Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moje małe mieszkanko :)))

lakorun

Recommended Posts

• Odpowiedzi 715
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no i jak zobaczyłam szarą łazienkę to moja wizualka już mi się nie podoba :) ja bym u siebie wszystko na szaro potraktowała, ale TŻ ma kolorową duszę więc muszę iść na ustępstwa :D i jak podłogi na przedpokoju i kuchni nie podaruje (MUSI być szara) to w łazience mogę iść na ustępstwa :D

alana może skoro kolorowa dusza to wystarczą kolorowe - dodatki ;)

jak moi znajomi słyszą... że mam "szare" mieszkanie to łapią się za głowę w większości przypadków... że w jaskini będę mieszkać... że będzie jak w biurze a nie jak w mieszkaniu, że nie będzie przytulnie...

odpowiadam na to, że ja jestem wystarczająco kolorową postacią ;)

ja uwielbiam kolory - i dlatego zdecydowałam się na szary kolor... aby swobodnie operować dodatkami :)

ja też bardzo dużo kupuję przez internet (od baterii po komin:)) ale przy odbieraniu przesyłki masz prawo (powinnaś!) ją rozpakowac i sprawdzić czy wszystko jest OK, a jesli ją odbierzesz bez sprawdzenia i nie spiszesz na miejscu protokołu ewentualnej szkody to sklep nie musi uznać Twojej reklamacji... na szczęście u mnie jak do tej poryobyło się bez większych "przygód" poza tym że widlak przebił moja wannę:( ale uszkodzona w ogóle do mnie nie dojechała tylko z tygodniowym opóźnieniem od razu dobra...