nemi 09.09.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 A co oprócz szafy zakupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 09.09.2011 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 sofę, szafę i trochę mebli do salonu (rtv) więc już nie będzie tak pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 11.09.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 no i.....gdzie foty? Hmmm...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 11.09.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 foty i tylko foty... a meble to same się poskręcają... weekend minął, ale wszystko poskręcane... i powoli nabiera kształtu teraz to weekend na odpoczywanie by się przydał... na leżenie: przed telewizorem: i jeszcze szafa w sypialni: (na bałagan widoczny w lustrze, uprzejmie proszę nie zwracać uwagi...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 12.09.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 fajne zakupy a TV I klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.09.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 no super! szczególnie szafa mi przypadła do gustu (bedę mieć podobną ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 12.09.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Oooooo szafa taka sama jak moja. Tylko ja mam w innym kolorze, bo mężuś stanowczo odmówił urządzania sypialni na biało. Zakupy fajniutkie, ale jeśli dobrze pamiętam, to mówiłaś, że w większym pokoju miał być narożnik, czy nie? No i TV masz lakorun genialny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 12.09.2011 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 fajne zakupy a TV I klasa ja tez jestem zadowolona składania dużo, ale już mam gdzie upychać wszystkie szpargały no super! szczególnie szafa mi przypadła do gustu (bedę mieć podobną ) szafa - pojemna - i nawet jestem zaskoczona, że nie przytłacza całego maleńkiego pomieszczenia , pewnie dlatego że biała... ale żeby nie było idealnie - łóżko i szafa - białe - ale różne odcienie i przy dziennym świetle można zobaczyć różnice:( może z czasem się zrówna trochę... Oooooo szafa taka sama jak moja. Tylko ja mam w innym kolorze, bo mężuś stanowczo odmówił urządzania sypialni na biało. Zakupy fajniutkie, ale jeśli dobrze pamiętam, to mówiłaś, że w większym pokoju miał być narożnik, czy nie? No i TV masz lakorun genialny. no miał być narożnik... ale jak sobie wszystko pomierzyłam... to zająłby połowę salonu... a tak nadal mam wrażenie że jest sporo miejsca i całe pomieszczenie nie jest zagracone a TV - odbiera jeden kanał... no i jest czarno-biały i tylko trochę śnieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.09.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Tą różnicą w odcieniach bym się nie przejmowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 12.09.2011 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 chciałam kupić w ikeła jeszcze ławę, w tym samym kolorze co meble w salonie... tzw"czarnybrąz" i okazało się że nazwa taka sama... a kolor inny... bo różni producenci wykonują dane meble... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 12.09.2011 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 dlatego chyba wezmę taki stolik:http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/lack-stolik__0115087_PE268301_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 12.09.2011 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 a może zaszaleć z czerwonym stolikiem http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/lack-stolik__0115088_PE268302_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 13.09.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 He he - oglądałam te LACK'i - wyglądają fajnie, tylko są trochę niskie. Szary mi się podoba bardzo , czerwony też fajniutki. Masz w planach jakieś inne czerwone dodatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 13.09.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 (edytowane) a może zaszaleć z czerwonym stolikiem http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/lack-stolik__0115088_PE268302_S4.JPG Ooo mój M. by się ucieszył. Za każdym razem jak się go pytam o kolor czegokolwiek: mebli w kuchni, czajnika, szyby nad blat, kanapy to odpowiada CZERWONY! I nie wiem czy sobie jaja ze mnie robi czy on tak serio ehehe Edytowane 14 Września 2011 przez Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 13.09.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Korozja mój mąż ostatnio non stop odpowiada "nie mam zdania". Uwierz mi, wolałabym, żeby mówił "czerwony". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 14.09.2011 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 dziewczyny, to chyba ze mną coś nie tak... bo zamiast poszaleć z czerwonym to kupiłam wczoraj DWA SZARE stoliczki jakoś mi ciężko zdecydować się na jakiś inny kolor w mieszkaniu i na chwilę obecną wszystko wychodzi bardzo "szaro"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 14.09.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Korozja mój mąż ostatnio non stop odpowiada "nie mam zdania". Uwierz mi, wolałabym, żeby mówił "czerwony". dziewczyny, to chyba ze mną coś nie tak... bo zamiast poszaleć z czerwonym to kupiłam wczoraj DWA SZARE stoliczki jakoś mi ciężko zdecydować się na jakiś inny kolor w mieszkaniu i na chwilę obecną wszystko wychodzi bardzo "szaro"... U mnie za to bardzo "biało". Sypialnia obecnie bardzo przypomina salę w szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 14.09.2011 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 u mnie sypialnia też biała tzn łóżko i szafa, tylko ściany popielate (ncs 1500n)... no i fioletowe - tymczasowe zasłonki...kiedyś będą białe i czerwona lampa z maroka... i od wczoraj czerwony wazon... nawet TV w salonie - czarno - biały z odcieniami szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 14.09.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 hehehehe poprawiacie mi nastrój kobity A sypialnia u Ciebie lakorun to chyba najbardziej kolorowe pomieszczenie w mieszkaniu co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 14.09.2011 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 tak kolorowa, że aż bije po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts