Korozja 20.07.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Długo mnie nie było a tu tyle zmian! Podłoga cud miód. Łazienka wyszła super. Bardzo mi się podobają płytki na ścianach. I te na podłodze w kuchni i korytarzu. Już się nie mogę doczekać kuchni! Pięknie się u Ciebie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 20.07.2011 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 tak nie miałam czasu ani siła biegać po tych wszystkich sklepach... lodówkę, płytę w neo 24.... i ogólnie ok - ale dostawa nie obejmuje wniesienia ;/ dziś przywożą pralkę - rtv euro agd - i ma być już z wniesieniem zlew i baterię - allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 20.07.2011 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Korozjo dziękuję za komplementa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 20.07.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 dziękuję Ci bardzo. Już sprawdzam czy mają wybrane przeze mnie sprzęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 20.07.2011 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 20.07.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Bu. Niestety. Znalazłam w necie tylko jeden sklep co mają wszystkie 6 sprzętów jakie potrzebuję. Różnica w cenie wynosi ok. 500 zł minus koszt przesyłki (nie wiem jeszcze ile wyjdzie). Myślisz, że warto dopłacić te pare stówek i kupić w zaufanym sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 20.07.2011 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 a jak kupisz w sklepie na miejscu to też pewnie będziesz płacić za transport, chyba że we własnym zakresie... sama nie wiem... kilka stówek dodatkowych zawsze się przyda;) aha.... sprawdź jeszcze jakie koszty wysyłki byś miała przy takim zamówieniu i zapytaj o rabat - skoro tyle sprzętów byś kupowała w jednym sklepie internetowym ale żeby nikt nie pochwalił "mojej modelki" na panelach.... pewnie Wszyscy się wystraszyli takiego groźnego psa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 20.07.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 hehe no psiak fajny -ale faktycznie groźnie wygląda! O rabat zapytam na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.07.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Małe zestawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 21.07.2011 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Joliska DZIĘKUJE :rotfl: jak dla mnie nr 4 - takie zestawienie najbardziej mi pasuje a pralka już stoi w łazience ręczniczki z lidla... i sławny już mop z biedronki.... a także moja szafka łazienkowa... mebel zgodny z najnowszymi trendami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 21.07.2011 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 i jeszcze paneluś... w sztucznym świetle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 21.07.2011 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 hehe no psiak fajny -ale faktycznie groźnie wygląda! O rabat zapytam na pewno! psiak fajny, najukochańszy - oaza spokoju i łagodności - ale postrach budzi i jak z rabatem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 21.07.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Nie dodzwoniłam się do sklepu internetowego. Wysłałam maila i czekam na odpowiedź. Czekam też jeszcze na nową propozycję ze sklepu - wysłałam im ceny, które znalazłam w necie i mają się ustosunkować. Wolałabym kupić u nas w sklepie - jakoś bezpieczniej w razie czego. I transport mamy gratis PS. Ślicznie wyglądają te panele. Ale faktycznie robi się problem z meblami. Ja bym jednak dała biały lakier ewentualnie z dodatkiem drewnianym. Fajnie zgra Ci się z kuchnią i rozjaśni pomieszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 21.07.2011 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 no jasne - super pomysł - zawsze warto ponegocjować - w końcu to duże zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 22.07.2011 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 przysłali zlew... tym razem z ociekaczem... ale pękniętym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 22.07.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 lokorun no cudniaste te Twoje panele! I psinka oczywiście też piękna Jak się w końcu doczekasz dobrego zlewu nie omieszkaj sklep obsmarować w internecie niech kurde nie myślą że im płazem pójdzie! naberia ja też wszystko zamawiałam w necie i poza poślizgiem w przesyłce brodzika jestem zadowolona wszystko na czas i nawet kurierzy z dhl pod drzwi mi wszystko pięknie podstawiali mimo iż wcale nie musieli nie patrzałam na to czy znam sklep czy nie tylko brałam gdzie najtaniej i było ok Zauważyłam że większość sklepów internetowych zaczyna oferować transport z wniesieniem albo np przy zamówieniu powyżej jakieś kwoty przesyłka jest gratis. Poszperaj trochę my zaoszczędziliśmy sporo na kupnie przez neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.07.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Wczoraj zamówiłam w końcu w naszym sklepie. Uznałam, że szkoda nerwów (sama też już pewnie masz dość z tym zlewem), a jeszcze nam zeszli z ceny, więc 250 zł to nie majątek, ale myślę, że warto było zamówić jednak u nas w sklepie. Transport gratis, a tamci nawet nie raczyli jeszcze odpisać. Cieszę się, że mam już to po prostu za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 22.07.2011 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 szkoda słów normalnie... ale to raczej nie wina sklepu... w pierwszej przesyłce ze zlewem... pomylono nr zlewu i zamiast alveus nigara "30" wzięli alveus niagara "80", bo ta "80" była tak pechowo wytarta - i wyglądała na "30"... sama miałam problem aby odczytać... a teraz już wysłali "30"... opakowanie nie było uszkodzone... ale może upadło z jakiejś wysokości - w trakcie przesyłki... i dlatego tak pękł... na sklep nie mam co się złościć... bo reagują bardzo szybko i kolejny zlew jest już w drodze...będzie w poniedziałek, a te zabierają bez żadnej, zbędnej dyskusji a pralunie miałam wniesiona do samej łazienki - łączenie z wypakowaniem , więc polecam taką dostawę z wniesieniem (na drugie piętro - bez windy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.07.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 No u mnie parterów, a męża mam osiłka, więc spoko - u nas z wniesieniem nie będzie problemu. Dobrze, że sklep tak szybko reaguje. Ten nowy zlew faktycznie prędko wymienili. A ryzyko jest zawsze. Wiadomo niestety jak firmy wysyłkowe traktują paczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 22.07.2011 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 do trzech razy sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts