lakorun 30.08.2011 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 tak, inne... ale to dlatego, że jak pojechałam do Ikeły z panelem podłogowym to najlepiej prezentowało się białe łóżko, a nie inne, te w wybarwieniu średni brąz czy też w jasnoszarym... a to łóżko ma bardzo pojemne skrzynie - a to dosyć przydatna sprawa dlatego też zakupiłam to co zakupiłam... a teraz nie wiem co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.08.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Jakieś szafeczki nocne, ładne lampki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 30.08.2011 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 wstępnie planuję - na okno - roleta rzymska - jasna, po prawej stronie obok okna, komoda albo biurko... na przeciwległej ścianie do okna - szafa pod zabudowę - i właśnie nie wiem jaki kolor... ale chyba najlepiej jak będzie też biała, albo jasna... a na ścianach chcę dużo zdjęć... taką galerię sobie zrobić to łóżko ma zagłówek, który na dzień dzisiejszy dobrze spełnia rolę małego regału i stolika nocnego w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.08.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Mnie też się wydaje, że szafa w białym kolorku byłaby fajna. Może taka bezramkowa - zaraz poszukam Ci fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.08.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 http://img594.imageshack.us/img594/4291/upmkjf8xht3bk01kab.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img405.imageshack.us/img405/8914/fltllbxtmkq2wbqurb.jpg Uploaded with ImageShack.us U siebie bym taką chciała. Ale mam kolejną zapaść finansową, więc sypialnia czeka na swoją kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 30.08.2011 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 nemi świetna szafa, nie wiem tylko czy w mojej małej sypialni nie zabraknie miejsca na otwierane w ten sposób drzwi... bo zaraz obok jest łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 30.08.2011 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) chyba coś bardziej standardowego wstawię: http://www.indeco.pl/sites/default/files/styles/galleryformatter_slide/public/ind035.jpg albo: http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/pax-szafa-z-przesuwanymi-drzwiami__0107602_PE257358_S4.JPG tylko jakie wtedy górne oświetlenie?? Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez lakorun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.09.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Szafa ta ostatnia super! A z czego jest zrobiona? Fronty lakierowane? Czy jakieś matowe? Czy jest może jakaś alternatywa do frontów lakierowanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 05.09.2011 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Szafa super, ale chyba odwiedzę sklep na "I" i skoro tam kupiłam wyrko to dokupię tam szafę... a może kiedyś zmienię na coś innego, jak wizja powstanie i fundusze będą a u mnie dopiero w sobotę zamówione zostały fronty do kuchni... mają być za ok 3 tyg... więc jeszcze trochę poczekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 05.09.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 zaglądam... fajnie u Ciebie... może i ja niedługo będę miała takie mieszkanko (ew mniejsze)... póki co, posiedze u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 05.09.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 lakorun a jesteś przekonana, że chcesz szafę z drzwiami przesuwanymi? Bo wtedy szafa musi być o jakieś 10 cm "głębsza", przez te prowadnice (w kalejdoskopie zmian u mnie miałam taki pomysł na szafę na przedpokoju u siebie, ale w Komandorze wytłumaczyli mi jak do działa i się rozmyśliłam). Jeśli nie masz dużo miejsca, to może lepiej zamontować zwykłą otwieraną. W sklepie na I. też takie mają (mam u siebie w sypialni). Pomierz sobie wszystko dokładnie, będziesz wiedziała co i jak. Anna eM zaglądałam do Ciebie i tak jakoś smutno tam. Jeśli chcesz / możesz napisz co się porobiło, może jakoś będziemy mogły pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 06.09.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 lakorun, 3 tyg. szybko zlecą, choć wiem jak potrafią się ciągnać... Póki co - udanych zakupów w Ikei. Dopasujesz fajnie sobie szafę do łóżka i od razu zrobi się inaczej w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 06.09.2011 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 zaglądam... fajnie u Ciebie... może i ja niedługo będę miała takie mieszkanko (ew mniejsze)... póki co, posiedze u Ciebie Anna eM Witam Cię bardzo serdecznie i zapraszam możesz przesiadywać ile tylko dusza zapragnie lakorun a jesteś przekonana, że chcesz szafę z drzwiami przesuwanymi? Bo wtedy szafa musi być o jakieś 10 cm "głębsza", przez te prowadnice (w kalejdoskopie zmian u mnie miałam taki pomysł na szafę na przedpokoju u siebie, ale w Komandorze wytłumaczyli mi jak do działa i się rozmyśliłam). Jeśli nie masz dużo miejsca, to może lepiej zamontować zwykłą otwieraną. W sklepie na I. też takie mają (mam u siebie w sypialni). Pomierz sobie wszystko dokładnie, będziesz wiedziała co i jak. Anna eM zaglądałam do Ciebie i tak jakoś smutno tam. Jeśli chcesz / możesz napisz co się porobiło, może jakoś będziemy mogły pomóc? nemi szafy z drzwiami przesuwnymi po prostu podobają się mi bardzo bardzo.... ale pojadę do Ikeły i wezmę standardową, białą szafę, z normalnymi drzwiami... i białą... bo już mam dość trzymania pogniecionych ubrań w kartonie ;/ a prasować nie lubię... mimo że żelazko nowe już jest Anna eM ja również zaglądałam, bardzo ładnie tam u Ciebie, mam nadzieję że sytuacja się poprawi, a jeśli jakoś można pomóc to pisz!!! lakorun, 3 tyg. szybko zlecą, choć wiem jak potrafią się ciągnać... Póki co - udanych zakupów w Ikei. Dopasujesz fajnie sobie szafę do łóżka i od razu zrobi się inaczej w sypialni ja już nie nastawiam sie na żaden termin... będzie kiedy ma być... a Ikełę chcę odwiedzić jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 06.09.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 heh! szkoda, że nie w czwartek - pewnie byśmy się tam spotkały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 06.09.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 fajna ta szafa ze sklepu na "i" tez sie do nich przymierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 06.09.2011 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 a w ogóle to zastanawiam się nad jakimś zestawem BESTA do salonu, jutro dokładnie popatrzę oraz nad sofą Beddinge, tylko jeszcze nie wiem cz z białym, czy z brązowym czy z szarym pokryciem... http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/beddinge-lovas-sofa-trzyosobowa-rozkadana__0122500_PE278832_S4.JPG http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/beddinge-lovas-sofa-trzyosobowa-rozkadana__0122498_PE278830_S4.JPG http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/beddinge-lovas-sofa-trzyosobowa-rozkadana__0122964_PE279208_S4.JPG ale najbardziej obstawiam biały i brązowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 06.09.2011 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 heh! szkoda, że nie w czwartek - pewnie byśmy się tam spotkały! hihihi postaram się wszystkiego nie wykupić fajna ta szafa ze sklepu na "i" tez sie do nich przymierzam a która? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 06.09.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Trzymam za słowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 06.09.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Na białe bym się chyba nie zdecydowała. Może szare? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 06.09.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 aaa dziewczyny...noo sie porobiło... niestety rozstajemy sie z mężem... to ciężki temat wiec...mam tylko nadzieje ze będzie mi dane cieszyć sie kiedyś nowym mieszkankiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts