Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moje małe mieszkanko :)))

lakorun

Recommended Posts

• Odpowiedzi 715
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no właśnie nie wypoczywałam... :(

dopiero w przyszłym tygodniu będę mieć aż 4 dni urlopu wakacyjnego... będę mogła ogarnąć trochę mieszkanie i powoli się przeprowadzić do mojego kartonowego królestwa ;)

a wczoraj byłam oglądnąć postępy w kuchni i zaraz pokażę :D

niestety teraz znowu do środy nic nie będzie się działo ;/ buuuuuuuu

ściany są szare :)

fronty będą białe :)

blat - szary w kolorze aluminium

AGD, zlewozmywak czarne

i intensywnie zastanawiam się nad typem oświetlenia do kuchni, początkowo myślałam o "chromie" na błyszcząco...

ale od środy zastanawiam się tez nad czarnym... byłam teraz w Sopocie i trafiłam do pewnej restauracji.... w kolorach białych... szarych... drewnianych... i właśnie z oświetleniem w czarnych oprawach... albo i bez opraw... i wyglądało to ekstra:)

:jawdrop:

yyy, ciekawe ;) ale chyba bym się nie zdecydowała! Poza tym jak potem myć te zakurzone zarówki! ;)

A mi taki numer Pan od kuchni wyciał, że na szybko musiałam szukać nowego blatu - bo wybrany przez nas został wycofany!

U nas ta sama kolorystyka, tylko agd boało-czarne. Mam dylemat ze zlewem - czy czarny dać czy po kolor blatu...

o myciu tych żarówek też właśnie sobie pomyślałam, jak widziałam zakurzone te które wiszą... ale muszę przemyśleć sprawę z czarna oprawą... pożyjemy zobaczymy

ja będę mieć podobny blat, jak ten który widziałam u Ciebie - wybrany za drugim razem - i zdecydowałam się na czarny zlew... czarna płyta... czarny piekarnik... i kiedyś (jak wygram w lotto;)) czarny okap ;)