melmunda 17.10.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Witam wszystkich fachowców, swój problem opisałem w innym dziale i jeden Pan mi poradził żeby napisać tutaj. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168052-Pomoc-z-remontem-si%C5%82owni.&p=4347282#post4347282Link do tamtego tematu. Odpowiadajcie w tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melmunda 18.10.2010 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Odświeżam, poradźcie coś apropo tej sciany z trawy(?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 18.10.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 zerwij wszystko co tylko się da, osusz porządnie, zapewnij dobrą, ale naprawdę dobrą wentylację w tym wypadku, a potem pomaluj na jakiś przyjemny kolor, np. zielony delitaktny żeby było przyjemnie i będzie git. Na podłogę najlepiej dywan zwykły, przynajmniej sprzęty z siłowni nie zepsują kafelek czy paneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melmunda 18.10.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 ok, ale co zrobić z ta ściana dziwna? Dzisiaj trochę zbiłem tam tych kafelków z tych ścian co są z cegieł i ładnie odchodziło. Lecz ta ściana co jest zrobiona jakiejś trawy wygląda tak kafelka>beton (albo to cos na co sie przykleja te kafelki)>sypkie coś (wygląda jak pożądnie zaschnięte błoto)>no i pod tym blotem jest ta trawa wymieszana z tym sypkim czymś. myślałem zeby te normalne ściany otynkować i ładnie pomalować a na ta dziwna położyc jakies tanie panele ścienne, co o tym sadzicie? Jeśli panele byłyby dobra opcja to jak wczesniej ta ściane przygotowac? Jeśli potrzebujecie wiecej informacji jak to wygląda mogę jutro nakrecic filmik dokładny jak to wszystko tam się ma i wrzuce na youtuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lifter 21.10.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 na tą "ścianę z trawy" możesz położyć płyty gipsowe, ale tylko jeśli nie idzie od niej wilgoć. i na prawdę uważaj na wilgoć, w siłowni u mojego znajomego gdy są większe deszcze podchodzą wody gruntowe, i wykładzina + ciężarki sobie wtedy pływają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 21.10.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Zrób moze jaśnieszą fotke tej dziwnej ściany może popytaj np kogoś starszego kto by pamietał czasy budowy tego pomieszczenia.Co do betonu pod kaflami masz racje to zaprawa cememntowa tak kiedys kleiło sie ceramikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melmunda 21.10.2010 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Dziadek mowił, że ta dziwna ściana to słoma? (nie pamietam dokładnie) zmieszna z betonem chyba. myślałem żeby panele ścienne tak położyć. Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 21.10.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Jedno jest pewne. Jak już skończysz to będziesz na tyle wypakowany, że siłownia nie będzie Ci potrzebna Zastawienie tego GK jest jakimś wyjściem, ale jest dość ryzykowne. Mokre to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melmunda 23.10.2010 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Co to jest GK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 25.10.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 płyta gips-karton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts