jolam 17.10.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 zamówiłam okna rugmann 5K Arte Przywieziono KBE greenlineczy zostałam bardzo oszukana ?o tamtych miałam dobre opinie, o tych wiem niewiele czy powinny mieć podobną cenę ?prosze o pomoc bo muszę jutro coś z tym zrobić czuję się oszukana, zła i nie wiem sama jak można tak traktować klienta bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiw86 18.10.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 jesli zamówiłas "to" a przysłali ci "tamto" to chyba na umowie jest co zamawiałaś? zeby nie czuc sie oszukaną powiedz ze chcesz okna które zamówiłas i beedziesz mogła spac spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek30 18.10.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 ..no nieźle , zamawiasz schabowego a przynoszą Ci kotlet sojowy i wmawiają, że zdrowszy hyhy Zapłaciłaś pewnie za Brugmanna więc rządaj tego co w zamówieniu. Brugman Arte to jeden z najlepszych profili na rynku pod wieloma względami , KBE to mocno średni profil . Zapewne również firma wykonująca jest inna bo raczej mało firm robi na 2 różnej marki profilach , więc i jakość wykonania inna , okucia też mogą być inne... ja bym nie przyjął tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts