 18.10.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 a i jak masz tansza oferte z krispola to nawet sie nie zastanawiajjak dla mnie nr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 18.10.2010 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Oferta na rolety i bramę jest tańsza ale na okna drożasza - jest to oferta wiązana i w sumie inna firma z portosem jest nieco tańsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiw86 18.10.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 a to tez róznie bywa bo moze na oknach ci dali upust dodali na roletach albo odwrotnie wiec nie ma co porównywac.a okna jakich firm do odpowiednich rolet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 18.10.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 pozbud - krispolurzędowski - portosokna drewniane 3-szybowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiw86 20.10.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 o drewnianych sie nei wypowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 20.10.2010 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 A moze Ktoś inny ma drewniane lub ma jakieś spostrzeżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 03.11.2010 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Brak spostrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 07.11.2010 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 ja mam krispol i jest super wybór tez spory ,jak bierzesz z silnikiem to bierz szyne z paskiem O co chodzi z tą szyna z paskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smolik 07.11.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Pewnie z paskiem bo cisza w garażu a łańcuch czasem da znać o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts