alana 22.07.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 strasznie lubię tu u Ciebie przesiadywać i tak fajnie jak widać postępy dawaj duuuużo zdjęć i mieszkania i psiaka bo wiesz jak lubię sierściuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 22.07.2011 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 hihihi na tym całkiem wygodnie się siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 22.07.2011 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.07.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Łaaaa, fajnie Nie wiem tylko, czy nie wolałabym ciemnej fugi na podłodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.07.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Oby do trzech razy sztuka Trzymam kciuki! A teraz zauważyłam, że łazienkę masz jak mix podłogi w moim kibelku i ścian w łazience Ślicznie wyszła Ci ta łazieneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 22.07.2011 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 fuga na podłodze - jest czarna tylko jeszcze przykurzona ale obiecuje sobie ją domyć i zaimpregnować.... kiedyś na sam koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 22.07.2011 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 naberia płytki w łazience to imola antares , u Ciebie też te są?? lece zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 22.07.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 no i jak zobaczyłam szarą łazienkę to moja wizualka już mi się nie podoba ja bym u siebie wszystko na szaro potraktowała, ale TŻ ma kolorową duszę więc muszę iść na ustępstwa i jak podłogi na przedpokoju i kuchni nie podaruje (MUSI być szara) to w łazience mogę iść na ustępstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.07.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Moje to LaFaenza Explorer Lappato, ale podobne bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 22.07.2011 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 alana może skoro kolorowa dusza to wystarczą kolorowe - dodatki jak moi znajomi słyszą... że mam "szare" mieszkanie to łapią się za głowę w większości przypadków... że w jaskini będę mieszkać... że będzie jak w biurze a nie jak w mieszkaniu, że nie będzie przytulnie... odpowiadam na to, że ja jestem wystarczająco kolorową postacią ja uwielbiam kolory - i dlatego zdecydowałam się na szary kolor... aby swobodnie operować dodatkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 22.07.2011 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 naberia rzeczywiście podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 22.07.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 alana może skoro kolorowa dusza to wystarczą kolorowe - dodatki hehehehe dobre ja uwielbiam kolory - i dlatego zdecydowałam się na szary kolor... aby swobodnie operować dodatkami no jest to w sumie dobry argument...jutro zobaczę czy przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.07.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 fuga na podłodze - jest czarna tylko jeszcze przykurzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 22.07.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 lakorun panel w torebce to podstawa zaraz koło lusterka hihi a przygód ze zlewem nie zazdroszę, oby takich jak najmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 22.07.2011 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 czyli jutro szoruję fugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.07.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Spokojnie, wystarczy mi świadomość, że te białe kreski w rzeczywistości są czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 22.07.2011 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 india83 do torebki muszę jeszcze dorzucić, po kawałku kafla... puszkę z farbą wtedy będę mogła wybrać się na zakupy meblarskie ja też mam nadzieję, że na tym zakończy się moje zamieszanie ze zlewem itp. asortymentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 22.07.2011 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 mnie te białe kreski też denerwują... trzeba z nimi skończyć raz na zawsze (mam tylko nadzieję, że się uda je doczyścić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 22.07.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 ja też bardzo dużo kupuję przez internet (od baterii po komin:)) ale przy odbieraniu przesyłki masz prawo (powinnaś!) ją rozpakowac i sprawdzić czy wszystko jest OK, a jesli ją odbierzesz bez sprawdzenia i nie spiszesz na miejscu protokołu ewentualnej szkody to sklep nie musi uznać Twojej reklamacji... na szczęście u mnie jak do tej poryobyło się bez większych "przygód" poza tym że widlak przebił moja wannę ale uszkodzona w ogóle do mnie nie dojechała tylko z tygodniowym opóźnieniem od razu dobra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 22.07.2011 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 gopax witam teraz już na pewno będę wszystko sprawdzać... na szczęście ani sklep, ani przewoźnik nie robił żadnych problemów ufffff!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts