Korozja 24.12.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Spokoju i radości, tylko miłych gości! Smacznej Wigilii i całusów moc - w tę najpiękniejszą w roku noc! Szczęścia kilogramów, ze śniegu bałwanów! Życzliwych ludzi wokół, żadnej łezki w oku. Przyjaciół jakich mało. Przez życie idźcie śmiało! Niech miłość bez ustanku Was dotyka. A w Nowym roku szczęście spotyka! życzy Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 24.12.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 http://img585.imageshack.us/img585/7169/imageoys.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 24.12.2011 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Dziękuję za życzenia Wam również życzę spokojnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, a w Nowym Roku spełnienia marzeń i planów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.12.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 29.12.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Pysiaczku dziękuję za życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 31.12.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Niech Nowy Rok przyniesie zdrowie, radość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń, a gdy już się one spełnią, niech dorzuci garść nowych, bo tylko one nadają życiu sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.12.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Lakorun zostawiam noworoczne życzenia dla Ciebie Alfabet życzeń na Nowy Rok: A... anioła stróża u boku B... buziaków słodkich miliony C... czasu wolnego dla siebie D... drogi usłanej różami E... ekskluzywnych wakacji F... fury pieniążków G... gwiaździstego nieba H... horoskopu korzystnego I... i oprócz tego J... jasności umysłu K... kolorowych chwil L... lotów wysokich M... miłosnych uniesień N... nieprzemijającej urody O... oddechu od codzienności P... pogodnych dni R... romantycznych wieczorów S... szalonych nocy T... tylko spełnionych marzeń U... uroku osobistego W... wiary w sukces Z... zawsze uśmiechniętej buzi Na każdy dzień 2012 roku. http://img31.imageshack.us/img31/1276/4i46u5wmitz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 31.12.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Upojnego Sylwestra oraz pomyślności i szczęścia w Nowym Roku 2012 życzy Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 31.12.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Szczęśliwego Nowego Roku i spełnienia marzeńhttp://www.truehdwallpaper.com/wp-content/themes/ThrillingTheme1.0.3/thumb.php?src=http://www.truehdwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/12/2012-Happy-New-Year1.jpg&h=338&w=540&zc=1&q=95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 02.01.2012 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Dziękuję za życzenia Wzajemnie życzę wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze w Nowym Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 11.01.2012 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 aaaa wybrałam drzwi i czekam na ofertę... tylko na klamki nie moge się zdecydować...i jestem zdziwiona że klamki tyyylleee kosztują oczywiście znalazlam swoją idealną klamkę... niestety o "0" na końcu za duzo kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 11.01.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 no i co to za drzwi? Kto to widział żeby się o takie informacje dopominać hmm??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 11.01.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 alanko białe, gładkie drzwi, niestety nie mam zdjęcia, bo lekko zmodyfikowalam drzwi z jakiejs fotki z netu a co z Twoim wątkiem? co się stało? i jak postepy w mieszkaniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 11.01.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Czyli robisz drzwi na zamówienie? Wątek zamknęłam w chwili kryzysu "Przebudowy i remonty" mało kto odwiedza, a więc i mało kto doradza, nic się nie działo itd. Do "galerii" też niestety nie mam z czym przyjść Co mamy zrobione - łazienkę, wc, kafle na przedpokoju i kuchni, zamontowane drzwi wewn., całe mieszkanie pomalowane na biało farbą z gruntem, zamontowane parapety...zostało pomalować na jakiś kolor, położyć panele i zamówić kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 11.01.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 drzwi na zamówienie i zaprzyjaźnionego stolarza u mnie też, za wiele sie nie dzieje, no może poza awarią którą miałam w grudniu... wyszła mi nieszczelność na instalacji centralnego ogrzewania... na szczęście woda "poszła" tylko w ścianę a nie w podłogę, albo do sąsiadów na dół... ja chętnie zobaczę jakie efekty są już u Was więc poproszę grzecznie o fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 11.01.2012 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 http://www.ekskluzywneklamki.pl/?p=productsMore&iProduct=581&sName=klamka-ala-olivari--bio-chrom a w takiej klamce się zauroczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 11.01.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 uuuu awarii nie zazdroszczę...ale zaprzyjaźnionego stolarza jak najbardziej ja chętnie zobaczę jakie efekty są już u Was więc poproszę grzecznie o fotki tylko, że musiałabym je wkleić u Ciebie... http://www.ekskluzywneklamki.pl/?p=productsMore&iProduct=581&sName=klamka-ala-olivari--bio-chrom a w takiej klamce się zauroczyłam ło matko jaka droga!!!!!!!!!!!!! ale ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 11.01.2012 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 11.01.2012 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 droga... dlatego szukam dalej klamek w normalnej cenie... albo bez "0" na końcu, albo bez "6" z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.01.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Przepraszam czy ja dobrze widzę?! 600zł za klamkę?! No way Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts