Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moje małe mieszkanko :)))

lakorun

Recommended Posts

łał ile śniegu... brrrrr już chcę wiosnę!!!... chyba wolę jednak temat kwiatków... ale balkon masz na prawdę dużżżżżżżżżżżżżyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak, balkon to moja miłość :)

to ja poproszę o fotki narożnika i inne z mieszkanka :)

a kiedy przeprowadzka?? :)

hmmm...no właśnie nie wiem kiedy przeprowadzka, już nemi się pytała :) Nie wiem dlaczego mi się nie spieszy...

A z tymi zdjęciami jest ogólnie problem bo nadal nie wiem co się stało z moim aparatem, że nie chce cykać fot, mam ino komórkowe a one brzydkie są...

• Odpowiedzi 715
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hmmm...no właśnie nie wiem kiedy przeprowadzka, już nemi się pytała :) Nie wiem dlaczego mi się nie spieszy...

A z tymi zdjęciami jest ogólnie problem bo nadal nie wiem co się stało z moim aparatem, że nie chce cykać fot, mam ino komórkowe a one brzydkie są...

ojtam ojtam już się nie migaj i wklejaj fotki :D

ostatnio widziałam jakiś program o wnętrzach w TV i tam właśnie była drewniania podłoga na balkonie. Super mi się podobała, a projektanci twierdzili, że jest bardziej wytrzymała na różnice temperatury i sie lepiej utrzymuje niż płytka

ooo dziękuję za info:) na takie właśnie czekałam :):lol2:

Lakorun, piękne te Twoje drzwi!!! I Śliczna lampa w salonie. Tak ładnie się u Ciebie zrobiło :)

dziękuję naberio za miłe słowa :)

ostatnio znowu mnie nie było na forum... wiosna idzie... pracy coraz więcej :( (zamiast odwrotnie;))

posadziłam dziś znowu bratki na balkonie i prymulki :)

i powoli przymierzam się do zmiany wizji na kuchnie :stirthepot:... ale będę musiała trochę zdemolować ją :bash:

a cóż to za intrygująca wiadomość? cóż to planujesz? :)

P.S. odnośnie podłogi na balkonie - w Ikea są takie drewniane puzzle http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20165486/

alanko troche drogie te puzzle ikełowe :(

a odnośnie kuchni - to mam problem z oświetleniem... bo mi za ciemno, zwłaszcza jak coś robię przy zlewie... planowałam dać pod parapet taśmę ledową, tak samo jak mam taśmę pod szafkami wiszącymi - i tam jest ok... ale problem w tym, że ta taśma ma dopiero pół roku, a już poprzepalały się niektóre pojedyncze światełka... i o ile pod wiszącą szafką nie ma problemu, aby je wymienić, to przy parapecie będzie problem... bo... jak dam w przyszłości szkło na ścianę... a połączenie taśmy i zasilania będzie w parapecie... to takie wymienianie co parę miesięcy będzie bardzo kłopotliwe.

więc chodzi mi po głowie... aby szkło (białe) dać tylko na ścianie nad płytą indukcyjną, a na pozostałe ściany (pod parapetem i pod szafką wiszącą) dać jakąś fajną tapetę (zmywalną)... i aby wymienić parapet, np na biały, i bardziej wystający, tak aby pod nim zmieściło się oświetlenie "podszafkowe"

więc przeglądam obecnie przeglądam tapety i lampki;)

Lakorun wpadłam się przywitać, bo przeoczyłam Twój wpis w moim dzienniku :)

I dziękuję za pochwały dla Inki, cieszę się, że psinka się podoba :)

arnika Witam serdecznie i zapraszam :)

Inka cudna i taka do głaskania i głaskania :)

a u mnie z nowości to pojawił się kwiatek:

IMAG1519.jpg

• 2 weeks później...