Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moje małe mieszkanko :)))

lakorun

Recommended Posts

• Odpowiedzi 715
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anna eM bardzo przykra sprawa, jednak mam nadzieję i głęboko w to wierzę, że wszystko się ułoży i za to trzymam kciuki!!!:hug:

i pewnie już niedługo będziemy podziwiać galerię z fotkami z nowego mieszkania:)

pepejeans ja dziś właśnie zamierzam trochę "pomacać" w ikeła :D i wolę już najtańszą szafę mieć w sypialni zamiast rozlatujących się pudeł kartonowych ;)

Anna eM czas goi wszelkie rany, choć na początku zawsze trudno w to wierzyć...

ja zawsze sobie powtarzam w różnych ciężkich i dziwnych sytuacjach, że: zmiany są dobre...

bo sprawiają, że często trzeba zacząć inaczej myśleć, odwrotnie niż dotychczas, że można zacząć myśleć bardziej kreatywnie i przekuć sytuacje, które nas spotykają w "coś pozytywnego" :):hug:

ok. ale już nie męczę swoimi wywodami, bo jak się rozkręcę to końca nie widać.. i nie słychać ;)... heh może zamiast inżynierem to filozofem powinnam zostać :)

a ja przed chwilą wróciłam z Ikeły i naberio wprawdzie zbankrutowałam, ale nie wykupiłam wszystkiego :)... trochę zostawiłam :D

jutro mają wszystko przywieźć, później montowanie :D i będzie GIT:)

SOFA złożona... czyli pierwszy z 29 kartonów, które wczoraj do mnie dotarły, rozpakowany ;)... jeszcze tylko 28 kartonów ;)

oczywiście nie obyło się bez problemów... okazało się w trakcie skręcania, że większość otworów w ramie sofy jest krzywo wywiercona... albo tylko częściowo... i nie było możliwości aby całość zmontować... :(

na szczęście przy pomocy sąsiadów-przyjaciół... udało się zawieźć dwumetrową ramę do ikeły i szybciutko wymienić na dobry egzemplarz :) który w 15min sama zmontowałam :D