alana 23.06.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 No i już jest świetnie a co dopiero jak będzie skończone i posprzątane ulalala Łazienka bardzo w moim stylu - prosta bez żadnych udziwnień...przynajmniej na razie Ile czasu będziesz czekała na kuchnię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 24.06.2011 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 nemi też mam wrażenie, że bardzo szybko ale jeszcze trochę pracy tam jest do zrobienia... nie mniej funkcjonować w łazience już się da alana odnośnie kuchni to nawet nie wiem ile będę czekać... u mnie wszystkimi pracami wykończeniowymi zajmuje się wujek - złota rączka a i meble do kuchni i szafy w zabudowie - też on ma zrobić... możliwe, że same szafki będą w ciągu tygodnia... tylko na fronty do mebli będę dłużej czekać, więc pewnie dopiero w lipcu a poniżej OR 13 po lekkim wymyciu... i w oczekiwaniu na fugi i wypucowany czarny antaresek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 24.06.2011 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 a ja zastanawiam się nad wyborem lodówki do zabudowy i płyty i zmywarki i nie wiem co chcę i na co zwrócić uwagę i inne takie, takie?? jakieś propozycje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 24.06.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 no to żeś mi radochę uczyniła tą fotą OR13 Są zaje...e! I jakieś takie jaśniejsze mi się wydaja niz myślałam, ale z doświadczenia wiem, ze muszę je zobaczyć na żywo. A powiedz mi jeszcze, jak myślisz, będzie widać na nich paprochy? Bo ja z tych co ze ścierą latać nie lubią Swego czasu byłam zachwycona Nową Galą Signum SG12 tzn. nadal jestem, ale zobaczyłam je na żywo u rodziny i niestety widać na nich kaaażdą kroplę, a nie daj Boże pod światło.... Co do sprzętu to niestety za bardzo nie pomogę bo ja jeszcze nie na tym etapie A chcesz indukcję? Bo polecają tę http://www.ceneo.pl/;0152141246-10.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 25.06.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 lodówkę do zabudowy polecam Liebherr - jestem z niej baaaardzo zadowolona w ogóle nie słychać, że chodzi, co do płyty ind. wybrałam Amicę ze ze względu na to, że nie ma narysowanych kółek i ma bardzo fajne wygrawerowane przyciski i suwaczek , zmywarka Bosch, miałam wcześniej i byłam bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 26.06.2011 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 lakorun prześledziłam galerię, z niecierpliwością czekam na kuchnie bo będą moje kolory pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 26.06.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 witaj widzę ze powoli cos rasza mieszkanie prezenuje się super, piękny duze drzwi balkonowe w salonie masz inspiracje tez fajne - mysle ze wyjdzie miodzio moja rada w sprawie łazienki....przemyśl czy nie ukryć pralkę w szafie - można zrobić drzwi dotykowe z luster.......z doświadczenia wiem ,ze a mala szafeczka pod umywalką nie pomiescie proszków, miski, brudów i ręcznikow.......a w szafie robisz połki i chowasz wszystko co powinno byc schowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 28.06.2011 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 alana or13 wbrew pozorom nie jest bardzo ciemna, czasami mam wrażenie, że wpada w coś błękitnego innym razem fioletowego... wszystko zależy od oświetlenia i kolorów które są obok:), więc cały urok tych płytek nabierze jeszcze wyrazu jak już będą mebelki i pomalowane ściany myślę, że paproszków nie będzie na nich widać... one same z siebie sprawiają wrażenie z lekka zakurzonych ale racją jest - że najlepiej samemu się przekonać - więc polecam zobaczyć je na żywo.... i pogłaskać i kupić mróweczko dziękuję za info z AGD... tylko ceny lodówek Liebherr - jak dla mnie kosmiczne zamówiłam lodówkę BEKO i płytę MASTERCOOK... AgaKuba witam w mych skromnych progach i zapraszam do częstych odwiedzin betib dziękuję rada w sprawie łazienki bardzo słuszna i przydatna i na pewno zabuduje pralkę, a szafkę chce zabudować do samej góry , tak aby wszystko było pochowane. specjalnie nie robiłam żadnych półek w łazience... aby mnie nie kusiło robienie wystawy sklepowej ze wszystkimi szamponami, odżywkami itp. ekspozycją a najnowsze wieści z mieszkania: - sufity pomalowane - drobne przeróbki gniazdkowe - dziś wymiary mebli zostaną w końcu zdjęte w sobotę byłam w sklepie na "I", i kupiłam ręczniczki, pościel... i dwie donice na balkona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 06.07.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 dzieje się tam coś u Ciebie ciekawego lokarun ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 08.07.2011 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 alana - sufity pomalowane - ściany pomalowane - dziś kładą panele - lodówka, piekarnik i płyta już na mieszkaniu :wave::wave::wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 08.07.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 No to gratulacje, czyli największy bałagan masz już za sobą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 08.07.2011 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 mam nadzieje mróweczko, chociaż pewnie kolejna faza bałaganu będzie po przeprowadzce... jak wszystko w jakiś pudłach i kartonach będzie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mademoiselleK 08.07.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 witaj,mnie rownież niebawem czeka urządzanie mieszkania (juz jest odbiór ale planujemy jeszcze zrobic małą zmianę) jestem bardzo ciekawa twojej kuchni, ja także marzę o białej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 08.07.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 mam nadzieje mróweczko, chociaż pewnie kolejna faza bałaganu będzie po przeprowadzce... jak wszystko w jakiś pudłach i kartonach będzie stać Oj wiem coś o tym, nie mam jeszcze szafy więc pudła są wszędzie. Jedynymi istotami zadowolonymi z tej sytuacji są moje dwa małe koty które skaczą po tych kartonach jak oszalałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 08.07.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 no to pięknie! już blizej jak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 08.07.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 witaj, mnie rownież niebawem czeka urządzanie mieszkania (juz jest odbiór ale planujemy jeszcze zrobic małą zmianę) jestem bardzo ciekawa twojej kuchni, ja także marzę o białej.... witam również białe kuchnie są "de best" ja już widzę swoją kuchnie - oczyma wyobraźni... bo w realu to pewnie w połowie sierpnia dopiero będzie mróweczko dziś w sklepie na "I" obkupiłam się w kartonowe pudła, pewnie to będą meble na najbliższy czas UWAGA panele położone sypialnia: saloooonnnnn: kawałek ściany w kuchni i lodówka : fragment przedpokoju: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.07.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Balterio to jednak Balterio Wyglądają obłędnie, użytkują się rewelacyjnie... Zastanawiałam się nad tym dębem, ale pierwszy wybór (= miłość od pierwszego wejrzenia) dębu tasmańskiego był dla mojego M najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 08.07.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 (edytowane) a dziś będąc po kartonowe pudła w sklepie na "I" kupiłam lampę o taką http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/samtid-lampa-podogowa-do-czytania__0091464_PE227139_S4.JPG będzie stała w dziennym, marokańska będzie w sypialni (albo będzie odwrotnie ) i osłonki trzy http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/kardemumma-osonka-doniczki__0108818_PE258478_S4.JPG i do nich sztuczną trawkę... http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/fejka-roslina-sztuczna__0136211_PE293491_S4.JPG zastanawiam się też nad meblami do sypialni łóżko z serii NYVOLL, tylko nie wiem w jakim wybarwieniu średni brąz: http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/nyvoll-rama-ozka__0134646_PE291069_S4.JPG czy jasnoszary: http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/nyvoll-rama-ozka__0120811_PE277610_S4.JPG Edytowane 8 Lipca 2011 przez lakorun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 08.07.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Balterio to jednak Balterio Wyglądają obłędnie, użytkują się rewelacyjnie... Zastanawiałam się nad tym dębem, ale pierwszy wybór (= miłość od pierwszego wejrzenia) dębu tasmańskiego był dla mojego M najlepszy joliska zgadzam się w 100%, w moim przypadku to też miłość od pierwszego oglądnięcia i mimo że później szukałam i szukałam czegoś po prostu tańszego... na nic się to zdało:) i jak przyjemnie było po nich się przejść bosa stópką aha, pytałam Panów Montażystów czy są jakieś zalecane środki do czyszczenia i pielęgnacji, ale nie umieli mi nic doradzić... "każdy może być" masz coś sprawdzonego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.07.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Pronto do paneli użyte raz w miesiącu w zupełności wystarcza. Przeważnie jeżdżę po nich odkurzaczem lub skarpetkami frotowymi W Biedronce dzisiaj widziałam super kapcie z doczepioną froterką i chyba kupię sobie takie cudo Tu link: http://fanbiedronki.pl/gazetka/do.mieszkania/468,Kapcie,do,mycia,podlogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts