lakorun 14.10.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 a o szkle do szafek wiszących to nie myślałam o takim całym czarny, tylko jak piekarnik... takie czarne-przeźroczyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 14.10.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 a tak kuchnia wygląda dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 14.10.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 czerni nie chcę na ścianie... już teraz biegam i wycieram płytę i piekarnik i mam nadzieję że mi to minie i jeszcze taka grafika do mnie przemawia - chyba najbardziej: tez mi się bardzo podoba, miałam ją zapisaną w inspiracjach Kuchnia wyszła ślicznie, napisz proszę co to za piekarnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 14.10.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Lakorun bardzo fajnie wyszła ta kuchnia, choć niestety muszę się "przyczepić" do jednej rzeczy - uchwyty - czemu w dwie strony??? Please nie gniewaj się na mnie, ja mam jakąś obsesję na tym punkcie... I jeszcze na punkcie "rurek na wierzchu"... Chyba powinnam zacząć szukać jakiejś terapii... A tak poważnie - podoba mi się. Naprawdę wyszło super. PS. Storczyk światła potrzebuje - w kacie będzie nieszczęśliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.10.2011 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Uchwyty - mam jak Nemi Plus jeden typ frontów... Kolory - świetne! Ścianę nad płytą potraktowałabym farbą "ceramiczną" BM, a na kolor nawiązujący do podłogi zrobiłabym tę wnękę. Masz w ogóle pomysł na ew. zagospodarowanie tej ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 15.10.2011 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 (edytowane) Dziękuję Wam za wszystkie uwagi:-) A uchwyty.... Miały być wszystkie w poziomie.... Ale na sam koniec okazało się, że szuflada, ta pod płyta się nie otworzy... Wiec dwa uchwyty w tych narożnych szafkach są w pionie... Jeden typ frontów, bo od zawsze chciałam białą, gładką kuchnie:-D Na ścianie nad płyta kiedyś bedzie okap... Myśle, że czarny aby nawiązać do płyty i piekarnika Górne oświetlenie tez chcę dać, czarne... A pod parapetem, będzie jeszcze listwa ledowa, taka jak pod wiszącą szafką.A nad blatem planuję szkło, chciałam całe białe, ale teraz sama nie wiem;-) Edytowane 15 Października 2011 przez lakorun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 15.10.2011 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Aha storczyk stoi na blacie ale pod samym oknem wiec ma sloneczko w ciągu dnia:-) A fotki robiłam już w nocy.... Tak jak i szybki obiad na patelni;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 16.10.2011 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 (edytowane) mróweczko dopiero teraz sprawdziłam co to za piekarnik : samsung BQ2D7G144 joliska trochę mnie natchnęłaś odnośnie tej wnęki... i tak myślę, aby tam coś dać... jeszcze nie wiem dokładnie co... ale może jakaś galeryjka ze zdjęciami, albo jakiś obraz taki multikolorowy, a może po prostu zegar na ścianę i tak jeszcze myślę, że na ściany nad blatem dam po prostu białe szkło... nic nie poradzę na to że takie "ascetyczne" kuchnie mi się podobają Edytowane 16 Października 2011 przez lakorun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 17.10.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 i tak jeszcze myślę, że na ściany nad blatem dam po prostu białe szkło... nic nie poradzę na to że takie "ascetyczne" kuchnie mi się podobają u Ciebie z tą szybą to samo co u mnie z szarymi płytkami - pierwsza koncepcja najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.10.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 lakorun witam się Tak na szybko chciałam napsiać, że masz fantastyczne duże okna w salonie! Bardzo zazdroszczę I fajny wymiarowy balkon Czy zdecydowałaś już coś w kwestii firanek/zasłonek do salonu? Bardzo przyjemna kuchnia - malutka ale przytulna. Ja chyba ożywiłabym ją jakimś kolorem albo wzorem np.tapetą za szybą (bo czytałam, że chciałabyś czymś przykryć ścianę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 17.10.2011 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 u Ciebie z tą szybą to samo co u mnie z szarymi płytkami - pierwsza koncepcja najlepsza ja nadal miziam moje OR13 lakorun witam się Tak na szybko chciałam napsiać, że masz fantastyczne duże okna w salonie! Bardzo zazdroszczę I fajny wymiarowy balkon Czy zdecydowałaś już coś w kwestii firanek/zasłonek do salonu? Bardzo przyjemna kuchnia - malutka ale przytulna. Ja chyba ożywiłabym ją jakimś kolorem albo wzorem np.tapetą za szybą (bo czytałam, że chciałabyś czymś przykryć ścianę). pysiaczku Witam Cię u mnie okna w salonie, a właściwie drzwi balkonowe fajnie doświetlają pomieszczenie dlatego najchętniej zostawiłabym je takie jakie są, ale trzeba się pozasłaniać od ewentualnych podglądaczy z bloków sąsiednich. zawsze chciałam rolety rzymskie, ale mogą być kłopotliwe w przypadku balkonu, więc zapewne dam firanę i zasłonę, muszę tylko się zmobilizować do pochodzenia po sklepach to coś zorganizuję na te "okna" chciałabym jakieś naturalne tkaniny, coś jak len i bawełna... kuchnia rzeczywiście malutka, ale przynajmniej nie muszę się po niej nachodzić, wystarczy się obrócić w odpowiednią stronę i już na chwilę obecną jestem za białą szybą, bez żadnej grafiki itp. ale co ostatecznie zamówię to nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.10.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 na chwilę obecną jestem za białą szybą, bez żadnej grafiki itp. ale co ostatecznie zamówię to nie wiadomo To trzymam kciuki za ostateczny wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 17.10.2011 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Dziękuję w końcu trzeba realizować swoje wizje i ewentualnie uczyć się na błędach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 17.10.2011 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 kuchnia za dnia (storczyk na parapecie się wygrzewa ) i szafka w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.10.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 okna w salonie, a właściwie drzwi balkonowe fajnie doświetlają pomieszczenie dlatego najchętniej zostawiłabym je takie jakie są, ale trzeba się pozasłaniać od ewentualnych podglądaczy z bloków sąsiednich. zawsze chciałam rolety rzymskie, ale mogą być kłopotliwe w przypadku balkonu, więc zapewne dam firanę i zasłonę, muszę tylko się zmobilizować do pochodzenia po sklepach to coś zorganizuję na te "okna" chciałabym jakieś naturalne tkaniny, coś jak len i bawełna... Ja mam ten sam problem z oknem. Niby chciałabym rolety rzymskie ale raz, że drzwi balkonowe są a dwa, że mam już zasłony i jakoś mi się to nie widzi razem? Zasłony mam bawełniane i firanki też najchętniej takie bym sobie sprawiła. Ale nie widziałam bawełnianych w miarę przeźroczystych firan, a nie chcę żeby mi się zlały z zasłonami. Dlatego pomyślałam o woalu ale sama już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 17.10.2011 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 a jakie masz zasłonki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kycia1 17.10.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 dzięki za pomysły sama nie wiem czego chce, z jednej strony jakiś kolorek byłby fajny ale boje się, że mnie znudzi... a trochę tego blatu jest... bo chcę wszędzie szkło... w poniedziałek mam dostać płytkę z różnymi motywami graficznymi jakie można dać pod szkło... w necie znalazłam takie: http://www.twojfachowiec.net/images/gallery/10/1045/6ae7ecd07c862de62649f593b3e6fa35.jpg http://oemii.implesite.pl/custom/szklo_glazura/szklo.JPG Witam Czy to jest szkło hartowane ? Bardzo bym chciała cos takiego u siebie w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 19.10.2011 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 kycia1 Witam serdecznie ponoć należy dać szkło hartowane w przypadku kuchenki gazowej i elektrycznej, natomiast w przypadku indukcji nie jest to konieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 23.10.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 lakorun witam się po przerwie. Kuchnia naprawdę super. I szafeczka łazienkowa też, choć ja bym dała same szuflady. Pokażesz jak wygląda w środku? W sensie nie co tam masz tylko jak Twoi fachowcy rozwiązali kwestię odpływu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.10.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 a jakie masz zasłonki?? lakorun przepraszam, że dopiero teraz piszę. Mam zasłony Merete z Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts