lakorun 23.08.2011 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 ojtam ojtam ojtam mam tylko jedną fotkę roboczą... o taką: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 23.08.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 suuuuuuuperrrrrr Ale musisz być szczęśliwa! U mnie montaż zaczynają w przyszły poniedziałek A co to za blat wybrałaś? - ładnie wygląda - tak jasno. Boję się, że mój będzie za ciemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 23.08.2011 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 blat to a'la aluminium, ale jak dokładnie się nazywa to nawet nie wiem: taki wzornik był w hurtowni: jestem zadowolona i ogólnie mi się podoba... jednak całkiem inaczej kuchnia będzie wyglądać z białymi frontami, szkłem na ścianie i z oświetleniem... ale na całość to jeszcze poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 23.08.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Kojarzę ten blat Tez go braliśmy pod uwagę. Pociesz się, że już bliżej niż dalej PS. Miały być fotki robocze, a tu kuchnia na błysk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 23.08.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Jak na fotkę roboczą to bardzo ładnie już wszystko zaczyna wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 23.08.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Lakorun mam pytanko - czy Twój szary kolor na ścianach wpada w jakiś błękit, czy jest taki "czysty szary"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 25.08.2011 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 fotka robocza...ale świeżo po uprzątnięciu wszystkich trocin z mieszkania... nemi w rzeczywistości kolor na ścianach jest po prostu "szary-szary", i nie wpada w żaden odcień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 25.08.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 nemi w rzeczywistości kolor na ścianach jest po prostu "szary-szary", i nie wpada w żaden odcień A jakie masz oświetlenie? Orientację okien względem stron świata...? Kupiłam te twory i u mnie nadal niebieskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 25.08.2011 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 narazie oświetlenie to żarówka...a strony świata: kuchnia południowy - wschód, a pokoje południowy zachód a jakie farby kupiłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 25.08.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Ostatnio Fluggera z NCS 1500, 2500, 5500, "szarą mysz" i jeszcze jakieś 2 z katalogu. Na bazie flutex 5 czyli teoretycznie tej, która nie zniekształca kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 25.08.2011 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 ja kupowałam w castoramie na bazie dekorala ncs 1500 n i 2000 n i są szarutkie...ale np jak kupiłam próbkę "szarego mysiego" z fluggera to też widziałam błękit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 27.08.2011 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 no to trochę ogarnęłam więc i zamieszczam fotki i tak: ekskluzywne drzwi do łazienki: szafka pod umywalkę (w oczekiwaniu na drzwiczki, będą białe na wysoki połysk): kinkieciki: zastanawiam się też nad górnym oświetleniem i na chwile obecną chciałabym coś z kryształkami... ale jeszcze nie rozglądałam się za czymś konkretnym... wszelkie pomysły mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 27.08.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 ogarnięta została kuchnia, więc na dzień dzisiejszy prezentuje się tak: (taboret - tymczasowy - poremontowy... stoi na miejscu zmywarki, która mam nadzieje że się kiedyś pojawi ) parapet zostaje taki jaki jest... planowałam wymienić go na biały bądź szary... ale na samą myśl o kurzu i przeróbkach... dostaję drgawek dam na okno drewniane żaluzje więc jakoś będzie to pasowało... mam nadzieję... oczywiście kuchnia tez jest w oczekiwaniu na fronty... or13: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 27.08.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Nooo super! Sypialnie jeszcze pokaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 27.08.2011 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 sypialnia jest całkiem z innej parafii i jest taki miks że aż bolą oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 27.08.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 (edytowane) ....i ta podłoga...ach... piękne masz mieszkanko lakorun Edytowane 27 Sierpnia 2011 przez alana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 27.08.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 No super Lakorun! Oczywiście oświetlenie łazienki takie jak planuję w kibelku A czy dużo światła dają? Ja mam mały kibelek - chciałam dać podwójny kinkiet + listwa ledowa... Myślisz, że wystarczy? No i ba! Super są te drzwiczki do szafki umywalkowej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 28.08.2011 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 ....i ta podłoga...ach... piękne masz mieszkanko lakorun dziękuję alana No super Lakorun! Oczywiście oświetlenie łazienki takie jak planuję w kibelku A czy dużo światła dają? Ja mam mały kibelek - chciałam dać podwójny kinkiet + listwa ledowa... Myślisz, że wystarczy? No i ba! Super są te drzwiczki do szafki umywalkowej! te moje kinkiety mają żarówkę 20W i nie dają super oświetlenia... dobrze doświetlają mi lustro np do makijażu, ale górne światło też musi być zapalone... i na pewno jak będę kupować lampę do łazienki to to będzie priorytet - mocne światło kinkiety są moim zdaniem dobrym i ładnie wyglądającym dodatkiem w mojej łazience a drzwiczki do szafki to takie nagłe olśnienie ... potrzeba matką wynalazku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 30.08.2011 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 uwaga! uwaga! robocza fotka z sypialni... z tymczasową firanką... tymczasowym pudłem tekturowym... i w ogóle wszystko chyba tymczasowe.... na sypialnie straciłam wizję... której w ogóle nie miałam... i teraz jestem w kropce... bo muszę zdecydować się na szafę pod zabudowę... ale nie wiem jaki kolor tej szafy... a białego za bardzo nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.08.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Lakorun jest dobrze. Powoli sobie wszystko zorganizujesz, więc się nie przejmuj. Łóżko chyba jakieś inne kupiłaś niż planowałaś, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts