pysiaczek 08.11.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 lakorun a te zasłony po praniu rzeczywiście się skurczyły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 08.11.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 nemi nolina stała do tej pory u mojej przyjaciółki, a w okresie letnim to na balkonie... A że idzie zima i moja przyjaciółka jej nie ma gdzie postawic, to ja ją przygarnęłam i to już na stałe:-) Ja na roślinach się nie znam... Dla mnie jak coś jest zielonego, to albo kwiatek, albo drzewo liściaste, albo choinka albo krzak;-) Ale przyznaję, że mi też się bardzo podoba:-) Ja nie miałam pojęcia że taki problem z ich wyprasowaniem będzie, też tego unikam;-) Więc zapewne posprawdzam gdzie można je prać i prasować pysiaczku nie wiem, bo je skracałam po praniu... A i prałam tylko w 30 st C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 30.11.2011 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 hej ho witam się po przerwie... u mnie dużo pracy w nowej pracy... w dodatku kiepski dostęp do internetu dziś wpadłam tylko na chwilę i to z zapytaniem... chodzą mi po głowie te lampy do kuchni i na przedpokój- na sufit: http://sklep.elektromag.pl/Img.ashx?Id=6086 co Wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 30.11.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 mi się podobają jak najbardziej. A masz kilka punktów w przedpokoju czy jedno? U mnie na przedpokoju zawiśnie takie cuś http://allegro.pl/recon-baron-3-spot-chrom-promocja-i1924675177.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 30.11.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 alanko też o podobnych myślałam kuchnia jest otwarta na przedpokój i oba spoty będą w jednej linii na suficie, a w przedpokoju przy drzwiach wejściowych chcę dać podwójny spot z tej serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 01.12.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 ciekawe ile światła to coś daje. Widziałam już u kilku osób te lampy i fajnie wyglądają, sama też o nich myślałam ale TŻ wybrał sobie te z linka Niech ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.12.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 lakorun mi się podobają te lampki i sama planuję takie 3 białe do kuchni Takie ujednolicenie oświetlenia z przedpokojem to bardzo fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 01.12.2011 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 kuchnie mam otwartą na przedpokój dlatego chcę jednakowe oświetlenie białe też mi się podobają... i jednego dnia myślę o białych a drugiego o czarnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 06.12.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 lampki zamówione :) i upatrzona lampa do salonu, o coś w tym stylu: http://www.skleplampy.pl/sklep_foto/big/19880.jpg a o czymś w tym stylu myślę do łazienki: http://www.lunaoptica.pl/files/300/i-eseo-fontana-plafon-40385-60-13%5B1%5D.jpg http://www.lunaoptica.pl/files/300/i-eseo-gladys-plafon-37055-11-13.jpg myślicie, że będą pasować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 06.12.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 hej ho witam się po przerwie... u mnie dużo pracy w nowej pracy... w dodatku kiepski dostęp do internetu dziś wpadłam tylko na chwilę i to z zapytaniem... chodzą mi po głowie te lampy do kuchni i na przedpokój- na sufit: http://sklep.elektromag.pl/Img.ashx?Id=6086 co Wy na to?? lampa fajna, sama taka kupilam, ale podwojna i biala do kuchni... mi sie podoba tez to tworzywo/farba z ktorej jest zrobiona oprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.12.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 lakorun super pomysł na lampy do łazienki! A jakie kupiłaś ostatecznie do kuchni? Białe czy czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 07.12.2011 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 nicol21 witam serdecznie:-) Mam nadzieje, że te lampki wystarczająco mi oświetlą kuchnie... pysiaczku Oglądałam białe i czarne na żywo i ostatecznie zdecydowałam się na czarne, ale białe też chetnie bym gdzieś dała, tylko pomieszczeń mi brakuje;-) Do łazienki chcę właśnie jakieś kryształki:-) A do salonu, ten biały widoczny na zdjęciu powyżej, chyba że znajde jeszcze coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
costaadeje 11.12.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 (edytowane) Przeglądnęłam twój wątek w ciągu dwóch dni, i jestem zachwycona efektami końcowymi Napewno jeszcze nie raz tu napiszę Sami czekamy na odbiór własnego m3, wrzesień 2012 to termin odbioru, więc mam dużo czasu aby Cię jeszcze podglądać Nasze mieszkanko również nie będzie mieć okien, tylko drzwi balkonowe, dumam nad ich przystrojeniem. Póki co mam jeszcze czas Można wiedzieć który deweloper budował Twoje m? bo odbiór przeszedł u Was pomyślnie, przynajmniej to wyczytałam. Pozdrawiam serdecznie Edytowane 11 Grudnia 2011 przez costaadeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antracytowa 14.12.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) Przeczytałam chyba calutki wątek a na pewno obejrzałam wszystkie fotki - fajne mieszkanko! Zadam pytanie, które zadaję we wszystkich szarych wnętrzach Jaki jest kolor ścian? I czy to jest jeden odcień we wszystkich pomieszczeniach? (jeśli odpowiedź już padła na wcześniejszych stronach, to proszę o wybaczenie ) EDIT: ja mam pomalowane wszystkie ściany NCS 1500 N, 2000N i 3000N i cały czas są szare o każdej porze dnia ja z rozpędu do szarości to nawet kubeł na śmieci i klamerki na pranie mam szare... ciekawe czy to już choroba znalazłam już odpowiedź u nemi i doczytałam również, że u wielu foremek zdiagnozowano podobną odmianę tej samej choroby Mogę tylko powiedzieć, że poza forum ten wirus również się rozprzestrzenia Teraz tylko chciałabym dopytać: który z powyższych trzech odcieni jest użyty w pokoju dziennym? Edytowane 14 Grudnia 2011 przez antracytowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 15.12.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 costaadeje i antracytowa Witam serdecznie dziękuję Wam za miłe słowa i zapraszam do odwiedzin Nazwę dewelopera podam Ci na priv, odbiór przeszedł, ale nie bez zastrzeżeń, ale takie odbiory pewnie nie występują albo sporadycznie oknami narazie sobie głowy nie zaprzątaj, bo pewnie wizja i koncepcja jeszcze wiele razy Ci się zmieni... a wszystko i tak zrewiduje budżet aha w pokojach jest najjaśniejszy szary czyli 1500N, z wyjątkiem jednej ściany w salonie, która jest najciemniejsza, średni kolor - kuchnia i przedpokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 15.12.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 ostatnio pozbawiona jestem możliwości swobodnego korzystania z netu... więc przechodzę siłą rzeczy swoisty odwyk nie mniej muszę się do czegoś przyznać... od tygodnia mam już powieszone oświetlenie w kuchni i w przedpokoju fotki robocze : przedpokój: przyszła garderoba: kuchnia: kuchnia i przedpokój w części środkowej mieszkania: jakość zdjęć tragiczna -komórkowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antracytowa 17.12.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Dzięki za odpowiedzi. Na pewno będę tu jeszcze wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
costaadeje 17.12.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Spotkałam się, że już kilka osób na forum decyduje się u siebie na białą kuchnie, W Twoim wydaniu wygląda bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 23.12.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://img215.imageshack.us/img215/876/30684z7mj10a4rz.gif Wesołych świąt! Bez zmartwień,Z barszczem, z grzybami, z karpiem,Z gościem, co niesie szczęście!Czeka nań przecież miejsce.Wesołych świąt! A w święta,Niech się snuje kolęda.I gałązki świerkoweNiech Wam pachną na zdrowie.Wesołych świąt! A z Gwiazdką! -Pod świeczek łuną jasnąŻyczcie sobie jak najwięcejZwykłego, ludzkiego szczęścia. Wesołych, spokojnych i radosnych Świąt - życzy nemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.12.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 lakorun, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts