naberia 07.09.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Anna, przykro mi bardzo. Trzymam kciuki, żeby Ci się wszystko dobrze ułożyło i żebyś szybko mogła się cieszyć się z kims nowym mieszkankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 07.09.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 AnnaeM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 07.09.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 hihihi postaram się wszystkiego nie wykupić a która? no własnie jeszcze nie wiem planuje sie wybrac do ikeły i "pomacać' i cos wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 07.09.2011 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Anna eM bardzo przykra sprawa, jednak mam nadzieję i głęboko w to wierzę, że wszystko się ułoży i za to trzymam kciuki!!! i pewnie już niedługo będziemy podziwiać galerię z fotkami z nowego mieszkania:) pepejeans ja dziś właśnie zamierzam trochę "pomacać" w ikeła i wolę już najtańszą szafę mieć w sypialni zamiast rozlatujących się pudeł kartonowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 07.09.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Ania będzie dobrze - trzymam mocno kciuki. Może to tylko przejściowy kryzys, a jeśli nie to pamiętaj, że po burzy zawsze wychodzi słonko, więc i u Ciebie wszystko się ułoży. Lakorun czekamy na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 07.09.2011 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 jak będzie co fotografować to zamieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 07.09.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 niestety to koniec, i to definitywny... ale cóż... bedzie lepiej... ok, nie zasmiecam juz nieswojego wątku.... ) połaże troche po Waszych domkch nie ma to jak w kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 07.09.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 FM działa lepiej niż niejedna poradnia psychologiczna, tylko trochę uzależnia. No nawet nie trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 07.09.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 wiem i mimo ze Was nie znam, to mnie tu ciągnie.. ale wczoraj złapałam sie na tym, że wspomnienia dlaczego sie tu znalazłam troche jednak bolą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 07.09.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Anna eM czas goi wszelkie rany, choć na początku zawsze trudno w to wierzyć... ja zawsze sobie powtarzam w różnych ciężkich i dziwnych sytuacjach, że: zmiany są dobre... bo sprawiają, że często trzeba zacząć inaczej myśleć, odwrotnie niż dotychczas, że można zacząć myśleć bardziej kreatywnie i przekuć sytuacje, które nas spotykają w "coś pozytywnego" ok. ale już nie męczę swoimi wywodami, bo jak się rozkręcę to końca nie widać.. i nie słychać ... heh może zamiast inżynierem to filozofem powinnam zostać a ja przed chwilą wróciłam z Ikeły i naberio wprawdzie zbankrutowałam, ale nie wykupiłam wszystkiego ... trochę zostawiłam jutro mają wszystko przywieźć, później montowanie i będzie GIT:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 09.09.2011 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 SOFA złożona... czyli pierwszy z 29 kartonów, które wczoraj do mnie dotarły, rozpakowany ... jeszcze tylko 28 kartonów oczywiście nie obyło się bez problemów... okazało się w trakcie skręcania, że większość otworów w ramie sofy jest krzywo wywiercona... albo tylko częściowo... i nie było możliwości aby całość zmontować... na szczęście przy pomocy sąsiadów-przyjaciół... udało się zawieźć dwumetrową ramę do ikeły i szybciutko wymienić na dobry egzemplarz który w 15min sama zmontowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.09.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 no to już wiem czemu ja nic prócz doniczek nie kupiłam! Jednak wykupiłaś wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 09.09.2011 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 jak to tylko doniczki?? mi się nigdy nie udaje wyjść z taką małą listą zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.09.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 a jednak No, ale nadrobiłam troszkę w Agacie Jak się żyje na pudłach, to wiesz jak to jest... boisz się kazdej rzeczy, co by bardziej nie zagracić domu. Ale już planuję kolejny wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 09.09.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 29 kartonów???????????????? O matko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 09.09.2011 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 09.09.2011 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 moje kartony zmieściły się na 3 wózkach... ale zaraz obok mnie było jakieś kilkanaście wózków... należących do jednej pary.... która kupiła meble do całego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 09.09.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 ale superowo rozpakowywanie, składanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.09.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 ten dreszczyk emocji! Aż zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 09.09.2011 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts