nemi 11.01.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Ponad 6 stów za klamkę :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 11.01.2012 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 ej nooooooooo!!! przecież ja za tyle klamki nie kupię... spokojnie... nie oszalałam.... ale za to drzwi i listwy zamówione a jutro będzie wymierzanie ścian nad blatem w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.01.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Ooo a co to się szykuje? Coś nad blat będziesz kłaść tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 12.01.2012 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 szkło na ścianę nad blatem ... ale dużo zależy od ceny jaką później usłyszę... i nadal nie wiem na 100% jaki kolor... czy całe białe, czy np ścianę ze zlewozmywakiem zrobić szarą albo popielatą itp a resztę białą i jak zwykle nie wiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.01.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 lakorun cofnęłam się do zdjęć Twojej kuchni i ja bym chyba dała albo całość białe szkło albo przeźroczyste i coś pod spód Ale tak naprawdę Ty musisz wiedzieć czego chcesz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 12.01.2012 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 dziękuję pysiaczku ja chcę całe białe... tylko dziś mnie tak naszło, aby to jeszcze przemyśleć mam nadzieję, że jak zobacze różne próbki to utwierdzę się w przekonaniu aby wszystko dać białe oby mnie tylko cena nie zabiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 12.01.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) lakorun wrzucam kilka fotek tego co u nas zrobione. Niestety foty będą komórkowe, więc trzeba wziąć na niektóre rzeczy poprawkę - aparat siadł przy pierwszym zdjęciu drzwi wewn. niestety na tle białej ściany nie prezentują się zbyt dobrze...i podłoga NG SG12 http://img24.imageshack.us/img24/9554/zdjcie0090fq.jpg http://img692.imageshack.us/img692/9761/zdjcie0095h.jpg drzwi zewn. i podłoga NG SG12 http://img684.imageshack.us/img684/9296/zdjcie0088wk.jpg Łazienka oglądając te foty nie podoba mi się złe oświetlenie (jeden halogen) + komórka = taki oto efekt http://img215.imageshack.us/img215/9725/zdjcie0100aq.jpg http://img705.imageshack.us/img705/674/zdjcie0101my.jpg Wc http://img513.imageshack.us/img513/7745/zdjcie0093z.jpg Parapety, które uwielbiam http://img513.imageshack.us/img513/504/zdjcie0096h.jpg http://img822.imageshack.us/img822/6403/zdjcie0098xt.jpg Pokoi nie pokazuje bo są tylko pomalowane na biało i znajduje się w nich wszystko to co do remontu niezbędne a więc jest pobojowisko Jak obejrzysz usunę foty żeby nie zaśmiecać Ci wątku Edytowane 12 Stycznia 2012 przez alana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 12.01.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) alanko super że pokazałaś zdjęcia!!! drzwi piękne i podłoga prawdziwie cudna!!! parapety boskie i już najchętniej swoje badziewie bym wyrwała!!! a łazieneczka i wucecik bardzo fajnie się prezentują, te płytki są świetne, patrząc na zdjęcia mam wrażenie że to kamień bardzo fajne wszystko już wygląda a bałaganem w pokojach się nie przejmuj - taka kolej rzeczy:) a kiedy się przeprowadzacie?? edit: aha a jakie masz klamki? i jaki ich orientacyjny koszt (jeśli oczywiście możesz powiedzieć ) ja chcę klamki kupić w weekend... Edytowane 12 Stycznia 2012 przez lakorun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.01.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 alana bardzo przyjemne to mieszkanko - zupełnie nie rozumiem o co Ci chodzi Parapety boskie - ja niestety nie mam drewnianych buuuu. Te kafle z NG są piękne Białe drzwi - coś na co ja się nie odważyłam i żałuję. Piszesz, że ze ścianami wygląda to zbyt monotonnie? A planujecie pomalować ściany na jakieś kolory czy wszystko na biało? Bo piszesz, że pokoje też białe póki co Łazienka z tym drewnem prezentuje się rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 12.01.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Dzięki lakorun Prawda jest taka, ze podłoga na przedpokoju wyszła za ciemna a łazienka z wc za jasna, ale ogólny pogląd jest Co do przeprowadzki...terminu nie ma, ale facet oznajmił mi, że przez miesiąc chce mieszkać sam W zasadzie jak położymy panele można się zacząć przeprowadzać i przez jakiś czas jeszcze mieszkać bez kuchni (obiady na mieście lub u mamusi ). Teraz mam wątpliwości co do kuchni właśnie, muszę wybrać pomiędzy dwiema opcjami - biała z drewnianym blatem lub fronty dąb naturalny, coś takiego http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,127477206,130169308.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.01.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 alana jak ja bym chciała drewniany blat! Niestety za późno jak zwykle na to wpadłam Dlatego Tobie go polecam Tzn.białą kuchnię + drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 12.01.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 wg mnie podłoga w przedpokoju nie jest za ciemna, moje OR13 są jeszcze ciemniejsze, a ściany mam jasno popielate/ jasno szare, będą białe drzwi które będą kontrastować z resztą (mam taką nadzieję ) i łazienka nie jest za jasna - podoba mi się bo jest spokojna, nie ma w niej chaosu ani miliona dekorów, jest delikatna a przez to będzie po prostu elegancka i ponadczasowa będziesz mogła "bawić" się dodatkami, a pozostawiony na wierzchu "ręcznik" nie zagraci pomieszczenia, wg mnie wyszło super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 12.01.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) Dzięki pysiaczku Póki co całe mieszkanie pomalowane jest jeden raz białą farbą z gruntem, tylko dlatego żeby gładź na ścianach nie piła za bardzo kolorowej farby. Tak nam polecili panowie, którzy kładli nam kafle. Na razie mamy zakupioną farbę emulsyjną lateksową do kuchni i przedpokoju LUXENS, kolor: nordyckie mgły, wg mnie ni to szary, ni beżowy Ale prawda jest taka, że na pokoje nie mam ŻADNEJ koncepcji kolorystycznej lokarun chodziło mi, że na zdjęciach wyszło albo za ciemno, albo za jasno W rzeczywistości SG12 są troche jaśniejsze a łazienka z wc trochę ciemniejsze Edytowane 12 Stycznia 2012 przez alana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 12.01.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 piękna ta kuchnia, którą pokazałaś, a jak nie możesz się zdecydować na fronty, to zrób oba, jak w tym przykładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 12.01.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 ja u siebie też nie miałam żadnej koncepcji kolorystycznej i w ogóle to bardzo lubię chyba wszystkie kolory, dlatego ściany mam szare, bo doszłam do wniosku że ściana ma być tłem do reszty, do zdjęć, ramek, obrazków, mebli, dodatków, bałam się że ściany w jakimś "konkretnym" kolorze za bardzo mnie ograniczą później a jeśli przyjdzie mi do głowy że chcę ściany np pomarańczowe to zawsze mogę je przemalować ale jeszcze mi się nie znudził wręcz przeciwnie - fascynacja nadal trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 12.01.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) piękna ta kuchnia, którą pokazałaś, a jak nie możesz się zdecydować na fronty, to zrób oba, jak w tym przykładzie no właśnie też uważam, ze jest świetna i oczywiście też myślałam żeby dół był dębowy a góra biała od początku przygody z naszym eM wiedziałam, ze chcę białą z drewnianym blatem ale teraz się łamię czy nie za dużo tej bieli... no nie wiem... A jak się Wasze białe lakierowane sprawują? Bo nie ukrywam, ze boję się tego, ze trzeba latać ze szmatą non stop, a ja z tych co sprzątać nie lubią Edytowane 12 Stycznia 2012 przez alana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 12.01.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 ja mam całą białą kuchnie i jeszcze wstawię białe szkło... też się zastanawiam czy nie będzie za dużo białego... ale z drugiej strony podobają mi się takie wnętrza... przejrzyste i jasne, lekkie i nie wyobrażam sobie na dzień dzisiejszy innej kuchni u siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 12.01.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 A jak się Wasze białe lakierowane sprawują? Bo nie ukrywam, ze boję się tego, ze trzeba latać ze szmatą non stop, a ja z tych co sprzątać nie lubią biała kuchnia nie brudzi się bardziej niż inne, wg mnie przynajmniej łatwiej ją utrzymać w czystości, bo jeśli już coś rzuci się w Twoje oczy to szybko zetrzesz... w domu u moich rodziców też jest biała kuchnia, i to użytkowana intensywnie już od paru lat i mimo to wiedziałam że u mnie też będzie biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 12.01.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 był Pan od lacobela... i mam za duży spadek na blacie pod oknem w kuchni i na chwile obecną nie da rady... więc muszę wyrównać blat... mam nadzieje że się uda to zrobić w przeciwnym razie będę musiała znaleźć inne rozwiązanie buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 12.01.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 ile ja razy podczas remontu słyszałam "nie da się" .... i zawsze dało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts