lakorun 14.01.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 ile ja razy podczas remontu słyszałam "nie da się" .... i zawsze dało się oby i tym razem tak było wertuję net w poszukiwaniu klamki idealnej... ładnej, prostej i taniutkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 14.01.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 o ciekawa klamka... aczkolwiek pewnie nie tania http://static.e-mieszkanie.pl/articles/6589_mieszkanie-zdjecia_1_jpg_podswietlane-klamki4.jpg a może taka: http://www.handles.pl/galerie/k/klamka-quattro_8191.jpg lub taka: http://www.handles.pl/galerie/k/klamka-beta-nikiel-satyn_10021.jpg http://www.handles.pl/galerie/k/klamka-beta-nikiel-satyn_10029.jpg lub taka: http://www.handles.pl/galerie/k/klamka-onyx-stal-nierdze_10023.jpg a może jeszcze inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.01.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 lakorun, że co, że blat masz ze skosa? alana ja tam uważam, że białe lakierowane fronty są genialne pod względem utrzymania czystości Ja na swoim wcale brudu nie widzę, no owszem zdarza mi się, że coś tam chlapnę, ale to od razu wycieram i po sprawie. A tak patrząc przez pryzmat czasu to moja kuchnia mniej się brudzi od tej jaką ma moja mama - na dole fronty w kolorze jabłoni czy jakoś tak. Ja naprawdę nie mogę nic zarzucić białym, gładkim, lakierowanym frontom, a wręcz uważam, że są lepsze od wszystkich innych pod względem utrzymania czystości, bo idealnie szybko się z nich ściera cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 14.01.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 klameczki fajne ale takie kanciate nie za wygodne przy otwieraniu, radze "pomacać":yes: .Jako posiadaczka frontów lakierowanych na biało, bieli "złamanej" ecru i jasno popielatych - zdecydowanie popieram Pysiaczka - białe bezkonkurencyjne w utrzymaniu czystości ( aczkolwiek nie mam zielonego pojęcia dlaczego tak jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 14.01.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 pysiaczku okazało się że ten długi blat, pod oknem, nie trzyma poziomu, tak mniej więcej od połowy zlewu do ściany przy szachcie leci w dół, normalnie tego w ogóle nie widać , a różnica jest ok 1,5 cm więc szklarz nie dotnie tak szkła... ale mam nadzieję, że będzie można go wypoziomować na nóżkach i całą tamtą stronę trochę podnieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 14.01.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 klameczki fajne ale takie kanciate nie za wygodne przy otwieraniu, radze "pomacać":yes: .Jako posiadaczka frontów lakierowanych na biało, bieli "złamanej" ecru i jasno popielatych - zdecydowanie popieram Pysiaczka - białe bezkonkurencyjne w utrzymaniu czystości ( aczkolwiek nie mam zielonego pojęcia dlaczego tak jest ) mróweczko pomacam, pomacam i do dłoni przymierzę inaczej nie kupię baterie też musiałam wymacać i bardzo mi nie pasowały takie kanciaste właśnie, i pewnie będzie podobnie z klamkami a wracając do frontów - białe się nie brudzi i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 14.01.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 a wracając do frontów - białe się nie brudzi i tyle Dziewczęta wytłumaczcie to mojemu mężowi, please... Powiedział, że jak kupimy białą kuchnię to on przestaje sprzątać w domu (a niestety to on jest tą "sprzątającą" częścią naszej rodziny)... Lakorun podoba mi się ta przedostatnia klamka. Ale ma jeden problem - części w połysku na których odbijają się paluchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.01.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 nemi ale tej kuchni naprawdę mąż nie będzie musiał sprzątać lakorun a jakąś wstępną wycenę podał Ci pan od szkła czy póki nie będzie poziomu nic nie chce powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 15.01.2012 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 nemi to powiedz że sprzątanie kuchni bierzesz na siebie, jedyne co mi czasami przeszkadza to ślady na błyszczących relingach w kuchni, ale przejechanie po nich (od czasu do czasu) zwykłą ścierką kuchenną pomaga:) ja się cieszę że mam jasną białą kuchnię, zwłaszcza że jest mała:) a dzięki kolorowi jest po prostu przejrzyście i przestrzennie szczerze polecam i tyle a maniaczką sprzątania nie jestem!!! wręcz przeciwnie pysiaczku czekam na wstępną wycenę zdecydowałam się na samą biel, na wysokość od blatu do parapetu, pod parapetem ma być jeszcze jedna taśma ledowa, taka jak pod szafką no ale najpierw trzeba wypoziomować blat, a to się okaże w tygodniu byłam dziś za klamkami i taka mi się spodobała: http://image.ceneo.pl/data/products/2469055/i-kuchinox-klamka-bingo-z-rozeta-satyna.jpg w rozsądnej cenie, tylko nie występuje w kolorze "chrom" a "satyna" więc do niczego mi nie pasuje jak tylko do klamki w drzwiach wejściowych, bo w mieszkaniu wszędzie jest chrom lub szczotkowane aluminium... no i w drzwiach mają być listwy ze szczotkowanego aluminium, więc szukam dalej klamki... ale zamiast klamki kupiłam dwie sukienki :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 15.01.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 lakorun jak ja powiem, że sprzątanie biorę na siebie i T. rzeczywiście przestanie sprzątać to do nas do mieszkania nie będzie się dało wejść. T. pracuje w domu, więc sprząta dla sportu / rozrywki. A ja wychodzę rano i wracam wieczorem i zwykle padam na ryjek... W normalnym domu nie byłoby większego kłopotu ze sprzątaniem raz w tygodniu, ale u nas Niutek jest... ale zamiast klamki kupiłam dwie sukienki :lol2: Prawidłowo! http://emoty.blox.pl/resource/509.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 15.01.2012 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 może i prawidłowo... ale wyrzuty sumienia mam ... później na drzwi mi zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.01.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 lakorun też bym wolała sukienki zamiast klamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 01.02.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Lakorun gdzieś przepadła? Nowa praca taka zajmująca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 24.02.2012 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 nemiczku u mnie duzo pracy, a przez to mam wstręt do kompa, więc jak tylko moge to go nie włączam... mam nadzieję, że w weekend nadrobię zaległości w Waszych wątkach, bo juz mam necik w mieszkaniu a u mnie bez zmian... drzwi mają byc montowane za tydzień, a klemek dalej nie kupiłam... bo nie ma kiedy nawet do sklepu jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 24.02.2012 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 (edytowane) pojechałam po klamki i ..... kupiłam lampę do łazienki... i zamówiłam klamki lecę nadrobić zaległości u Was Edytowane 24 Lutego 2012 przez lakorun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 27.02.2012 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 (edytowane) [email=https://lh6.googleusercontent.com/-PjmSJEWMp2I/T0svfcQ1tjI/AAAAAAAAECA/ScUaHTNitXs/s128/lampa-sufitowa-london-firmy-reality-63040506.jpg]https://lh6.googleusercontent.com/-PjmSJEWMp2I/T0svfcQ1tjI/AAAAAAAAECA/ScUaHTNitXs/s128/lampa-sufitowa-london-firmy-reality-63040506.jpg[/email]jak juz pisałam, klamki zamówione:), niestety czas oczekiwania do 3 tyg a w sobote mają być montowane drzwi i listwy... no trudno... skoro tyle wytrzymalam bez drzwi wewnętrznych to wytrzymam poźniej z jakąś klamką tymczasową klamka do wc: i klamka do sypialini aha i taka lapma do łazienki EDIT: już są fotki Edytowane 27 Lutego 2012 przez lakorun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.02.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Nie widać fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 27.02.2012 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 nie właśnie nie wiem czemu ... może wklejałam teraz w pracy... może cos jest poblokowane... po poludniu w domku, postaram się skutecznie zamieścić fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 27.02.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 super zapowiada się mieszkanko a wklej jeszcze raz kuchnię jak masz zrobioną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.02.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Widzę fotki Piękna lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts