lakorun 24.10.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 nemi a w środku tak: szuflad nie chciałam, a dodatkowo muszę mieć tam dostęp do zaworów odcinających oraz do wodomierzy:) a taki układ półek sprawdza się pysiaczku tak właśnie sądziłam, że to merete byłam nawet je ogląda w Ikeła, ale nie było jasnych, a takie widzę u siebie w salonie ... albo fioletowe, ale też nie było ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 31.10.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Hejka Co tam u Ciebie na mieszkaniu słychać? Może jakiś nowy kwiatek się pojawił jeśli nic innego się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.10.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 No właśnie? Jak tam sypialnia się miewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 31.10.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 No za dużo się nie dzieje... Ale nowe kwiatki są i zaslonki i firanki w salonie... I nowa kapa w sypialni:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 02.11.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 i jak tam pierwszy dzień w nowej pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.11.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 No to czemu tu jeszcze zdjęć nie ma jak tyle nowości się u Ciebie pojawilo lakorun? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 03.11.2011 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 ojtam ojtam ojtam tylko zdjęcia i zdjęcia.... no to najpierw palma: i bonsai (o imieniu Wojtek) uratowany... bo listki gubi i miał na śmietniku wylądować... ale go zabrałam od przyjaciółki... dostał ostatnią szansę... i Wojtek i Palma czekają na właściwe doniczki tylko jeszcze ich nie znalazłam... a i jeszcze taka różyczka różyczka początkowo uschła ale odżyła i teraz nawet ma dwa kwiatki a no i jeszcze mój ogródek w kuchni:): a w sypialni szaleją storczyki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 03.11.2011 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 i jak tam pierwszy dzień w nowej pracy? pierwszy dzień w nowej pracy dosyć spokojnie minął... szkolenie bhp i inne podobne nie mniej i tak już odliczam do weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 03.11.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 powiedz mi jeszcze jak Twoje mieszkanko jest usytuowane względem stron świata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 03.11.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Lakorun a ta Twoja palma to nie jest przypadkiem tzw. stopa słonia? Albo noga słonia, czyli nolina? Bo tak wygląda. Ogródek w kuchni super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.11.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 No piękny ogródek w kuchni lakorun i piękne storczyki ale gdzie jest sedno tzn.zasłony i firany Zasłony to jeszcze kawałek widać (to merete? fajnie, że masz od razu długość odpowiednią ), kapa odbija się w oknie, ale firany? Zdjęcia do poprawki i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 07.11.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 powiedz mi jeszcze jak Twoje mieszkanko jest usytuowane względem stron świata? kuchnia - południowy wschód, pokój południe i południowy zachód, sypialnia południowy zachód i zachód Lakorun a ta Twoja palma to nie jest przypadkiem tzw. stopa słonia? Albo noga słonia, czyli nolina? Bo tak wygląda. Ogródek w kuchni super. brawo to stopa słonia No piękny ogródek w kuchni lakorun i piękne storczyki ale gdzie jest sedno tzn.zasłony i firany Zasłony to jeszcze kawałek widać (to merete? fajnie, że masz od razu długość odpowiednią ), kapa odbija się w oknie, ale firany? Zdjęcia do poprawki i już brawo za spostrzegawczość zasłonki to merete, ale były już prane i skracane zaraz po praniu.... natomiast wyprasowanie ich graniczy z cudem... myślałam że je wywalę przez balkon... - prasowanie = tragedia = syzyfowa praca normalnie:bash: z 4 razy były prasowane, w tym na mokro zaraz po praniu... i, i tak pomięte :mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 07.11.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.11.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Lakorun, ja swoje lniane zasłony oddaję do magla. Spróbowałam raz prasować i powiedziałam nigdy więcej. Tylko u Ciebie są te kółka. Nie wiem, jak magiel na to zareaguje. I muszę przyznać, że jak nie lubię ciemnych firan, to u Ciebie naprawdę mi się podoba Kontrast z białymi zasłonami dużo daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.11.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 zasłonki to merete, ale były już prane i skracane zaraz po praniu.... natomiast wyprasowanie ich graniczy z cudem... myślałam że je wywalę przez balkon... - prasowanie = tragedia = syzyfowa praca normalnie:bash: z 4 razy były prasowane, w tym na mokro zaraz po praniu... i, i tak pomięte :mad::mad: Znam ten ból! Uprasowanie ich tak by nie było zagnieceń jest raczej niemożliwe Ja póki co jeszcze nie prałam bo nie chce mi się A w ogóle dwie na raz wejdą do pralki? Bardzo fajnie skontrastowałaś te jasne zasłony z ciemnymi firankami Wyszło naprawdę super i jest przytulnie Lakorun, ja swoje lniane zasłony oddaję do magla. Spróbowałam raz prasować i powiedziałam nigdy więcej. Tylko u Ciebie są te kółka. Nie wiem, jak magiel na to zareaguje. narendil ale te zasłony nakładają Ci na jakąś belę potem? Bo jak skladają w kostkę tak jak obrusy z magla to bez sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.11.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 pysiaczku, odbieram na czymś w rodzaju wieszaka. Takim jak się spodnie z pralni odbiera. Jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.11.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Jest to jakaś myśl - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.11.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 No proszę, jak roślinki potrafią upiękrzyć mieszkanko! A zasłon to mega zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 08.11.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Lakorun, ja swoje lniane zasłony oddaję do magla. Spróbowałam raz prasować i powiedziałam nigdy więcej. Tylko u Ciebie są te kółka. Nie wiem, jak magiel na to zareaguje. I muszę przyznać, że jak nie lubię ciemnych firan, to u Ciebie naprawdę mi się podoba Kontrast z białymi zasłonami dużo daje. muszę sprawdzić pomysł z maglem... bo prasowanie ich przynosi słaby rezultat... a jeszcze istnieje niebezpieczeństwo, że je po prostu wyrzucę a w ogóle to ciemne firany są przez przypadek... bo przymocowane były drążki i chciałam coś na nie powiesić, a jeszcze nie miałam białych "merete" więc powiesiłam te co miałam, czyli fioletowe zasłony które początkowo wisiały w sypialni... a jak już kupiłam "merete" to fioletowe zasłony postanowiłam zostawić właśnie jako firanki... jak kiedyś trafię jakieś jasne firanki to może zmienię... ale nie ukrywam, że też mi się podoba taka kombinacja, aczkolwiek zupełnie przypadkowa, a salon zrobił się przytulniejszy Znam ten ból! Uprasowanie ich tak by nie było zagnieceń jest raczej niemożliwe Ja póki co jeszcze nie prałam bo nie chce mi się A w ogóle dwie na raz wejdą do pralki? Bardzo fajnie skontrastowałaś te jasne zasłony z ciemnymi firankami Wyszło naprawdę super i jest przytulnie narendil ale te zasłony nakładają Ci na jakąś belę potem? Bo jak skladają w kostkę tak jak obrusy z magla to bez sensu... pomysł z maglem warty sprawdzenia , a mi do pralki nie weszły obie jednocześnie... ale ja mam bardzo małą pralkę na 4kg... ustawiłam takie delikatne pranie na 15 minut bo chciałam je tylko odświeżyć i gotowe no prawie gotowe... bo później było prasowanie i prasowanie i prasowanie... No proszę, jak roślinki potrafią upiękrzyć mieszkanko! A zasłon to mega zazdroszczę! oj tak roślinki umilają wnętrza a zasłony polecam... ale z jednym ostrzeżeniem.. dotyczącym prasowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 08.11.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Lakorun stopa słonia piękna. W ogóle noliny bardzo mi się podobają, a ta Twoja ogromna jest. Zasłony też fajne, ale jak jest problem z prasowaniem to zdecydowanie nie dla mnie. Ja nienawidzę prasować z całego serca (bolą mnie zęby na samą myśl o prasowaniu), więc jak coś trzeba prasować to robi to mój mąż. A może pralnia chemiczna by sobie dała z tym radę? Bo ja np. systematycznie wożę tam męskie koszule do prania i prasowania i odbieram gotowce na wieszaczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts