gopax 22.07.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 gopax witam teraz już na pewno będę wszystko sprawdzać... na szczęście ani sklep, ani przewoźnik nie robił żadnych problemów ufffff!!!!!!!!!!!! No to powiem, że miałaś szczęście (w nieszczęściu), bo gdy znajomi mieli odprysk na zlewie, ale własnie nie rozpakowali przy kurierze (opakowanie nie było naruszone) to sklep nie uznał reklamacji tłumacząc się że ten odprysk zrobili oni już po odebraniu przesyłki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.07.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 między wanną a kibelkiem będzie umywalka? Powinnaś zrobić piękne zdjęcie tego lustra, bo go za bardzo nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 23.07.2011 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 gopax mam nauczkę na przyszłość... naberia leżąc plackiem na podłodze w przedpokoju... uchwyciłam całe lustro a w sypialni pojawił się materac a bestyja wie co dobre i gdzie najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.07.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Kadrowanie ostatniego zdjęcia Pies w czapce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 23.07.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 no ostatnie zdjęcie boskie!!! lustro ładnie się prezentuje, ale tak łazienka chyba malutka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 23.07.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 pies w czapce - marokańskiej a łazienka ogromna... całe 4,3mkw ... a jeszcze mniej miejsca będzie po zamontowaniu szafki z umywalką (między wanną i kibeluniem) fugi w łazience - jak mokre to czarne... ale jak wyschną... to jaśniutkie... a szorowałam i nie pomogło (jest na to jakiś inny sposób??) krótka drzemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 23.07.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 lakorun, nawet masz kinkiety w łazience, takie jak mi się podobają i zastanawiam się, czy nie dać do kibelka Lustro wygląda bosko! Psina także! No i grunt to dobry materac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 23.07.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Lakorun psina będzie mieszkać z Tobą na stałe? Ciekawa jestem testu na panelach (w sensie czy stuka mocno i czy się rysują). Panele z tych najbardziej powszechnych (Krono itp) absolutnie nie zdają egzaminu - mój pies ląduje na ścianach, za każdym razem jak się rozpędzi. Łazienka wyszła super. Napisz please co masz za pralkę (dobrze widzę? - to ta "płytka" 33 cm?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 23.07.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Ojojjj kolejna cudna psina:) Jesli sie jeszcze nie witalam, to niniejszym to czynie:) Sliczne kolorki w lazience:) A co do paneli, moj psiak sie lekko zdziwil na poczatku, ale po minucie juz sie nie slizgal. Za to na drewnianych azurowych schodach(czyli takich jakie mamy miec w domu), to mial totalnie miekkie lapy ( nie ma to jak irlandzkie schodyu z wykladzina dywanowa:D:D). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 24.07.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Ze zdjęc myślałam, że jeszcze mniejsza na dole mam taka samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beap 24.07.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Łazienka cudna. luksusowo. A pies jak najbardziej pasuje. Masz gwiazdę na salonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 24.07.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 lokorun Twoja sypialnia wygląda bardzo znajomo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 24.07.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 lakorun, nawet masz kinkiety w łazience, takie jak mi się podobają i zastanawiam się, czy nie dać do kibelka Lustro wygląda bosko! Psina także! No i grunt to dobry materac kinkieciki polecam - jedyne nad czym się zastanów to czy światło z nich będzie wystarczające... żarówka do nich to max 20W... więc nie dają super światła... u mnie są trzy, ale jest też górne światło, które muszę dać mocne Lakorun psina będzie mieszkać z Tobą na stałe? Ciekawa jestem testu na panelach (w sensie czy stuka mocno i czy się rysują). Panele z tych najbardziej powszechnych (Krono itp) absolutnie nie zdają egzaminu - mój pies ląduje na ścianach, za każdym razem jak się rozpędzi. Łazienka wyszła super. Napisz please co masz za pralkę (dobrze widzę? - to ta "płytka" 33 cm?) Psina przyzwyczajona do paneli, kafli... więc jakoś nie stanowią dla niej problemu.... zresztą to dama i starsza pani... więc zazwyczaj chodzi dosyć delikatnie... aczkolwiek miewa zrywy szaleństwa za piłeczką... wtedy nabiera rozpędu... a po nowych panelach ganiał już 6 miesięczny bulterier mojego brata... i nie widać ani ryski Psine mą bestyjkowatą chcę zabrać do siebie, ale wszystko zależy czy się zaaklimatyzuje w nowym miejscu ... ma już 10 latek więc nie chce jej stresować. Dlatego ją powoli przyzwyczajam do nowego miejsca a pralka to Indesit IWUD 4105 i ma 33 cm głębokości ma ją moja przyjaciółka i jest bardzo zadowolona dlatego i ja się na nią zdecydowałam Ojojjj kolejna cudna psina:) Jesli sie jeszcze nie witalam, to niniejszym to czynie:) Sliczne kolorki w lazience:) A co do paneli, moj psiak sie lekko zdziwil na poczatku, ale po minucie juz sie nie slizgal. Za to na drewnianych azurowych schodach(czyli takich jakie mamy miec w domu), to mial totalnie miekkie lapy ( nie ma to jak irlandzkie schodyu z wykladzina dywanowa:D:D). Witam ponownie W imieniu psiny dziękuję Mi kolorki w łazience też się podobają , jeszcze tylko umywalka z szafką i jakaś lampa górna... i kilka innych rzeczy i będzie miodzio Ze zdjęc myślałam, że jeszcze mniejsza na dole mam taka samą jest malutka... już teraz jest ciasnawo a co dopiero jak dojdzie szafka z umywalką Łazienka cudna. luksusowo. A pies jak najbardziej pasuje. Masz gwiazdę na salonach. lokorun Twoja sypialnia wygląda bardzo znajomo.... taki urok mieszkania w nadal wykańczanych mieszkaniach dużo wolnej przestrzeni i jeszcze więcej kartonów ja jeszcze tylko czekam na meble do kuchni i już się przeprowadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 25.07.2011 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 przywieźli zlew - tym razem właściwy i cały calutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 25.07.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 to SUPER! do 3 razy sztuka:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 25.07.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 no nareszcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 25.07.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Gratuluję całego zlewu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 25.07.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 witajchcesz zeby fugi w lazience byly ciemne ?kup olejke do klinkieru i je posmaruj tym preparatem......ponoć będą ciemne- akurat mam kaflekarza w domu i tak mi doradzil na mojefugi w lazience górnej ktore są w kilku odcieniach, po oliwce maja się zrobić jendolicie ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 25.07.2011 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 ja też się ciesze... i kurierowi też ulżyło... że w końcu właściwy i cały zlew betib dziękuję - przetestuję dziś przywiezione na mieszkanie mam płyty do kuchni i jutro będą składane mebelki :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 25.07.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 super, że zlew dotarł właściwy i w jednym kawałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts