alana 19.03.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 łał ile śniegu... brrrrr już chcę wiosnę!!!... chyba wolę jednak temat kwiatków... ale balkon masz na prawdę dużżżżżżżżżżżżżyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!! tak, balkon to moja miłość to ja poproszę o fotki narożnika i inne z mieszkanka a kiedy przeprowadzka?? hmmm...no właśnie nie wiem kiedy przeprowadzka, już nemi się pytała Nie wiem dlaczego mi się nie spieszy... A z tymi zdjęciami jest ogólnie problem bo nadal nie wiem co się stało z moim aparatem, że nie chce cykać fot, mam ino komórkowe a one brzydkie są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 19.03.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 hmmm...no właśnie nie wiem kiedy przeprowadzka, już nemi się pytała Nie wiem dlaczego mi się nie spieszy... A z tymi zdjęciami jest ogólnie problem bo nadal nie wiem co się stało z moim aparatem, że nie chce cykać fot, mam ino komórkowe a one brzydkie są... ojtam ojtam już się nie migaj i wklejaj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.03.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 lakorun to może tylko z jednej strony obudować drewnem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 20.03.2012 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 też to jest jakieś wyjście pysiaczku... a co myślicie o dechach na posadzce na balkonie?? w dotyku przyjemniejsze niż zimne płytki... tylko płytki pewnie łatwiej sprzątnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 27.03.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 ostatnio widziałam jakiś program o wnętrzach w TV i tam właśnie była drewniania podłoga na balkonie. Super mi się podobała, a projektanci twierdzili, że jest bardziej wytrzymała na różnice temperatury i sie lepiej utrzymuje niż płytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 27.03.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Lakorun, piękne te Twoje drzwi!!! I Śliczna lampa w salonie. Tak ładnie się u Ciebie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 27.03.2012 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 ostatnio widziałam jakiś program o wnętrzach w TV i tam właśnie była drewniania podłoga na balkonie. Super mi się podobała, a projektanci twierdzili, że jest bardziej wytrzymała na różnice temperatury i sie lepiej utrzymuje niż płytka ooo dziękuję za info:) na takie właśnie czekałam Lakorun, piękne te Twoje drzwi!!! I Śliczna lampa w salonie. Tak ładnie się u Ciebie zrobiło dziękuję naberio za miłe słowa ostatnio znowu mnie nie było na forum... wiosna idzie... pracy coraz więcej (zamiast odwrotnie;)) posadziłam dziś znowu bratki na balkonie i prymulki i powoli przymierzam się do zmiany wizji na kuchnie ... ale będę musiała trochę zdemolować ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 27.03.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 i powoli przymierzam się do zmiany wizji na kuchnie ... ale będę musiała trochę zdemolować ją a cóż to za intrygująca wiadomość? cóż to planujesz? P.S. odnośnie podłogi na balkonie - w Ikea są takie drewniane puzzle http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20165486/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Lakorun wpadłam się przywitać, bo przeoczyłam Twój wpis w moim dzienniku I dziękuję za pochwały dla Inki, cieszę się, że psinka się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 29.03.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 a cóż to za intrygująca wiadomość? cóż to planujesz? P.S. odnośnie podłogi na balkonie - w Ikea są takie drewniane puzzle http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20165486/ alanko troche drogie te puzzle ikełowe a odnośnie kuchni - to mam problem z oświetleniem... bo mi za ciemno, zwłaszcza jak coś robię przy zlewie... planowałam dać pod parapet taśmę ledową, tak samo jak mam taśmę pod szafkami wiszącymi - i tam jest ok... ale problem w tym, że ta taśma ma dopiero pół roku, a już poprzepalały się niektóre pojedyncze światełka... i o ile pod wiszącą szafką nie ma problemu, aby je wymienić, to przy parapecie będzie problem... bo... jak dam w przyszłości szkło na ścianę... a połączenie taśmy i zasilania będzie w parapecie... to takie wymienianie co parę miesięcy będzie bardzo kłopotliwe. więc chodzi mi po głowie... aby szkło (białe) dać tylko na ścianie nad płytą indukcyjną, a na pozostałe ściany (pod parapetem i pod szafką wiszącą) dać jakąś fajną tapetę (zmywalną)... i aby wymienić parapet, np na biały, i bardziej wystający, tak aby pod nim zmieściło się oświetlenie "podszafkowe" więc przeglądam obecnie przeglądam tapety i lampki;) Lakorun wpadłam się przywitać, bo przeoczyłam Twój wpis w moim dzienniku I dziękuję za pochwały dla Inki, cieszę się, że psinka się podoba arnika Witam serdecznie i zapraszam Inka cudna i taka do głaskania i głaskania a u mnie z nowości to pojawił się kwiatek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 05.04.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Zadumy u grobu pustego,radości ze spotkania Zmartwychwstałego,pokoju, nadziei, jajka smacznegoi udanego oblewanego!Niech się nie zgubi wśród tylu pisanekŚwiąt sens prawdziwy - Jezus - Baranekżyczy Agnieszkahttp://renula30.blox.pl/resource/Blueangel63123909280285_art.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 05.04.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Żeby Wielkanoc w tym rokuprzyszła z sukcesem u bokuAby żyło się Wam zdrowoprywatnie i zawodowoWielu, wielu chwil radosnychi cudownej, ciepłej wiosny. życzy Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.04.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 lakorun ja mam deski tarasowe położone na balkonie Póki co jeszcze ich nie testowałam, bo kładliśmy dopiero na jesień, ale mam nadzieję, że zdadzą egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 06.04.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Jaj przepięknie malowanych Świąt słonecznie roześmianych W poniedziałek dużo wody Zdrowia, szczęścia oraz zgody! WESOŁYCH ŚWIĄT!!!życzy nemi. http://img707.imageshack.us/img707/3457/50348272.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.04.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 lakorun, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 09.04.2012 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Dziękuję pięknie za życzenia!!! Wszystkim życzę również radosnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych oraz wszystkiego co najlepsze na następne poświąteczne dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 20.04.2012 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 dziś montaż garderrrrrooooby trzymać kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karlosu 20.04.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 tak, drewno będzie bardziej pracować i nie będzie pękać tak jak płytki od mrozu i słońca, kwestia zaimpregnowania dobrze drewna i można się cieszyć z super podłogi i nie trzeba butów zakładać jak się chce wyjść z kawą na balkon bo w nóżki ciepło, polecam drewno na balkon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.04.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Trzymamy! I na fotki oczekujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts