Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moje małe mieszkanko :)))

lakorun

Recommended Posts

• Odpowiedzi 715
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czerni nie chcę na ścianie... już teraz biegam i wycieram płytę i piekarnik ;) i mam nadzieję że mi to minie ;)

i jeszcze taka grafika do mnie przemawia - chyba najbardziej: :)

aaae88f4fc3ddc723541df105233f3a6.jpg

tez mi się bardzo podoba, miałam ją zapisaną w inspiracjach :) Kuchnia wyszła ślicznie, napisz proszę co to za piekarnik.

Lakorun bardzo fajnie wyszła ta kuchnia, choć niestety muszę się "przyczepić" do jednej rzeczy - uchwyty - czemu w dwie strony??? Please nie gniewaj się na mnie, ja mam jakąś obsesję na tym punkcie... I jeszcze na punkcie "rurek na wierzchu"... Chyba powinnam zacząć szukać jakiejś terapii... :(

A tak poważnie - podoba mi się. Naprawdę wyszło super. :)

PS. Storczyk światła potrzebuje - w kacie będzie nieszczęśliwy.

Uchwyty - mam jak Nemi ;) Plus jeden typ frontów...

Kolory - świetne! Ścianę nad płytą potraktowałabym farbą "ceramiczną" BM, a na kolor nawiązujący do podłogi zrobiłabym tę wnękę. Masz w ogóle pomysł na ew. zagospodarowanie tej ściany?

Dziękuję Wam za wszystkie uwagi:-)

A uchwyty.... Miały być wszystkie w poziomie.... Ale na sam koniec okazało się, że szuflada, ta pod płyta się nie otworzy... Wiec dwa uchwyty w tych narożnych szafkach są w pionie...

Jeden typ frontów, bo od zawsze chciałam białą, gładką kuchnie:-D

Na ścianie nad płyta kiedyś bedzie okap... Myśle, że czarny aby nawiązać do płyty i piekarnika

Górne oświetlenie tez chcę dać, czarne... A pod parapetem, będzie jeszcze listwa ledowa, taka jak pod wiszącą szafką.

A nad blatem planuję szkło, chciałam całe białe, ale teraz sama nie wiem;-)

Edytowane przez lakorun

mróweczko dopiero teraz sprawdziłam co to za piekarnik : samsung BQ2D7G144 :)

joliska trochę mnie natchnęłaś odnośnie tej wnęki... i tak myślę, aby tam coś dać... jeszcze nie wiem dokładnie co... ale może jakaś galeryjka ze zdjęciami, albo jakiś obraz taki multikolorowy, a może po prostu zegar na ścianę :)

i tak jeszcze myślę, że na ściany nad blatem dam po prostu białe szkło... nic nie poradzę na to że takie "ascetyczne" kuchnie mi się podobają :D

Edytowane przez lakorun

lakorun witam się :yes:

Tak na szybko chciałam napsiać, że masz fantastyczne duże okna w salonie! Bardzo zazdroszczę :) I fajny wymiarowy balkon :) Czy zdecydowałaś już coś w kwestii firanek/zasłonek do salonu?

Bardzo przyjemna kuchnia - malutka ale przytulna. Ja chyba ożywiłabym ją jakimś kolorem albo wzorem np.tapetą za szybą (bo czytałam, że chciałabyś czymś przykryć ścianę).

u Ciebie z tą szybą to samo co u mnie z szarymi płytkami - pierwsza koncepcja najlepsza ;)

:) ja nadal miziam moje OR13 ;)

lakorun witam się :yes:

Tak na szybko chciałam napsiać, że masz fantastyczne duże okna w salonie! Bardzo zazdroszczę :) I fajny wymiarowy balkon :) Czy zdecydowałaś już coś w kwestii firanek/zasłonek do salonu?

Bardzo przyjemna kuchnia - malutka ale przytulna. Ja chyba ożywiłabym ją jakimś kolorem albo wzorem np.tapetą za szybą (bo czytałam, że chciałabyś czymś przykryć ścianę).

pysiaczku Witam Cię u mnie :)

okna w salonie, a właściwie drzwi balkonowe :) fajnie doświetlają pomieszczenie dlatego najchętniej zostawiłabym je takie jakie są, ale trzeba się pozasłaniać od ewentualnych podglądaczy z bloków sąsiednich.

zawsze chciałam rolety rzymskie, ale mogą być kłopotliwe w przypadku balkonu, więc zapewne dam firanę i zasłonę, muszę tylko się zmobilizować do pochodzenia po sklepach to coś zorganizuję na te "okna"

chciałabym jakieś naturalne tkaniny, coś jak len i bawełna...

kuchnia rzeczywiście malutka, ale przynajmniej nie muszę się po niej nachodzić, wystarczy się obrócić w odpowiednią stronę i już ;)

na chwilę obecną jestem za białą szybą, bez żadnej grafiki itp. :) ale co ostatecznie zamówię to nie wiadomo ;)

okna w salonie, a właściwie drzwi balkonowe :) fajnie doświetlają pomieszczenie dlatego najchętniej zostawiłabym je takie jakie są, ale trzeba się pozasłaniać od ewentualnych podglądaczy z bloków sąsiednich.

zawsze chciałam rolety rzymskie, ale mogą być kłopotliwe w przypadku balkonu, więc zapewne dam firanę i zasłonę, muszę tylko się zmobilizować do pochodzenia po sklepach to coś zorganizuję na te "okna"

chciałabym jakieś naturalne tkaniny, coś jak len i bawełna...

Ja mam ten sam problem z oknem. Niby chciałabym rolety rzymskie ale raz, że drzwi balkonowe są a dwa, że mam już zasłony i jakoś mi się to nie widzi razem?

Zasłony mam bawełniane i firanki też najchętniej takie bym sobie sprawiła. Ale nie widziałam bawełnianych w miarę przeźroczystych firan, a nie chcę żeby mi się zlały z zasłonami. Dlatego pomyślałam o woalu ale sama już nie wiem :D

dzięki :) za pomysły :)

sama nie wiem czego chce, z jednej strony jakiś kolorek byłby fajny ale boje się, że mnie znudzi... a trochę tego blatu jest... bo chcę wszędzie szkło...

w poniedziałek mam dostać płytkę z różnymi motywami graficznymi jakie można dać pod szkło...

w necie znalazłam takie:

http://www.twojfachowiec.net/images/gallery/10/1045/6ae7ecd07c862de62649f593b3e6fa35.jpg

http://oemii.implesite.pl/custom/szklo_glazura/szklo.JPG

Witam :)

Czy to jest szkło hartowane ? :) Bardzo bym chciała cos takiego u siebie w kuchni :)