lakorun 14.09.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 no i ostatnio zostawiłam pomidorki na wierzchu w kuchni... więc tez pojawił się jakiś kolorek - szaleństwo normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 14.09.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 u mnie sypialnia też biała tzn łóżko i szafa, tylko ściany popielate (ncs 1500n)... no i fioletowe - tymczasowe zasłonki...kiedyś będą białe i czerwona lampa z maroka... i od wczoraj czerwony wazon... Lakorun tak sobie wczoraj myslałam właśnie o Twojej sypialni w kontekście dodatków - czerwone będą fajne, tylko zastanawiam się nad tym takim "patriotycznym" połączeniem (czerwony i biały)... Planujesz tam taki bardziej orientalny klimat czy niekoniecznie? nawet TV w salonie - czarno - biały z odcieniami szarości Popłakałam się ze śmiechu, a w pracy jestem, więc to wybitnie niewskazane. :rotfl: Idę oczy sprawdzić, czy nie wyglądam jak panda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 14.09.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 (edytowane) Lakorun tak sobie wczoraj myslałam właśnie o Twojej sypialni w kontekście dodatków - czerwone będą fajne, tylko zastanawiam się nad tym takim "patriotycznym" połączeniem (czerwony i biały)... Planujesz tam taki bardziej orientalny klimat czy niekoniecznie? Popłakałam się ze śmiechu, a w pracy jestem, więc to wybitnie niewskazane. :rotfl: Idę oczy sprawdzić, czy nie wyglądam jak panda... no i teraz ja się popłakałam w pracy... ze śmiechu... i pewnie też wyglądam jak PANDA a odnośnie sypialni - to raczej nic nie planuję mam wrażenie, że żyje ona własnym życiem... i prawdę powiedziawszy to nie wiem jak wybrnąć z tej bieli i czerwieni... może kiedyś trafię jakiś fajny dywanik z "maroka" kilka kolorowych poduch itp. i całość jakoś zagra albo i nie Edytowane 14 Września 2011 przez lakorun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 14.09.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 no i ostatnio zostawiłam pomidorki na wierzchu w kuchni... więc tez pojawił się jakiś kolorek - szaleństwo normalnie O ja też, ja też mam pomidorki! Po promołszyn można kupić za grosze tyle że mało dojrzałe a tak na parepecie pięknie sobie dochodzą i kolorek w kuchni mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 14.09.2011 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 ahaaaaaaaaaaa:) i wczoraj do sypialni jeszcze kupiłam białą papierowa lampę do sypialni ... ale zawiśnie dopiero w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 14.09.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 tak kolorowa, że aż bije po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 14.09.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 tak kolorowa, że aż bije po oczach no fioletowe firanki + czerwona lampa toż to szaleństwo w Twoim wykonaniu Takiego zestawienia kolorystycznego w całym mieszkaniu nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 14.09.2011 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 no fioletowe firanki + czerwona lampa toż to szaleństwo w Twoim wykonaniu Takiego zestawienia kolorystycznego w całym mieszkaniu nie widziałam ojtam ojtam ojtam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 19.09.2011 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 zamontowane mam wreszcie listwy progowe pomiędzy pokojami i przedpokojem i zamocowana lampę w sypialni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 19.09.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 (edytowane) no jakie wyczucie mówię "idę se do lakorun popatrzyć raz jeszcze na OR" a tu foty Dzięki Z drugiej strony zawsze potem mam problem bo za każdym razem jak jestem w sklepie ogladać OR to 13 wydaje mi się za ciemna do mojego eM a u Ciebie mają idealny odcień... A jakiej fugi do nich użyłaś (producent i kolor/nr?) Edytowane 19 Września 2011 przez alana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 19.09.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Lakorun pokazałaś tę część mieszkania, którą masz najbardziej podobną do mnie. Nie drażnią Cię wejścia do pokoi obok siebie? Ja mam tak samo i jakoś nie mogę się do tego rozwiązania przekonać. A i zauważyłam, że zrobili Ci tę samą krzywdę co nam - zamontowanie ościeżnic regulowanych będzie wymagało "domontowania" z płyty K-G lub dobudowania (np. z docinanego y-tonga) kawałka ściany w sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 19.09.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 A i zauważyłam, że zrobili Ci tę samą krzywdę co nam - zamontowanie ościeżnic regulowanych będzie wymagało "domontowania" z płyty K-G lub dobudowania (np. z docinanego y-tonga) kawałka ściany w sypialni. a ościeżnica blokowa nie może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 19.09.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Do ościeżnic blokowych montuje się tzw. opaski. A tu nie wejdą. Przerabiałam to u siebie - w końcu ścianka została dorobiona. (Przy okazji otwory drzwiowe okazały się za duże, więc i tak trzeba było je zmniejszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 20.09.2011 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 no jakie wyczucie mówię "idę se do lakorun popatrzyć raz jeszcze na OR" a tu foty Dzięki Z drugiej strony zawsze potem mam problem bo za każdym razem jak jestem w sklepie ogladać OR to 13 wydaje mi się za ciemna do mojego eM a u Ciebie mają idealny odcień... A jakiej fugi do nich użyłaś (producent i kolor/nr?) alana te płytki nie są ciemne... patrząc na jedną, może rzeczywiście się takie wydają... dla mnie or12 była za jasna i za beeeeżowa a te są takie w sam raz no i mają fantastyczną zaletę... nie widać na nich okruszków... i kurzu... bo same z siebie sprawiają wrażenie lekko zakurzonych jak będę w domku to poszukam faktury i sprawdzę jaką fugę do nich kupiłam Lakorun pokazałaś tę część mieszkania, którą masz najbardziej podobną do mnie. Nie drażnią Cię wejścia do pokoi obok siebie? Ja mam tak samo i jakoś nie mogę się do tego rozwiązania przekonać. A i zauważyłam, że zrobili Ci tę samą krzywdę co nam - zamontowanie ościeżnic regulowanych będzie wymagało "domontowania" z płyty K-G lub dobudowania (np. z docinanego y-tonga) kawałka ściany w sypialni. nemi nie przeszkadzają mi tak usytuowane pokoje a otwór wejściowy jest "skopany" i zapewne nie obejdzie się bez problemów i kombinowania przy wstawianiu drzwi wewnętrznych do sypialni ;/ w ogóle muszę zgłosić deweloperowi problem z drzwiami zewnętrznymi do mieszkania... są tak zamontowane, że jest bardzo duża szczelina od dołu... i obawiam się, że zimą będzie bardzo wiało z klatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.09.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 A masz już zamontowany próg? Jeśli tak, to znaczy, że nie wyregulowali drzwi po zamontowaniu progu i poprawienie tego zajmie im 10 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 20.09.2011 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 mam zamontowany i oby tylko skończyło się na regulacji drzwi ale szparka jest taka, że światło z klatki wpada do mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.09.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 No to faktycznie coś spierdzielili. Szpara z obydwu stron, czy tylko od dołu? Może drzwi nie są idealnie proste, albo otwór drzwiowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 20.09.2011 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 szpara jest od dołu... i powiem Ci że chyba w każdym mieszkaniu jest taki prześwit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.09.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 No to zgłaszaj koniecznie, bo normalne to raczej nie jest. U nas kłopot był z otworami do drzwi wewnętrznych (przecież co za problem zrobić otwór o szerokości prawie 110 cm - właściciel się później będzie martwił co z tym dalej zrobić. Brakuje ścianki do ościeżnicy - jaki problem dorobić... A no taki, że zabawy z tym na pół dnia a i tak najpewniej będzie pękać, bo blok pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 20.09.2011 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 deweloper odesłał mnie do wykonawcy drzwi... a wykonawca powiedział, że "sama" powinnam dopasować próg po położeniu podłogi w mieszkaniu...i że w ramach wyjątku zrobi to za mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts