beap 12.07.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 witam, przejrzałam z zaciekawieniem mieszkano. Podłogi są super i łazienka "wyczesana". zazdraszczam i będę podglądać dalej. jak mogę oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.07.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 szkoda że nie zostałam zaproszona chętnie bym wszamała taką tartę z malinami! A przeprasza, ja tylko o jedzieniu i zapomniałam dodać , że mieszkanko ślicznie się zapowiada! To przez tą tartę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 15.07.2011 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 beap i naberia witam serdecznie do odwiedzin i na tartę zapraszam i dziękuję za takie miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 16.07.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 dziś zakupiłam zlewozmywak i baterię i pralkę szkoda tylko, że fundusze topnieją w zastraszającym tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.07.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Przeczytałam całay wątek...i mam pytanie jak dokładnie nazywają się Twoje panele w saloonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beap 17.07.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 dzięki ,na słodkie zawsze w nocy o północy nawet. najgorsze te fundusze - żeby je tak można było ominąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 17.07.2011 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Teska Witam:) panele to Balterio Magnitude, dąb opalany nr 558 http://www.balterio.com/collection.php?cid=11&con=eu&lang=pl beap ominąć, albo skserować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 17.07.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 No widzisz, bo to tak czasem jest. na zdjeciu coś ładnie wyglada, a na żywo niestety troszkę inaczej. Kupuj to, ktore wg Ciebie bardziej pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 18.07.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 zdjęcia dawaj osobiście chętnie obejrzałabym jakieś szarości czyli łazienkę i podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 19.07.2011 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 No widzisz, bo to tak czasem jest. na zdjeciu coś ładnie wyglada, a na żywo niestety troszkę inaczej. Kupuj to, ktore wg Ciebie bardziej pasuje dlatego powinnam w torebkę spakować panel i nosić go ze sobą przez najbliższe miesiące ... zamiast lusterka w torebce zdjęcia dawaj osobiście chętnie obejrzałabym jakieś szarości czyli łazienkę i podłogi a nie dam : no może tylko moją psine wylegującą się w salonie:) a z najnowszych wieści : - wczoraj podpisałam umowę z prądem - wymierzona kuchnia i szafka pod umywalkę... i jeśli dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu będą skręcane skrzynki od mebli... a na fronty poczekam jakieś trzy tygodnie... ale komu tam fronty są potrzebne... - a dziś już mam założone liczniki jutro też przybędzie uroczyście pralka o taka: http://cokupic.pl/i/c_big10725631.jpg i zlewozmywak taki: http://aletofajne.home.pl/zdjecia/Zlewy/alveusniagara/ZLEW_ALVEUS_NIAGARA%2030%20POP-UPczar.jpg i do niego taka bateryjka http://zakupy.muratordom.pl/s//files/7a/ec/28/7aec28a4d1d433dd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.07.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Lakorun, ja przez dłuższy czas spacerowałam po sklepach z reprezentatywnym kawałkiem panela i dobierałam do niego kolor mebli skrzyniowych To jedyny sposób, żeby uniknąć wtopy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.07.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 lakorun, śliczny zlew A jaki to producent i model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 19.07.2011 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 joliska ja się boje, że w moim przypadku, to nawet jak tak zrobię to i tak nie będę mogła na nic się zdecydować i co gorsza stwierdzić czy pasuje czy tez nie do siebie naberia zlewozmywak to Alveus Niagara 30 i do tego bateria alveus niagara am 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.07.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Lakorun, nie bój się Panele Balterio są tak wybarwione, że pasuje do nich tylko jeden określony wzór drewna... Nie ma kompromisów: albo pasuje w 100%, albo nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 20.07.2011 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 joliska zdradź mi ten sekret co pasuje!!!!! bo ja już milion wizji miałam.... najpierw białe meble na wysoki połysk w salonie..... ale już takie będę mieć w kuchni i bym nie chciała powielać tego do salonu.... teraz chodzi mi po głowie jakiś odcień "orzechowy", ale nie wiem czy zdążam w dobrym kierunku.... przyszedł zlewozmywak... ale pomylili się i przysłali inny.... taki: http://p.alejka.pl/i2/p_new/25/61/zlew-alveus-niagara-80_0_b.jpg chciałam z ociekaczem... a mam 1,5 komory i teraz już sama nie wiem... wymieniać??? czy też nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 20.07.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 ociekacz się przydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 20.07.2011 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 no właśnie chciałam ociekacz.... kurka wodna... no! ale przesyłka została odebrana jak mnie nie było... kurier już pojechał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.07.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Lakorun, orzech będzie bardzo dobry, pod warunkiem, że będzie jednolity, bez "sęków", smug itd. i w jednym z kolorów obecnych na panelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 20.07.2011 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 zgłosiłam już pomyłkę ze zlewem... wymienią... uffff bo wolę ociekacz Joliska - jesteś nieoceniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 20.07.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Lakorun, to Ty zamawiałaś sprzęty agd przez Internet? czy mi się coś pomyliło? jeśli tak, możesz mi jakiś sklep internetowy polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts