Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moje małe mieszkanko :)))

lakorun

Recommended Posts

gopax witam :)

teraz już na pewno będę wszystko sprawdzać...

na szczęście ani sklep, ani przewoźnik nie robił żadnych problemów :)

ufffff!!!!!!!!!!!!

No to powiem, że miałaś szczęście (w nieszczęściu), bo gdy znajomi mieli odprysk na zlewie, ale własnie nie rozpakowali przy kurierze (opakowanie nie było naruszone) to sklep nie uznał reklamacji tłumacząc się że ten odprysk zrobili oni już po odebraniu przesyłki:(

• Odpowiedzi 715
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:) pies w czapce - marokańskiej ;)

a łazienka ogromna... całe 4,3mkw :D...

a jeszcze mniej miejsca będzie po zamontowaniu szafki z umywalką (między wanną i kibeluniem)

fugi w łazience - jak mokre to czarne... ale jak wyschną... to jaśniutkie... a szorowałam i nie pomogło :(

(jest na to jakiś inny sposób??)

IMAG0610.jpg

krótka drzemka :)

IMAG0620.jpg

Lakorun psina będzie mieszkać z Tobą na stałe? Ciekawa jestem testu na panelach (w sensie czy stuka mocno i czy się rysują). Panele z tych najbardziej powszechnych (Krono itp) absolutnie nie zdają egzaminu - mój pies ląduje na ścianach, za każdym razem jak się rozpędzi. :)

Łazienka wyszła super. Napisz please co masz za pralkę (dobrze widzę? - to ta "płytka" 33 cm?)

Ojojjj kolejna cudna psina:):)

Jesli sie jeszcze nie witalam, to niniejszym to czynie:)

Sliczne kolorki w lazience:)

A co do paneli, moj psiak sie lekko zdziwil na poczatku, ale po minucie juz sie nie slizgal.

Za to na drewnianych azurowych schodach(czyli takich jakie mamy miec w domu), to mial totalnie miekkie lapy ( nie ma to jak irlandzkie schodyu z wykladzina dywanowa:D:D).

lakorun, nawet masz kinkiety w łazience, takie jak mi się podobają i zastanawiam się, czy nie dać do kibelka :)

Lustro wygląda bosko! Psina także! :)

No i grunt to dobry materac :yes:

kinkieciki polecam - jedyne nad czym się zastanów to czy światło z nich będzie wystarczające... żarówka do nich to max 20W... więc nie dają super światła... u mnie są trzy, ale jest też górne światło, które muszę dać mocne :)

Lakorun psina będzie mieszkać z Tobą na stałe? Ciekawa jestem testu na panelach (w sensie czy stuka mocno i czy się rysują). Panele z tych najbardziej powszechnych (Krono itp) absolutnie nie zdają egzaminu - mój pies ląduje na ścianach, za każdym razem jak się rozpędzi. :)

Łazienka wyszła super. Napisz please co masz za pralkę (dobrze widzę? - to ta "płytka" 33 cm?)

Psina przyzwyczajona do paneli, kafli... więc jakoś nie stanowią dla niej problemu.... zresztą to dama i starsza pani... więc zazwyczaj chodzi dosyć delikatnie... aczkolwiek miewa zrywy szaleństwa za piłeczką... wtedy nabiera rozpędu... ;)

a po nowych panelach ganiał już 6 miesięczny bulterier mojego brata... i nie widać ani ryski :)

Psine mą bestyjkowatą chcę zabrać do siebie, ale wszystko zależy czy się zaaklimatyzuje w nowym miejscu ... ma już 10 latek więc nie chce jej stresować. Dlatego ją powoli przyzwyczajam do nowego miejsca :)

a pralka to Indesit IWUD 4105 i ma 33 cm głębokości :D

ma ją moja przyjaciółka i jest bardzo zadowolona :) dlatego i ja się na nią zdecydowałam :)

Ojojjj kolejna cudna psina:):)

Jesli sie jeszcze nie witalam, to niniejszym to czynie:)

Sliczne kolorki w lazience:)

A co do paneli, moj psiak sie lekko zdziwil na poczatku, ale po minucie juz sie nie slizgal.

Za to na drewnianych azurowych schodach(czyli takich jakie mamy miec w domu), to mial totalnie miekkie lapy ( nie ma to jak irlandzkie schodyu z wykladzina dywanowa:D:D).

Witam ponownie :)

W imieniu psiny dziękuję :)

Mi kolorki w łazience też się podobają :) :wiggle: :), jeszcze tylko umywalka z szafką i jakaś lampa górna... i kilka innych rzeczy i będzie miodzio ;)

Ze zdjęc myślałam, że jeszcze mniejsza ;) na dole mam taka samą

jest malutka... już teraz jest ciasnawo a co dopiero jak dojdzie szafka z umywalką ;)

Łazienka cudna. luksusowo. A pies jak najbardziej pasuje. Masz gwiazdę na salonach.

:D

lokorun Twoja sypialnia wygląda bardzo znajomo....:rotfl:

taki urok mieszkania w nadal wykańczanych mieszkaniach ;) dużo wolnej przestrzeni i jeszcze więcej kartonów ;)

ja jeszcze tylko czekam na meble do kuchni i już się przeprowadzam :D

witaj

chcesz zeby fugi w lazience byly ciemne ?

kup olejke do klinkieru i je posmaruj tym preparatem......ponoć będą ciemne- akurat mam kaflekarza w domu i tak mi doradzil na mojefugi w lazience górnej ktore są w kilku odcieniach, po oliwce maja się zrobić jendolicie ciemne