alana 28.07.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 i jak poszło składanie? uwieczniłaś ten moment na zdjęciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.07.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Już kuchnia się składa? A foteczki gdzie? zlituj się bo umieram z ciekawości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 28.07.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 No właśnie, co z kuchnią? Ciekawskie towarzystwo czeka na fociszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 28.07.2011 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 nie ma foteczek... pojechałam wczoraj na mieszkanie.... z bijącym sercem... z zapartym tchem... oczekując jakiś dwudniowych efektów pracy... i co?? i nic?? nic się nie działo przez ten czas... nic nie tknięte... nie wiem co się stało... bo nie można się dodzwonić od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.07.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Ale jak to? A kto to miał montować? przywieźli meble, postawili i odjechali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 28.07.2011 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 meble mi składa wujek (od lat już tym się zajmuje ), i płyty na wnęki od mebli są już na mieszkaniu i miały być tylko skręcone na miejscu... ale widocznie coś mu wypadło i nie mógł tego zrobić przecież nie może być tak, aby wszystko szło gładko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.07.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 no ba! a skoro to wujek - to też nie nakrzyczysz na niego A szkoda, bo fotki byłyby szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 28.07.2011 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 no właśnie... a krzyczeć ogólnie nie mam potrzeby, bo wszystko ładnie robi do tej pory , narzekać nie mogę tylko ten przepływ informacji mógłby być lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.07.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 kurde, fajnie mieć takiego wujka w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 28.07.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 dokładnie, fajnie, że wujek taki zdolny i pomocny. a cóż opóźnienia każdemu się zdarzają, mam nadzieje, że jednak nie za duże i wkrótce bedzie mozna podziwiac efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.08.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 lakorun, i jak tam kuchnia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 12.08.2011 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 naberia przez ten czas nic się nie działo na mieszkaniu... a ja cały czas w delegacjach ;/dopiero wczoraj i przedwczoraj zostały częściowo skręcone meble w kuchni, więc powoli zaczyna nabierać właściwy kształt... ale jeszcze sporo czasu minie zanim będzie gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.08.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 buuu A ja tak się doczekać nie mogę! Ach te delegacje! A ja myślałam, że może gdzieś w ciepełku wypoczywasz i o fociach zapomkniałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 12.08.2011 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 no właśnie nie wypoczywałam... dopiero w przyszłym tygodniu będę mieć aż 4 dni urlopu wakacyjnego... będę mogła ogarnąć trochę mieszkanie i powoli się przeprowadzić do mojego kartonowego królestwa a wczoraj byłam oglądnąć postępy w kuchni i zaraz pokażę niestety teraz znowu do środy nic nie będzie się działo ;/ buuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 12.08.2011 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 o proszę i zarys szafki pod umywalkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.08.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 No super! A jednak dużo się dzieje! Widzę, że w kuchni też masz szare ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 12.08.2011 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 ściany są szare fronty będą białe blat - szary w kolorze aluminium AGD, zlewozmywak czarne i intensywnie zastanawiam się nad typem oświetlenia do kuchni, początkowo myślałam o "chromie" na błyszcząco... ale od środy zastanawiam się tez nad czarnym... byłam teraz w Sopocie i trafiłam do pewnej restauracji.... w kolorach białych... szarych... drewnianych... i właśnie z oświetleniem w czarnych oprawach... albo i bez opraw... i wyglądało to ekstra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 12.08.2011 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 a tak:http://mcka.pl/wp-content/uploads/2011/06/homeB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.08.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 yyy, ciekawe ale chyba bym się nie zdecydowała! Poza tym jak potem myć te zakurzone zarówki! A mi taki numer Pan od kuchni wyciał, że na szybko musiałam szukać nowego blatu - bo wybrany przez nas został wycofany! U nas ta sama kolorystyka, tylko agd boało-czarne. Mam dylemat ze zlewem - czy czarny dać czy po kolor blatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 12.08.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 o myciu tych żarówek też właśnie sobie pomyślałam, jak widziałam zakurzone te które wiszą... ale muszę przemyśleć sprawę z czarna oprawą... pożyjemy zobaczymy ja będę mieć podobny blat, jak ten który widziałam u Ciebie - wybrany za drugim razem - i zdecydowałam się na czarny zlew... czarna płyta... czarny piekarnik... i kiedyś (jak wygram w lotto;)) czarny okap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts