Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moje małe mieszkanko :)))

lakorun

Recommended Posts

• Odpowiedzi 715
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nemi nolina stała do tej pory u mojej przyjaciółki, a w okresie letnim to na balkonie... A że idzie zima i moja przyjaciółka jej nie ma gdzie postawic, to ja ją przygarnęłam i to już na stałe:-)

Ja na roślinach się nie znam... Dla mnie jak coś jest zielonego, to albo kwiatek, albo drzewo liściaste, albo choinka albo krzak;-)

Ale przyznaję, że mi też się bardzo podoba:-)

Ja nie miałam pojęcia że taki problem z ich wyprasowaniem będzie, też tego unikam;-)

Więc zapewne posprawdzam gdzie można je prać i prasować;-)

pysiaczku nie wiem, bo je skracałam po praniu... A i prałam tylko w 30 st C.

• 3 weeks później...

lampki zamówione :) :) :) :lol2:

i upatrzona lampa do salonu, o coś w tym stylu:

http://www.skleplampy.pl/sklep_foto/big/19880.jpg

a o czymś w tym stylu myślę do łazienki:

http://www.lunaoptica.pl/files/300/i-eseo-fontana-plafon-40385-60-13%5B1%5D.jpg

http://www.lunaoptica.pl/files/300/i-eseo-gladys-plafon-37055-11-13.jpg

myślicie, że będą pasować??

hej ho witam się po przerwie... u mnie dużo pracy w nowej pracy... w dodatku kiepski dostęp do internetu :(

dziś wpadłam tylko na chwilę i to z zapytaniem...

chodzą mi po głowie te lampy do kuchni i na przedpokój- na sufit:

http://sklep.elektromag.pl/Img.ashx?Id=6086

co Wy na to??

lampa fajna, sama taka kupilam, ale podwojna i biala do kuchni... mi sie podoba tez to tworzywo/farba z ktorej jest zrobiona oprawa :)

nicol21 witam serdecznie:-)

Mam nadzieje, że te lampki wystarczająco mi oświetlą kuchnie...

pysiaczku

Oglądałam białe i czarne na żywo i ostatecznie zdecydowałam się na czarne, ale białe też chetnie bym gdzieś dała, tylko pomieszczeń mi brakuje;-)

Do łazienki chcę właśnie jakieś kryształki:-)

A do salonu, ten biały widoczny na zdjęciu powyżej, chyba że znajde jeszcze coś innego ;-)

Przeglądnęłam twój wątek w ciągu dwóch dni, i jestem zachwycona efektami końcowymi ;) Napewno jeszcze nie raz tu napiszę ;)

Sami czekamy na odbiór własnego m3, wrzesień 2012 to termin odbioru, więc mam dużo czasu aby Cię jeszcze podglądać :) Nasze mieszkanko również nie będzie mieć okien, tylko drzwi balkonowe, dumam nad ich przystrojeniem. Póki co mam jeszcze czas :) Można wiedzieć który deweloper budował Twoje m? bo odbiór przeszedł u Was pomyślnie, przynajmniej to wyczytałam.

Pozdrawiam serdecznie :)

Edytowane przez costaadeje

Przeczytałam chyba calutki wątek :) a na pewno obejrzałam wszystkie fotki - fajne mieszkanko!

Zadam pytanie, które zadaję we wszystkich szarych wnętrzach ;)

Jaki jest kolor ścian? I czy to jest jeden odcień we wszystkich pomieszczeniach? (jeśli odpowiedź już padła na wcześniejszych stronach, to proszę o wybaczenie ;))

EDIT:

:) ja mam pomalowane wszystkie ściany NCS 1500 N, 2000N i 3000N i cały czas są szare :) o każdej porze dnia :)

ja z rozpędu do szarości to nawet kubeł na śmieci i klamerki na pranie mam szare... ciekawe czy to już choroba ;)

znalazłam już odpowiedź u nemi i doczytałam również, że u wielu foremek zdiagnozowano podobną odmianę tej samej choroby :) Mogę tylko powiedzieć, że poza forum ten wirus również się rozprzestrzenia ;)

Teraz tylko chciałabym dopytać: który z powyższych trzech odcieni jest użyty w pokoju dziennym?

Edytowane przez antracytowa

costaadeje i antracytowa Witam serdecznie :)

dziękuję Wam za miłe słowa :)

i zapraszam do odwiedzin :)

Nazwę dewelopera podam Ci na priv, odbiór przeszedł, ale nie bez zastrzeżeń, ale takie odbiory pewnie nie występują ;) albo sporadycznie ;)

oknami narazie sobie głowy nie zaprzątaj, bo pewnie wizja i koncepcja jeszcze wiele razy Ci się zmieni... a wszystko i tak zrewiduje budżet ;)

aha w pokojach jest najjaśniejszy szary czyli 1500N, z wyjątkiem jednej ściany w salonie, która jest najciemniejsza, średni kolor - kuchnia i przedpokój :)

ostatnio pozbawiona jestem możliwości swobodnego korzystania z netu... więc przechodzę siłą rzeczy swoisty odwyk ;)

nie mniej muszę się do czegoś przyznać... od tygodnia mam już powieszone oświetlenie w kuchni i w przedpokoju :)

fotki robocze :):

przedpokój:

IMAG1214.jpg

przyszła garderoba:

IMAG1215.jpg

kuchnia:

IMAG1217.jpg

kuchnia i przedpokój w części środkowej mieszkania:

IMAG1218.jpg

jakość zdjęć tragiczna -komórkowa...

http://img215.imageshack.us/img215/876/30684z7mj10a4rz.gif

Wesołych świąt! Bez zmartwień,