naberia 12.08.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Okapy dość drogie niestety. No ja właśnie mam taki misz masz biało -czarny. więc może też już zostanę przy antracytowym zlewozmywaku - żeby nie wprowadzać nowego koloru. Ciekawe jak to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 12.08.2011 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 będzie bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 12.08.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 jakie masz płytki na podłodze w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.08.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 będzie bosko oby! Dlatego tez nie mogę się doczekac Twojej kuchni Tyle mają współnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 12.08.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 lokorun fajnie że coś się ruszyło. Kuchnia zapowiada się ciekawie Czarne okapy nie są drogie Np amica ma za przystępną cenę. Mama mojego M. ma taki: http://www.megamarket.com.pl/amica-okap-okc6726i,id-119905?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2011-08&utm_content=119905#nclid=43817fd8883cf1e909a912ff80f98be1 Niestety wszystko na nim widać! Jak to na czarnym. Trzeba czyścić go na bieżąco bo jak nie to kaplica. Mama M. nie myła go przez jakiś czas i teraz już nie idzie go doczyścić. Próbowałam wszystkie i nic :/ Może w tych droższych okapach szkło jest jakieś lepsze czy coś, nie wiem. Jeżeli nie jesteś szaloną kucharką że tłuszcz strzela codziennie na wszystkie strony to możliwe że da radę utrzymać okap czyściutki W każdym razie dobrze się zastanów zanim podejmiesz decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.08.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 mm nadzieję, że takie tylko białe są łatwiejsze w utrzymaniu czystości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 12.08.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 jakie masz płytki na podłodze w łazience? płytki to imola antares oby! Dlatego tez nie mogę się doczekac Twojej kuchni Tyle mają współnego! będą piękne lokorun fajnie że coś się ruszyło. Kuchnia zapowiada się ciekawie Czarne okapy nie są drogie Np amica ma za przystępną cenę. Mama mojego M. ma taki: http://www.megamarket.com.pl/amica-okap-okc6726i,id-119905?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2011-08&utm_content=119905#nclid=43817fd8883cf1e909a912ff80f98be1 Niestety wszystko na nim widać! Jak to na czarnym. Trzeba czyścić go na bieżąco bo jak nie to kaplica. Mama M. nie myła go przez jakiś czas i teraz już nie idzie go doczyścić. Próbowałam wszystkie i nic :/ Może w tych droższych okapach szkło jest jakieś lepsze czy coś, nie wiem. Jeżeli nie jesteś szaloną kucharką że tłuszcz strzela codziennie na wszystkie strony to możliwe że da radę utrzymać okap czyściutki W każdym razie dobrze się zastanów zanim podejmiesz decyzję. kurcze nie zastanawiałam się nad tym, ale słuszna uwaga, będę myśleć dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 14.08.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 dziś wykupiłam chyba połowę "Ikeły" masakra i bankructwo w jednym ;/ a to przecież tylko czubek góry lodowej...a kupiłam od talerzy, mydelniczek, doniczek, świeczek, poprzez wycieraczkę, suszarkę, poduszki i inne takie takie....aha i ramę do łóżka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 14.08.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Czekamy na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 16.08.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Witam,zapowiada się ładny domek.Co do fug w łazience to masz jasne(ubrudzone po budowie),a chcesz ciemniejsze?Viekawa jestem jak tam z tym olejkiem wyszło,udało się przyciemnić?Ja mam szare,ale po szlifowaniu ścian i pyle po dalszym wykończaniu zrobiłe się jasne,myłam je już normalnymi środkami i nic.W starej łazience mam fugi ecri jasne i były brudne,wyszorowałam je specjlnym preparatem do fug i zrobiły się znowu ładne,też się zastanawiałam nad tym sposobem do moich szarych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 18.08.2011 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Czekamy na fotki. jak tylko się ogarnę to porobię bo już mieszkam Witam,zapowiada się ładny domek.Co do fug w łazience to masz jasne(ubrudzone po budowie),a chcesz ciemniejsze?Viekawa jestem jak tam z tym olejkiem wyszło,udało się przyciemnić?Ja mam szare,ale po szlifowaniu ścian i pyle po dalszym wykończaniu zrobiłe się jasne,myłam je już normalnymi środkami i nic.W starej łazience mam fugi ecri jasne i były brudne,wyszorowałam je specjlnym preparatem do fug i zrobiły się znowu ładne,też się zastanawiałam nad tym sposobem do moich szarych. madzikma witam serdecznie w moich progach jeszcze nic nie działałam z fugami... ciągle coś się jeszcze dzieje brudnego, więc się nie opłaca a tak ogólnie to trochę jestem przerażona... łóżko po zmontowaniu zajęło cały pokój , przynajmniej takie sprawia wrażenie i chyba jeszcze nie oswoiłam się z takim widokiem ... a było tak pięknie... tak pusto.... tyle przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.08.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 u mnie niestety będzie tak samo Fajny pokój jak jest bez lóżka. Szkoda, że nie zrobiłam trochę większej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 18.08.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 U mnie ten sam kłopot - sypialnia ma 11 m2, weszło łóżko 160, szafa i 2 szafki nocne i jest strasznie ciasno. A jak był sam materac to się wydawało, że jest więcej miejsca. No i teraz się zastanawiam, czy nie zmienić łóżka na takie z materacem 140 cm. No i GRATULUJE PRZEPROWADZKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.08.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 A ja się zastanawiam czy łóżko 160 jest wystarczające? zawsze mi się marzyło 180 A teraz w mieszkaniu mam 140 i muszę go sprzedac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 18.08.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 dziewczyny, ja mam 140x200 i sama rama jest niewiele większa... ale zagłówek jest wielki i same łóżko wysokie z uwagi na 4 skrzynie, które są pod spodem, nawiasem mówiąc, a właściwie pisząc są bardzo pojemne:) (seria BRIMNES z Ikeły)... a tak ogólnie to przechodzę właśnie kryzys twórczy i już nie wiem co mi się podoba, a co nie... co pasuje a co nie... jaki kolor a jaki nie... i już nic nie wiem nie wiem jak moja ukochana lampę marokańską pogodzić z reszta sypialni... nie wiem co na okna, nic już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.08.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 nie przejmuj się lakorun, chyba każda z nas przez to przechodziła. Musisz sobie troszkę dychnąć i nabrać dystansu. To pomaga I po małej przerwie Ci przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 23.08.2011 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 dzięki naberia więc po krótkiej przerwie pragnę zameldować, że blaty w kuchni zamontowane, płyta indukcyjna i zlewozmywak sprawne i działające... a także podłączona umywalka frontów nadal brak i pewnie będę musiała na nie czekać jeszcze parę tygodni... ale już można normalnie funkcjonować a tak ogólnie to biegam z mopem w ręku i ciągle jest coś do sprzątania ... ciekawe kiedy mi to minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 23.08.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 lakorun, super! Tylko gdzie te zdjęcia, bo nie widzę! Dawaj i to szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 23.08.2011 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 jak tylko ogarnę wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 23.08.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 oj no! zlituj się! Teraz wstawisz fotki robocze, żeby potem zrobić wow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts