martaibartek 24.02.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 dorben kuchnia wyszła piękna!!!!! a przebojów z płytą nie zazdroszczę! oby sprawy potoczyły się na twoją korzyść Co do pyłu, woodentica i czekoladowych fug to ja na moim brownie faktyczny kolor fug zaczynam zauważać dopiero teraz (po roku mieszkania), a walka z pyłem to jak walka z wiatrakami I wrócę jeszcze do stolarki to my mamy na dole orzechowe drzwi, na podłogach woodentic brown i siakieś panele (niedopasowane do kafli :/ ) następnie jasne schody i u góry jasne drzwi. Mi się podoba, ale słyszałam komenty, że te jasne schody nie pasują do dolnych brązów :/ I dziękuję za komplementa odnośnie mojego domku i Tosi. Pozdrawiam! Rohan piękny! ja nie jeżdżę, ale uwielbiam konie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 25.02.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 no no kuchnia I klasa ,bardzo mi się podoba. co do konika to właśnie moja Ola oznajmiła że też chce ale w naszym przypadku to marzenie nie do realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.02.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Dorotko co do drzwiczek tych od szafy w wiatrołapie to my mamy takie belki wstawione bo u nas było między jedą a drugą ścianą 130 cm więc belki są takie kwadeatowe 5x5 cm i do tego przykręcane zawiasy jak do drzwi a nie do mebli .A jeśli chodzi o kurz to ja na początku ścierałam 2 razy dziennie jeden raz ajaksem raz woda plus ocet i jeszcze teraz są smugi ale już malutkie ,wina to pewnie tego też ,że u nas brak schodów (ale już zamówione).pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.02.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Dorotka psisko to dog:yes: Kanaliza działa... Trzymam kciuki za pomyślną wymianę płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 27.02.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Dorben Konik śliczny Fajnie, ze fasze marzenia sie spelniają. A dom z zewnątrz wcale nie smętny. Ja widzę super chałupkę, której wystarczy rzucić biały tynk i będzie git. Całe piękno w Waszym domu to ta prostota. No podoba mi się ogromnie już teraz widać jego ogromny potencjał, kiedy już obrośnie w te wszystkie płoty, tarasy i inne bajerasy. Samemu domowi wystarczy biały tynk, nawet chyba tego klinkieru bym nie robiła. A kuchnia rewelacja na niedoróbki przymknij oko na ścianie w kuchni ten zielony taki ciemny, czy na zdjęciach tak wyszedł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.02.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 O raaaaaaaaaaaaaaaaaaaany! Koń przepiękny! Jaką ma budowę świetny! Kuchnia baaardzo ładna, wszystko poza konikiem przebiła cegła - cudowna! Kolory nie moje ale co tam kolory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 01.03.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Dorben wieki mnie tu nie było Postępy budowlane ogromne! Salon, kuchnia - boskie A konik wspaniały Możesz napisać jak długo go macie i skąd zakupiony??? Bo jeszcze niedawno jeździłam na jego imienniku, ale właśnie został sprzedany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 04.03.2012 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 (edytowane) ida2 czeeść! Miło Cię widzieć, no popatrz, to by była historia, gdyby się okazało ze znasz Rohana - mamy go od niecałego miesiąca, kupiliśmy go od Agnieszki Borkowskiej, ale ostatnimi czasy nie stał on u niej, tylko gdzieś w Gliwicach czy Katowicach. Jeśli faktycznie znasz go z tego okresu ro byłoby super - mogłabyś nam rozjasnic ten fragment jego przeszłości, bo o ile stare jego dzieje znamy z pierwszej reki, o tyle o tym ostatnim okresie nie wiemy nic:) Za nami bardzo pracowity weekend - kazda szparka w domu odkurzona castoramowym megaodkurzaczem:) Niestety fugi jak były szare tak są... Za tydzień będziemy walczyć dalej - tym razem chyba juz z pomocą jakichs chemicznych wynalazków!! Edytowane 4 Marca 2012 przez dorben Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 05.03.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Dorben ale ten świat mały To chyba ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 06.03.2012 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ida to super!! Pisze do Ciebie na priva - muszę trochę podpytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 16.03.2012 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 bardzo się spieszę więc napiszę krótko:od tygodnia tak jakby mieszkamy, choć nie do końca:) w weekend ciąg dalszy wielkiego sprzatania, a potem obfocimy postępy i zdamy sprawozdanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.03.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 bardzo się spieszę więc napiszę krótko: od tygodnia tak jakby mieszkamy, choć nie do końca:) w weekend ciąg dalszy wielkiego sprzatania, a potem obfocimy postępy i zdamy sprawozdanie Czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 25.03.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Dorben no nieźle, ja właśnie jeździłam raz albo dwa na Rohanku w Gliwicach :D Tyle że na zdjęciu wydaje mi się większy niż w rzeczywistości Już mieszkacie?? Super!! Czekamy na fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 27.03.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Hej, dorbenka Strasznie dawno nie byłam u Ciebie. Weszłam dziś i mi mowę odjęło, tyle pięknych rzeczy zobaczyłam. Na pierwszym miejscu oczywiście konik - cudny! Niech się Wam zdrowo chowa (oby nie po krzakach ). Kuchnia wyszła superowo - w połączeniu z ciemną zgaszona zielenią i cegłą wygląda naprawdę ekstra. Ta cegła i belki mnie powaliły. Jest ślicznie. A co do zewnętrznych widoków, to chałupa ma potencjał - dach wyszedł świetnie i co najważniejsze bryła doskonale zgrywa się ze stylistyką wnętrza. No to Ci posłodziłam, ale jak najbardziej słusznie - to takie słodzenie bez lukru. :D Jestem Ci bardzo wdzięczna za namiary na firmę "cegiełkową", bo zamierzam obłożyć ścianę w holu - dzięki Tobie, dorbeniku, odpadł nam problem i koszt cięcia cegieł - dzięki. Buziaki zostawiam i lecę. Paa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 02.04.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 no i ja tez przyszłam sprawozdanie poczytać... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 05.04.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 http://kartki4u.eu//kartki/91/4/d/4389.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 06.04.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja życzy Tosia, Jasiek, Marta i Bartek ze Stańczykowa http://img407.imageshack.us/img407/8447/wielkanoc2012jakudekoro.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 06.04.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Hej, dorbenku Wdepnęłam z życzeniami. Z okazji świąt życzę Tobie i Twoim najbliższym samych wspaniałości wiosenno-świątecznych. Niech będzie zdrowo, radośnie, wiosennie i kolorowo. No i oczywiście MOKRO! A to wielkanocny "klóriczek" w wiosennym prezencie http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/383417_420169111343468_100000511486526_1636309_223146747_n.jpg Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 07.04.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt, pyszności na stole, spokoju w rodzinnym gronie i bardzo mokrego Śmigusa DyngusażycząInwestorzy z Domku na wsi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 13.04.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Witam Dorotko! Zobaczyłam, u kogoś Twój avatar i musiałam tu przyjść. Piękny Rohan, taki dostojny. Ale ja nie jestem obiektywna - dla mnie każdy koń jest piękny. Mamy u nas 2 miejsca, gdzie chodzimy popatrzeć (i pogłaskać) na te wspaniałe zwierzęta. A co jest najfajniejsze moje młodsze dzieciaki wcale się ich nie boją (chociaż są takie duuuuże). Konie są duże, dzieciaki z tych mniejszych Świetna historia z Idą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts