Tom Bor 05.10.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 no już na Nią nawrzeszczałam i nic dalej jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 07.10.2011 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 a bo ona nam już wykończony domeczek pokaże;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 07.10.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ilonko też mi się tak wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 13.10.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Dorben, ja też czekam! Daj znać co u Ciebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 13.10.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Cześć Dorotko, bardzo proszę Cię o kontakt w sprawie oczywiście pana Michała Anioła.jesteśmy zmuszeniu założyć mu sprawę w sądzie i chciałam zapytać jak to się skończyło u was.PozdrawiamAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 22.11.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Dorotko hej napisz co kolwiek daj znak ,że u Ciebie ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 24.11.2011 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Cześć kochane!!!!!!!!!!! Ależ się stęskniłam!! Dzięki Wam wszystkim za wsparcie, cieszę się, ze u Was postepy (i zaraz pędzę do dzienników nadrabiac zaległości:) ) Ilonka tak się cieszę, ze u Ciebie do przodu!! Renia wszystko obejrzałam - slicznie jest, no i tak GOTOWO!! pozdrawiam baaardzo bardzo:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 24.11.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 No wkońcu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 28.11.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Oj nieładnie!!! Ale dałaś na siebie czekać. Ja tu zaglądam i zaglądam i już się martwiłam. Pisz co u Ciebie nowego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 01.12.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Popieram prośbę w całej rozciągłości " gdzie byłaś jak Cię nie było" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 02.12.2011 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Cześć kochane!!Nie pisałam tak długo, bo po co, skoro miałyby to być głównie narzekania i przekleństwa. I nie chodzi o tynkarzy - ci przyjechali, poprawili i odjechali. Natomiast cała reszta nam się posypała przez jednego człowieka, który skutecznie nas zablokował i cały czas zwodzi. I nie chodzi o jakąś drobną rzecz, ale o naprawdę sporo prac (czytaj sporo zaliczek). Cóż - za naiwnośc się płaci...Choć cały czas liczę na polubowne załatwienie sprawy, dlatego nie chcę jeszcze opisywac szczegółów, zwłaszcza ze wcześniejsza z nimi współpraca naprawdę dobrze się układała. Mam nadzieję, ze to jakies przejsciowe klopoty firmy, a nie zaplanowana akcja-oszustwo. No i jestem w kropce, bo prace stoją, umówione wcześniej firmy od wykończeniówki wściekłe,bo muszę wszystko odwołać (choć umawiałam terminy wliczając 6tygodniowy zapas), my nie wiemy co robić. Na razie czekamy..Z nowości - uruchomione jest ogrzewanie - także grzejemy dom bez elewacji (ocieplenia) choc dawno juz miala byc. Na górze mamy zrobione ściany i sufit, w zasadzie możnaby juz malować, reszta stoi. Ja zrealizowałam się ogródkowo sadząc 4 okazałe brzozy, jabłonki i modrzewia. Kończę juz projekt tak zwanego ogrodu, może wrzucę niebawem - tak do dyskusji..Ogólnie mam DOŚĆ - co ekipa to gorzej, straciłam wiarę w ludzi i wyparowało ze mnie całe zaangażowanie. I nie chce mi się myśleć jak się z tego patu wykaraskać.No dobra - koniec tego smędzenia, tym bardziej ze te moje 'problemy' dotyczą TYLKO materialnych kwestii. W końcu mamy gdzie się podziać, teściowa nie wyrzuca wiec damy radę. Cieszę się baaardzo , ze Wam tak dobrze idzie!! Zwłaszcza jestem pełna podziwu dla Ciebie Ilonka - gorąco Ci kibicuję i ślę buziaczki!! Chyba zacznę pojawiać sie częściej, bo jak się człowiek wygada (wypisze) to faktycznie jakos lżej, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.12.2011 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Dorotko!!! Fajnie, że jesteś Poza tym, nie myśl sobie, że wszyscy mieli z górki... było wujowo... i jest nadal ale trzeba się cieszyć szczegółami... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.12.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 przytulaski i ode mnie . Łosica ma rację w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 13.12.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 i znowu ją wcieło no naprawdę oszaleć mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.12.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://kartki4u.eu//kartki/268/3/d/3102.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.12.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 http://img197.imageshack.us/img197/2487/641ph.jpg Uploaded with ImageShack.us Ze świątecznymi pozdrowieniami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.12.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 http://kartki4u.eu//kartki/271/3/d/3165.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 25.01.2012 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Dziękuję pięknie za życzenia, zwłaszcza ze te noworoczne na razie (odpukać) sie sprawdzają Po wielu perturbacjach trafiliśmy w końcu na solidną i rzetelną firmę wykończeniową, w dodatku w rozsądnej cenie:) Prace śmignęły do przodu i tak oto mamy już: - łazienki obkafelkowane, podłoga świeżutko położona, domek ocieplony, ogrzewanie działa, góra obmalowana, dół częściowo - ogólnie dom wreszcie przypomina DOM:) W związku z tym został wyznaczony nowy nieprzekraczalny termin przeprowadzki - marcowy!! Przenosimy jak tylko się da (czyli jak tylko będzie kuchnia??) także dlatego, ze przy obecnych kosztach paliwa codzienne dojazdy na budowę to czysta rozrzutność!! W tym optymistycznym nastroju śmigam nadrabiać forumowe zaległości, a wieczorem może cyknę kilka fotek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 25.01.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Dorben cieszę się, że poukładało Wam się z budową Bardzo ciekawa jestem zdjęc I KONIECZNIE pokaż drzwi wejciowe, bo chyba już macie je zamontowane Bardzo jestem ciekawa jak to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.01.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Dorota cieszę się, że wreszcie optymizmem powiało Pozdrawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts