lakorun 08.07.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 czyli jutro z rana biegnę do biedronki... dobrze, że jest blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 09.07.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 He he he! Zakupiłam tego mopa - rewelacja. Dziś wybieram się po następnego (tak na zaś)! A takie skarpetko-kapciochy to bym najchętniej kundlowi mojemu kupila - niech sprząta to co nabrudził. Lakorun panele super! Napisz co za kolorek na ścianach, please.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 09.07.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 A nad tym łóżkiem też się zastanawiam. Wolałabym chyba szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 09.07.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Balterio to jednak Balterio Wyglądają obłędnie, użytkują się rewelacyjnie... Zastanawiałam się nad tym dębem, ale pierwszy wybór (= miłość od pierwszego wejrzenia) dębu tasmańskiego był dla mojego M najlepszy A ja swoje Balterio najchętniej bym na śmietnik wyrzuciła, rysują się jak diabli:mad: Ale trzeba przyznać, że twoje prezentują się świetnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.07.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Mrówko, a z jakiej linii masz te panele? I co je tak rysuje??? Ja fotel przy biurku przesuwam kilka razy dziennie, filcu na nóżkach jak na lekarstwo - i nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 09.07.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 (edytowane) Balterio Glaze Cherry 547 z fugą Na razie w sypialni stoją same pudła, nie ma nic takiego co by mogło je rysować. Widać takie zadrapania jakby igłą były porysowane. Edytowane 9 Lipca 2011 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.07.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 To linia Tradition Duo? Tak czy owak reklamowałabym te panele, bo w opisie wyraźnie stoi "pokryta jest ekskluzywna folią, która chroni przed zadrapaniami". Moje panele udało się porysować panu, który montował sprzęt w kuchni - przesunął 2x piekarnik po podłodze, ale te rysy zeszły pod tłuszczem bez śladu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 09.07.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Lakorun, piękne efekty - a jaki Ty masz cudny kolor ścian w kuchni!!!Co to za farba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 09.07.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 To linia Tradition Duo? Tak czy owak reklamowałabym te panele, bo w opisie wyraźnie stoi "pokryta jest ekskluzywna folią, która chroni przed zadrapaniami". Moje panele udało się porysować panu, który montował sprzęt w kuchni - przesunął 2x piekarnik po podłodze, ale te rysy zeszły pod tłuszczem bez śladu! Tłuszczem? Proszę o szczegóły!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.07.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Mrówko, wstyd pisać o tym Spadła mi z płyty patelnia z gorącym boczkiem - kiedy ścierałam tłuszcz z podłogi, zniknęły rysy, a były potężne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 09.07.2011 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 (edytowane) nemi ja też kupiłam dla siebie i dla rodziców (DZIĘKI JOLISKA) - i już dziś był w użyciu jak pucowałam podłogi mojej psinie też by się przydały takie kapucie... ale zapewne szybko by zostały zeżarte ze złości Aniazzielonego, nemi na ścianach mam dwa kolorki - z palety barw NCS 1500 - w pokojach a przedpokój i kuchnia NCS 2000 (z naturalnych szarości) jedną ścianę w salonie, tą na której będą jakoweś meble i TV pomaluję NCS 2500 mróweczko ja o swoich to jeszcze nic nie mogę powiedzieć czy się niszczą czy też nie, może rzeczywiście powinnaś je zareklamować?? atena0 Witam bardzo, bardzo serdecznie odnośnie koloru mebli do sypialni... to ten szary też mi się podoba... ale bardziej na zdjęciu... boje się że jakiś mdły będzie jak go postawie na podłodze, a dodatkowo chciałabym do salonu meble w wybarwieniu orzechowym a ten średni brąz wydaje mi się bardziej do takowego zbliżony... muszę spakować do torebki kawałek panelu i pojechać do Ikea Edytowane 9 Lipca 2011 przez lakorun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 09.07.2011 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 joliska patent z "patelnią i boczkiem" zapamiętam może się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 09.07.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Tak na serio- to spróbuje może coś poradzi ten boczek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 09.07.2011 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 dzień dzisiejszy spędziłam na ogarnięciu mieszkanka... swoje to jakoś inaczej się sprząta... nawet mi się chce... bo tak normalnie to trudno mnie zagonić do sprzątania a po sprzątaniu... zasłużona kawka... w salonie a i ikeowa sztuczna trawka również została posadzona ahaaa i lampa ma z Maroka już się przeprowadziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 09.07.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Można powiedzieć - kawa po turecku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 09.07.2011 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 dokładnie - po turecku:) i jak smakowała.... no i stolik jaki wymyślny ... karton po lampie+panel ahaaaa zapomniałabym.... kupiłam dziś czajnik bezprzewodowy i zamówiłam materac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.07.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 To to była kawa po japońsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 09.07.2011 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 ale siedziałam po turecku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 10.07.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Bardzo ładnie urządzane mieszkanko łazienka wyszła super. a jesli chodzi o łożko to stawiam na szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 12.07.2011 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 atena0 też skłaniam się do tego, aby moje marokańskie, czerwone cudeńko stało w sypialni... do tego jakaś poducha czerwona - z jakimś orientalnym wzorem i powinno być ok india83 ja się nadal zastanawiam, nad tym kolorkiem, ale na żywo oglądając oba... bardziej mi odpowiada średni brąz, chociaż jechałam do Ikea z myślą o tym, aby zobaczyć właśnie jasny szary w niedziele miałam gości w moich szarych ścianach i z tej okazji upiekłam tartę z malinami... oczywiście jeszcze nie w nowym piekarniku no i to tyle przyjemnych wiadomości... bo jutro odłączają w bloku prąd budowlany.... w czwartek mają być dopiero odbiory instalacji elektrycznych... a dopiero od 18 lipca możemy zgłaszać się do dostawcy energii, aby podpisać umowy... i może w ciągu 3-4 tyg będą założone liczniki... jakaś paranoja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts