Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moje małe mieszkanko :)))

lakorun

Recommended Posts

• Odpowiedzi 715
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

He he he! Zakupiłam tego mopa - rewelacja. Dziś wybieram się po następnego (tak na zaś)!

A takie skarpetko-kapciochy to bym najchętniej kundlowi mojemu kupila - niech sprząta to co nabrudził. :rotfl:

Lakorun panele super! Napisz co za kolorek na ścianach, please....

Balterio to jednak Balterio :) Wyglądają obłędnie, użytkują się rewelacyjnie... Zastanawiałam się nad tym dębem, ale pierwszy wybór (= miłość od pierwszego wejrzenia) dębu tasmańskiego był dla mojego M najlepszy :D

A ja swoje Balterio najchętniej bym na śmietnik wyrzuciła, rysują się jak diabli:mad:

Ale trzeba przyznać, że twoje prezentują się świetnie:)

To linia Tradition Duo? Tak czy owak reklamowałabym te panele, bo w opisie wyraźnie stoi "pokryta jest ekskluzywna folią, która chroni przed zadrapaniami".

Moje panele udało się porysować panu, który montował sprzęt w kuchni - przesunął 2x piekarnik po podłodze, ale te rysy zeszły pod tłuszczem bez śladu!

To linia Tradition Duo? Tak czy owak reklamowałabym te panele, bo w opisie wyraźnie stoi "pokryta jest ekskluzywna folią, która chroni przed zadrapaniami".

Moje panele udało się porysować panu, który montował sprzęt w kuchni - przesunął 2x piekarnik po podłodze, ale te rysy zeszły pod tłuszczem bez śladu!

Tłuszczem? Proszę o szczegóły!!!

nemi

:)

ja też kupiłam dla siebie i dla rodziców (DZIĘKI JOLISKA) - i już dziś był w użyciu jak pucowałam podłogi :)

mojej psinie też by się przydały takie kapucie... ale zapewne szybko by zostały zeżarte ze złości ;)

Aniazzielonego, nemi

na ścianach mam dwa kolorki - z palety barw NCS 1500 - w pokojach a przedpokój i kuchnia NCS 2000 (z naturalnych szarości)

jedną ścianę w salonie, tą na której będą jakoweś meble i TV pomaluję NCS 2500 :D

mróweczko ja o swoich to jeszcze nic nie mogę powiedzieć czy się niszczą czy też nie, może rzeczywiście powinnaś je zareklamować??

atena0

Witam bardzo, bardzo serdecznie :) :welcome:

odnośnie koloru mebli do sypialni... to ten szary też mi się podoba... ale bardziej na zdjęciu... boje się że jakiś mdły będzie jak go postawie na podłodze, a dodatkowo chciałabym do salonu meble w wybarwieniu orzechowym a ten średni brąz wydaje mi się bardziej do takowego zbliżony...

muszę spakować do torebki kawałek panelu i pojechać do Ikea ;)

Edytowane przez lakorun

dzień dzisiejszy spędziłam na ogarnięciu mieszkanka... swoje to jakoś inaczej się sprząta... nawet mi się chce... bo tak normalnie to trudno mnie zagonić do sprzątania :D

a po sprzątaniu... zasłużona kawka... w salonie :D

IMAG0540.jpg

a i ikeowa sztuczna trawka również została posadzona ;)

IMAG0542.jpg

ahaaa i lampa ma z Maroka już się przeprowadziła ;)

IMAG0546.jpg

atena0 też skłaniam się do tego, aby moje marokańskie, czerwone cudeńko stało w sypialni... do tego jakaś poducha czerwona - z jakimś orientalnym wzorem i powinno być ok :)

india83 :welcome: :)

ja się nadal zastanawiam, nad tym kolorkiem, ale na żywo oglądając oba... bardziej mi odpowiada średni brąz, chociaż jechałam do Ikea z myślą o tym, aby zobaczyć właśnie jasny szary ;)

w niedziele miałam gości w moich szarych ścianach :)

i z tej okazji upiekłam tartę z malinami... oczywiście jeszcze nie w nowym piekarniku ;)

IMAG0548.jpg

no i to tyle przyjemnych wiadomości...

bo jutro odłączają w bloku prąd budowlany.... w czwartek mają być dopiero odbiory instalacji elektrycznych... a dopiero od 18 lipca możemy zgłaszać się do dostawcy energii, aby podpisać umowy... i może w ciągu 3-4 tyg będą założone liczniki...:mad:

jakaś paranoja...