GOMA4 26.08.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Dorben, prześledziłam jednym tchem wasz dziennik, domek super.Zainteresowała nas izolacja dachu, widziałam takie coś na targach poznańskich i poważnie się zastanawiamy nad takim rozwiązaniem.możesz mi wysłać namiary na ekipę i ceny jak to możliwe ([email protected] ), ADA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 28.08.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Dorotko dobrze, że jeszcze nie masz tych wylewek to u ciebie mogą skuć cały i położyć od nowa, nie zgadzaj się na wycinanie bo po 5 krotnym pomalowaniu mimo że pan anioł obiecał że widać nie będzie to widać tak że sam przyznał, że tego się nie spodziewał i że odda pieniądze-tylko pieniędzy jak na razie brak...oby u ciebie wiązało się to z mniejszymi nerwami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 29.08.2011 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 GOMA4 - baaardzo serdecznie Cię witam!! Jeśli chodzi o ocieplenie - prześlę szczegóły wieczorem, musze w domu odgrzebać. Ale od razu dodam, ze rozwiązanie fajne, ale firma, którą braliśmy - szczerze odradzam. O ile poddasze obyło się bez problemów, o tyle ocieplenie posadzki spieprzyli po całości - sprawa w toku jeszcze jest, bo musiał kto inny po nich poprawiać. ania - nie pocieszasz mnie... Współczuję Ci przebojów - widać u nas się dopiero zaczyna. Masakra jakaś - wszystko się pieprzy, juz się pogodziłam, ze przeprowadzka dopiero w 2012 Dla niewtajemniczonych: ostatnia nowina z domku - z sufitu odpadły 2 m kw tynku, reszta niebezpiecznie zwisa tuż nad drzwiami wejściowymi..ech, aż się pisac nie chce:( :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 29.08.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Dorota, nie ma tego złego. Wiadomo, jak to na budowie - bez nerwów ani rusz. Niestety. Ale za niedługo będzie po wszystkim i i tak będziecie miło wspominać czas budowy. Trzymaj się. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.08.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 GOMA4 Masakra jakaś - wszystko się pieprzy, juz się pogodziłam, ze przeprowadzka dopiero w 2012 Dla niewtajemniczonych: ostatnia nowina z domku - z sufitu odpadły 2 m kw tynku, reszta niebezpiecznie zwisa tuż nad drzwiami wejściowymi..ech, aż się pisac nie chce:( :( Dorben, na żadnej budowie chyba nie jest różowo, ja też już kilka razy przekładałam zakończenie zmagań budowlanych... Pozdrawiam serdecznie :hug:TRZYMAJ SIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 31.08.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Hej Dorotko współczuje tych tynków odpadających . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 01.09.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Trzymaj się kochana! a panom tynkarzom opinię wystaw odpowiednią w całym regionie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 07.09.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Dorotko co tam czemu zniknełaś ,problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 08.09.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 pewnie z tynkarzami się rozprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 09.09.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Dorotko tu kilka zdjęć z wykończeniówki http://www.mojalbum.com.pl/Album=8AVUFIHC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Dorben, współczuję takich zawirowań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 20.09.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Oj, Dorotko! Współczuję tych tynków! No można się wściec, załamać, czy mieć dosyć. Za pozdrowienia dziękuję. Galerii swojej nie mam.Cegiełki świetne - ostatnio oglądałam różne cegiełki w Centrum klinkieru, ale gapa, zapomniałam się zapytać, jaką mają cenę. Będę pamiętać o Twoich. Kurcze, może trzeba było jednak przeżałować kasiorkę i od razu wykleić kominek cegiełkami? Życzę już spokojnego budowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 26.09.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Puk puk Dorotko odezwij się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.09.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Dorotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.09.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Dorben, rzeknij choć słóweczko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 28.09.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Dorben do jasnej anieli gdzieś Ty się zapodziała- to już nie jest śmieszne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.09.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Dorben do jasnej anieli gdzieś Ty się zapodziała- to już nie jest śmieszne! Ilona, cieszę się, że Cię widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.09.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 I ja się cieszę z miłego spotkania, bez codziennego wejścia na forum nie da się żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.09.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Ilonka trzymie wszystkie przeszczepy... PAMIĘTAJ... BĘDZIE DOBRZE!!! Dorota!!!!! gdzieś Ty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 04.10.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts