Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moje małe mieszkanko :)))

lakorun

Recommended Posts

• Odpowiedzi 715
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

blat to a'la aluminium, ale jak dokładnie się nazywa to nawet nie wiem:

taki wzornik był w hurtowni:

IMAG0331.jpg

jestem zadowolona i ogólnie mi się podoba... jednak całkiem inaczej kuchnia będzie wyglądać z białymi frontami, szkłem na ścianie i z oświetleniem... ale na całość to jeszcze poczekam ;)

no to trochę ogarnęłam więc i zamieszczam fotki :)

i tak:

ekskluzywne drzwi do łazienki: ;)

IMAG0931.jpg

szafka pod umywalkę (w oczekiwaniu na drzwiczki, będą białe na wysoki połysk):

IMAG0932.jpg

IMAG0935.jpg

IMAG0940.jpg

kinkieciki:

IMAG0946.jpg

IMAG0948.jpg

zastanawiam się też nad górnym oświetleniem i na chwile obecną chciałabym coś z kryształkami... ale jeszcze nie rozglądałam się za czymś konkretnym...

wszelkie pomysły mile widziane :D

ogarnięta została kuchnia, więc na dzień dzisiejszy prezentuje się tak: :D

IMAG0949.jpg

IMAG0950.jpg

IMAG0951.jpg

IMAG0952.jpg

IMAG0953.jpg

IMAG0954.jpg

(taboret - tymczasowy - poremontowy... stoi na miejscu zmywarki, która mam nadzieje że się kiedyś pojawi ;))

IMAG0956.jpg

parapet zostaje taki jaki jest... planowałam wymienić go na biały bądź szary... ale na samą myśl o kurzu i przeróbkach... dostaję drgawek :bash:

dam na okno drewniane żaluzje więc jakoś będzie to pasowało... mam nadzieję...

oczywiście kuchnia tez jest w oczekiwaniu na fronty... ;)

or13:

IMAG0958.jpg

....i ta podłoga...ach...

piękne masz mieszkanko lakorun ;)

dziękuję alana :D

No super Lakorun! :) Oczywiście oświetlenie łazienki takie jak planuję w kibelku :) A czy dużo światła dają? Ja mam mały kibelek - chciałam dać podwójny kinkiet + listwa ledowa... Myślisz, że wystarczy?

No i ba! Super są te drzwiczki do szafki umywalkowej! ;)

te moje kinkiety mają żarówkę 20W i nie dają super oświetlenia... dobrze doświetlają mi lustro np do makijażu, ale górne światło też musi być zapalone... i na pewno jak będę kupować lampę do łazienki to to będzie priorytet - mocne światło

kinkiety są moim zdaniem dobrym i ładnie wyglądającym dodatkiem w mojej łazience ;)

a drzwiczki do szafki to takie nagłe olśnienie :D ;)... potrzeba matką wynalazku ;)

uwaga! uwaga!

robocza fotka z sypialni... z tymczasową firanką... tymczasowym pudłem tekturowym... i w ogóle wszystko chyba tymczasowe....

na sypialnie straciłam wizję... której w ogóle nie miałam... i teraz jestem w kropce... bo muszę zdecydować się na szafę pod zabudowę... ale nie wiem jaki kolor tej szafy... a białego za bardzo nie chce :bash:

IMAG0961.jpg

:confused: