dorben 23.03.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Dziś właśnie wysłaliśmy zapytanie i prośbę o wycenę do dwóch firm, napisze co i jak gdy przyślą odpowiedź i szacunkowe wyceny. Więcej można w temacie poczytac na ich stronach : http://www.eko-plus.pl i http://www.ocieplenia-lotko.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 24.03.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 dzięki serdeczne za cenną informację, chętnie skorzystam choć Renatka troszkę mnie wystraszyła kwotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 24.03.2011 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Odbyliśmy wczoraj spotkanie z panami tynkarzami - okazuje się, ze mogą wejść wcześniej, nawet za tydzień, bo wypadła im robota..Ale zeby niebyło tak pięknie pan elektryk pochorował się i będzie zaczynał od poniedziałku, więc z tynkami pewnie się odwlecze do następnego tygodnia.. Jednak to i tak wcześniej niz planowaliśmy i to prawie o miesiąc! Cieszę się bardzo, bo w tym tempie przeprowadzka na święta staje się bardzo bardzo realna!! Rety - to byłby prezent! Drodzy czytający, a jak Wy szacujecie czasowo tzw. wykończeniówkę lub jak u Was to poszło (od SSZ do wprowadzenia)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 24.03.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Dorbeniku cieszę się że już tynki się u Ciebie kroją u mnie na początku kwietnia. mnie się marzy przeprowadzka we wrześniu/ październiku żeby tą moją wiochą się nacieszyć jeszcze przed zimą( kawkę na tarasiku i takie tam) .Jeśli niektórzy wprowadzają sie po 7 miesiącach to nam też się uda!!! POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 24.03.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 witam...a tych tynkarzy masz poleconych?bo moi z różnych przyczyn mogą wejść za ponad miesiąc dopiero a chcialabym wcześniej...ile biorą za jakie tynki i czy ewentualnie mogę kontakt....do mnie można wchodzić jutro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 24.03.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Ania odpowiem Ci w Twoim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 25.03.2011 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Wczoraj na forum kominkowym zobaczyłam to cudo: http://img691.imageshack.us/img691/3743/cudkominek.jpg i nagle moja koza przestała mi się podobać buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 25.03.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Dorben piękny ten kominek jest, nie dziwię się że kozę na pastwisko wyrzuciłaś,taki swojski, rewelacja. Pasuje do stadniny koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 25.03.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 dziękuję za odp...:)a ten kominek śliczny....troche strach, ze to drewno wokół kominka może się zapalić, ale rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 25.03.2011 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Kozy wyrzucić nie mogę, nie mamy takiego komina, żeby takie cudo postawić... (buuuu) moze kiedyś, przy rozbudowie... Ilona - stadnina koni???? mocno -przesadziłaś, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 25.03.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 no przecież nie będzie tylko 1 konika czyli przydomowa stadnina koników dorbenika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.03.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Dorben powiedz mi bo kupowałaś z tego co kojarzę Wodastricki brown w 2 gatunku i czy wszystko ok bo zastanawiam się na tym dużym formatem i nie wiem czy zaryzykować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 25.03.2011 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Moje ok , ale ja mam mały format. Tzn. różnią sie trochę kolorem od I gat. są jakby mniej nasycone, ale to widac tylko przy porównaniu. Tylko ze one jeszcze w paczkach, więcej Ci poweim jak juz bedą leżec (pan umówiony na czerwiec) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.03.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 ale kolor wszystkich taki sam tak tych twoich .Ja obstawiam orchę pod kolor blatu i okien złoty dąb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 25.03.2011 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Mam brown'a, pod kolor okien orzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.03.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Wiem że masz brown ,odcieniem wszystkie zakupione są ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 25.03.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Wiesz Renia, mam tego prawie 60 paczek-nie patrzyłam na każdą płytkę.. ale z grubsza OK cała partia w tym samym odcieniu- sprawdzaliśmy wybiórczo co którąś paczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 26.03.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 To oto mi chodzi czy mniejwięcej ok .Cena fajna 49,90 na te duże . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 26.03.2011 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Renata to jest super tanio, ja drozej płaciłam za te mniejsze. Chyb anajlepiej będzie jak zadzwonisz do tego pana i go porządnie wypytasz jaka to wada pod groźbą, ze jak Ci nakłamie to mu odeslesz i aferę zrobisz... Jeżeli to kolor to bym brała, ale jak się okaże ze II gat. z powodu krzywizn to absolutnie bym się w to nie pakowała, zwłaszcza ze z układaniem 1 gatunku nieraz sa jaja. Jak kupowałam swoje to chyba ze 3 razy rozmawiałam z panem telefonicznie, zeby mi oopowiedział jak ten odcień sie różni czy aby na pewno na całej partii tak samo. No a jesli to blisko to po prostu pojedź i obejrzyj, będziesz miała 100% pewności.. PS> kurcze zazdrozcze tych dużych, są megasuper!!!A gdzie je będziesz kłaść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 26.03.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Dorbenku płytki są w Zakopcu 105 km więc chyba w tym tygodniu zrobimy wypad do Zakopanego .Chcę je do kuchni salonu i jadalni .Dziś z mężem w salonie ,jadalni wiatrołapie i hoolu położyliśmy podłogówkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts