lakorun 20.09.2011 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 No to zgłaszaj koniecznie, bo normalne to raczej nie jest. U nas kłopot był z otworami do drzwi wewnętrznych (przecież co za problem zrobić otwór o szerokości prawie 110 cm - właściciel się później będzie martwił co z tym dalej zrobić. Brakuje ścianki do ościeżnicy - jaki problem dorobić... A no taki, że zabawy z tym na pół dnia a i tak najpewniej będzie pękać, bo blok pracuje. takie "usterki" to najlepiej podczas odbioru wychwycić... ja u siebie właśnie to przeoczyłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.09.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Nie wiem czy to by coś dało - przecież jakby oni dobudowali te 10 cm ścianki to wcale by lepiej nie było. Też by pękało. Ale fakt, że przy odbiorze akurat na otworzy drzwiowe nie zwróciliśmy w ogóle uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 21.09.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 lakorun jaką masz baterię przy umywalce? Chodzi mi dokładnie o dł. wylewki bo teraz się zastanawiam czy te baterie, które kupiłam nie będą "za krótkie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 21.09.2011 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 ja mam taka baterię:http://cokupic.pl/produkt/GROHE-EUROSMART-Cosmopolitan-32825 i trochę wylewka mogłaby być dłuższa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 21.09.2011 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 21.09.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 no właśnie...coś mi się wydaje, ze muszę szukać innej umywalki, takiej, która ma jak najwęższy bok gdzie mocowana jest bateria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 21.09.2011 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 alana moja fuga do OR13 to kolor: antracyt a może w jakimś salonie łazienkowym mają Twoją baterię, więc sprawdź sobie czy jest wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 21.09.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 alana moja fuga do OR13 to kolor: antracyt a może w jakimś salonie łazienkowym mają Twoją baterię, więc sprawdź sobie czy jest wygodnie Dzięki za fugę No właśnie dziś w Obi widziałam moją baterię w połączeniu z Koło twins i to mi dało do myślenia. Dł. mojej wylewki to 7,3 cm. Przy Koło Twins wychodzi, ze tylko jakieś 3 cm baterii będzie nad umywalką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 29.09.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Lakorun co tam słychować? Co nowego w mieszkanku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 30.09.2011 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 nemi w mieszkanku nic się dzieje... no może tylko to, że mam już zmywarkę, ale jeszcze nie jest podłączona... no i jak dobrze pójdzie to jutro odbiorę fronty do kuchni ... więc jest szansa, że kuchnia będzie po ludzku wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 30.09.2011 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 a ja zastanawiam się nad czymś na okna w salonie... tak, tak teraz i na mnie przyszła kolej... jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 30.09.2011 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 i dalej kombinuje coś z oświetleniem w kuchni, ostatnio znalazłam taką lampę:http://swiatswiatla.pl/images/product_images/p_images/4557_0.jpg którą bym ustawiła po przekątnej pomieszczenia... więc miałabym światło górne i nad blatem - w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.09.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ja się ostatnio zakochałam w roletach rzymskich, więc to Ci mogę doradzić Ale pytanie, ile masz miejsca od sufitu do ramy okiennej. Co do lampy. Muszę poszukać Twojego planu mieszkania, bo nie umiem sobie wyobrazić jak powieszona po przekątnej oświetli jednocześnie blat i górę. I witam się. Tu mnie jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 30.09.2011 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 narendil witam i zapraszam mi rolety też się bardzo podobają, ale ich cena jest zabójcza i nie wiem czy na takie "okno-drzwi balkonowe" będzie wygodna w użytkowaniu, bo każde wyjście na balkon będzie wymagało podciągania całej rolety do góry. postaram się wrzucić jakąś wizualkę z kuchnią... to sama przy okazji zobaczę co z tego mojego kombinowania wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.09.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Fakt, tanie to nie są Ale z drugiej strony, dobre zasłony też kosztują. Uszyłam synowi na próbę w dekorii. I przyznaję, że jestem zadowolona. Jedyne o czym dobrze pamiętać, to żeby wybierać mechanizm koralikowy a nie sznurkowy. Jako, że kupowałam próbnie, to zaoszczędziłam i wzięłam standardowe sznureczki. I wiem, że następne będą z koralikami. Na pocieszenie pomyśl, że ja mam prawie 5 metrów okien bez miejsca na zasłony po bokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 30.09.2011 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 o coś takiego tylko odwrotnie lampa (po drugiej przekątnej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.09.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ale masz fajną kuchnię!Musi być po przekątnej? Fakt, mam zboczenie na punkcie symetrii, ale wydaje mi się, że lepiej będzie prostopadle/równolegle do ścian. Te kuleczki możesz chyba ustawiać pod różnym kątem, żeby sobie doświetlić wybrany fragment? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 30.09.2011 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ale pytanie, ile masz miejsca od sufitu do ramy okiennej. zmierzę jak wrócę z pracy? a co od tego zależy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 30.09.2011 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 dziękuję kuchnia wygląda tak spartańsko... bo nadal czekam na fronty wymyśliłam, że po przekątnej aby doświetlić blat po prawej stronie od płyty i po lewej stronie od zlewu, nie chcę już dodatkowo "pruć" ścian pod dodatkowe reflektorki nad blatem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.09.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Zwinięta roleta zajmuje około 25-30 cm. Ma to znaczenie w przypadku otwierania drzwi balkonowych albo okien na oścież. Kuchnia i bez frontów nieźle wygląda. Kiedy fronty? Jutro? Trzymam kciuki, żeby dojechały terminowo Nie wiem, czy oświetlanie blatów górną lampą zda egzamin. Przecież stojąc będziesz miała za plecami i zasłonisz strumień światła. Rozumiem niechęć do kucia. Może rozważysz kinkiety, ale takie, które mają wiszący kabelek ze sznureczkiem. Jak tak mam w kuchni. Widziałam kabelek przez pierwszy tydzień. Potem w magiczny sposób się wtopił w tło Albo mam jeszcze jeden pomysł. Tylko tu też kabelki są na wierzchu. Na suficie masz jedno podłączenie do lampy, tak? A gdybyś powiesiła ich więcej (bezpośrednio nad blatami) i tylko ich kabelki pociągnęła do puszki? Mogłabyś mieć ładne kolorowe kabelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts