Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moje małe mieszkanko :)))

lakorun

Recommended Posts

• Odpowiedzi 715
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nareszcie mam chwil kilka, aby odpisać :)

Bardzo ładny zegar ma w kolekcji Eichholtz - Regent Street.

piekny ten zegar, tylko cena kosmiczna :(

http://www.savoyahome.pl/userdata/gfx/81157f6a52cebdf2269d414e90ea8d4d.jpg

Kochana no nie daj nam dłużej czekać :) Trzymasz nas w napięciu :p

no już, za momencik :)

fotki, fotki prosimy:popcorn:

mniam mniam, smacznego :)

krzyczy że zamontowane a zdjęcia to gdzie hę???

no krzyczałam, krzyczałam :) z radości, ale zaraz padłam i poszłam spać... a wczoraj byłam z dala od komputerka ;)

w sobotę prace zaczęły się już o 8 rano... i trwały do wieczora... później sprzątanie... bo z mieszkania zrobił się zakład stolarski.... M A S A K R A ! ! !

najpierw wniesiono wszystkie "szpargały"

IMAG1456.jpg

ostatnie chwile kotarki:

IMAG1452.jpg

IMAG1455.jpg

z łezką w oku patrzyłam na wspaniały otwór drzwiowy...... od tego momentu już nic nie będzie takie same...

IMAG1453.jpg

IMAG1454.jpg

a kilkanaście godzin później... jak już zostało wszystko ogarnięte, odkurzone i z grubsza sprzątnięte:

łazienka i sypialnia :lol2::

IMAG1461.jpg

IMAG1462.jpg

IMAG1463.jpg

i obiecane lampy:

salon :lol2::

IMAG1466.jpg

łazienka :lol2::

IMAG1477.jpg

IMAG1479.jpg

:lol2::rotfl::lol2:

nie wiem jak Wy, ale ja jestem zachwycona :D i żadnych słów krytyki nie przyjmuję ;)

lakorun jest pięknie!

Drzwi i listwy jednak wykańczają wnętrze :yes: Bosheee dlaczego ja się na białe drzwi nie zgodziłam :mur:

Jest cudnie, jasno i przytulnie i panuje porządek :yes:

Lampy też się świetnie prezentują :yes:

Edytowane przez pysiaczek

Zazwyczaj jak mam ochotę coś skrytykować to się nie odzywam :) ale Kochana toż tu nie ma się czego czepić! Drzwi są zajebiste! Listwy zajebiste! Lampa pasuje zajebiście!...efekt końcowy ZAJEBISTY :D

:) ja mam wrażenie, że to nie moje mieszkanie... jakoś tak dziwne z drzwiami i listwami ;)

lakorun jest pięknie!

Drzwi i listwy jednak wykańczają wnętrze :yes: Bosheee dlaczego ja się na białe drzwi nie zgodziłam :mur:

Jest cudnie, jasno i przytulnie i panuje porządek :yes:

Lampy też się świetnie prezentują :yes:

oj bardzo wykańczają :) wreszcie wszystko ma "ręce i nogi" i mieszkanie wygląda jak mieszkanie a nie jak plac budowy ;)

Naprawdę bardzo , bardzo mi się wszystko podoba, śliczne drzwi i lampki. Cudny kolor ścian na przedpokoju.

Eichholtz faktycznie drogi ale mam do niego słabość, wiec intensywnie nad nim myślę:)

:) teraz też będę mieć słabość do tego zegara... może znajdę jakiś "zamiennik" ;)

ale efekt super !!

i otwory na drzwi już nie straszą :D

a lampy cud miód :)

sama jestem zaskoczona, że to się jakoś tak zgrało razem :)

w jednym tygodniu tyle zmian :D

jeszcze tylko w drzwiach klamki są tymczasowe :(

teraz mogę pomyśleć nad innymi sprawami...

po 1 - ramki na zdjęcia na przedpokoju... białego koloru jest dużo, więc czarne albo chrom/aluminium/nierdzewka :)

no i po 2 garderoba w przedpokoju

i po 3 - balkon :D

(i jeszcze kilka innych elementów w mieszkaniu... okap... tv..., normalnie finansowa studnia bez dna!!)

zaczęłam się też wahać czy białe szkło na ścianę do kuchni to dobry pomysł.. czy nie będzie już za dużo białego... sama nie wiem... może tą ścianę pod oknem zrobić białą, a pozostałe szare?

IMAG1470.jpg

IMAG1472.jpg

z łezką w oku patrzyłam na wspaniały otwór drzwiowy...... od tego momentu już nic nie będzie takie same...

Ale nie mów, że Ci tego brakuje :rotfl:

Piękne drzwi! Mają kryte zawiasy?

A jak lampa się z nimi dogaduje - te poziome paseczki ;)

no troszkę tak... chociaż jeszcze chciałabym okap do kuchni jakiś kupić i coś na ścianę położyć nad blatem... wtedy już z grubsza będzie prawie koniec... no chyba że przyjdzie wtedy czas na remont i przemalowywanie ścian... bo może mi się wizja zmieni ;)

a odnośnie okapu to myślałam nad takim całym czarnym, ale teraz sama nie wiem ... może lepiej coś delikatniejszego w kolorze...

no i jak już teraz mam białe drzwi w przedpokoju... a kuchnie mam otwartą na przedpokój... to mam wątpliwość czy białe szkło nad blatem w kuchni... w białej kuchni... to nie będzie za duuuużo białego i mam zgryza...

a mam już wycenę lacobela (1600zł) to trochę dużo jak dla mnie :( więc już zupełnie nie wiem co robić... a ściana coraz bardziej zachlapana przy płycie i przy zlewie :(

a zapomniałam się pochwalić nowym nabytkiem do kuchni :)

czarne miseczki na owoce :)

IMAG1443.jpg

i białe kieliszki na jajka :)

IMAG1444.jpg

i szukam obroży dla mojej bestyjki i taką sobie upatrzyłam :)

http://furkidz.eu/environment/cache/images/0_0_productGfx_53523c886aaade1bad6097fc29cd8c45.jpg

aha i szukam nadal doniczki (białej lub czarnej) na mojego bonsai, bo już jakoś od października żyje bez...w jakiś prowizorycznych naczyniach. wypatrzyłam w ikeła ostatnio taką:

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/bigarra-doniczka-z-podstawka__0096716_PE236786_S4.JPG

... ale była tylko ta o największym rozmiarze... a aż takiej nie potrzebuje :(

Edytowane przez lakorun