lakorun 21.04.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 tak, drewno będzie bardziej pracować i nie będzie pękać tak jak płytki od mrozu i słońca, kwestia zaimpregnowania dobrze drewna i można się cieszyć z super podłogi i nie trzeba butów zakładać jak się chce wyjść z kawą na balkon bo w nóżki ciepło, polecam drewno na balkon Witam karlosu i dziękuję za opinie ... i właśnie to, że w nóżki ciepło najbardziej do mnie przemawia Trzymamy! I na fotki oczekujemy! musiałam troszkę sprzątnąć, bo jak zwykle masa kurzu powstaje przy wszelkich czynnościach wykończeniowych. Na szczęście kolejna rzecz w mieszkaniu zrobiona wnęka na garderobę rok temu wyglądała tak: a dziś tak: (Bestyjka oczywiście mi towarzyszy... tylko nie bardzo lubi się w lustrze przeglądać...chyba, że sprawdzała pręgi na "tyle" aaa i na przedpokoju zawisły ramki... teraz tylko wybrać muszę fotki Ślicznotce się podoba i nowa sosenka na balkonie:) a bratki mają się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 22.04.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Świetnie! W ogóle strasznie fajnie to Twoje mieszkanko wygląda - tak spójnie. Bestyjka boska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.04.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Powtórzę się, ale te twoje drzwi są obłędne!A pokażesz garderobę w środku? Bestyjka piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 23.04.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Garderoby zazdroszczę ( u mnie wszystko jeszcze w pudłach), a pies - prawdziwy strażnik domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.04.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 lakorun a co to za sosenka na balkonie? Drzwi masz absolutnie obłędne! I w ogóle super to Twoje mieszkanko Z tymi zawieszonymi ramkami jest już takie "wykończone" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 23.04.2012 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Świetnie! W ogóle strasznie fajnie to Twoje mieszkanko wygląda - tak spójnie. Bestyjka boska. dziekuje Nemiczku za miłe słowa Powtórzę się, ale te twoje drzwi są obłędne! A pokażesz garderobę w środku? Bestyjka piękna. narendil, postaram się cyknąć jakieś fotki... tylko tam strasznie ciężko coś uchwycić... Garderoby zazdroszczę ( u mnie wszystko jeszcze w pudłach), a pies - prawdziwy strażnik domu ja ukryłam kartony w garderobie...będą tam grzecznie czekać, aż znajdę chwilę na posegregowanie, więc to bardziej schowek na wszystko niż garderoba... bo i odkurzacz i suszarka i deska do prasowania... są ukryte lakorun a co to za sosenka na balkonie? Drzwi masz absolutnie obłędne! I w ogóle super to Twoje mieszkanko Z tymi zawieszonymi ramkami jest już takie "wykończone" nie wiem co to za sosenka... chyba jakaś karłowata - dostałam w prezencie ciekawe ile te ramki będą teraz czekać na zdjęcia dziekuję za komplementa i bestyjka również bardzo dziękuje i podaje łapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 24.04.2012 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 garderoba jest w kształcie litery L, przesunięcie drzwi z lewej na prawą stronę - ukazuje mały schowek który jest na podręczne kurtki, buty, również dla gości, czyli: - od góry wieszaczki: - na dole półki przesunięcie drzwi z prawej na lewą - pojawia sie schowko - garderoba, można wejść do środka: pomysł mam jeszcze taki, że na ścianie na wprost lustrzanych drzwi chcę dać duży obraz, plakat, np 2x1 m (wysokość x szerokość), tak aby pogłębić optycznie przestrzeń w przedsionku, teraz odbijają się w lustrze szafki elektryczne itp. więc szukam odpowiedniego obrazka, sama nie mam zdjęć o takiej jakości, aby przy tym formacie wyszło coś fajnego. Szukam zdjęć gór, jezior, albo i np architektura... np jakieś schody... może macie jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.04.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 lakorun ja z oczywistych względów dałabym góry Świetna ta garderoba Bardzo pomysłowo rozwiązana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 24.04.2012 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 pysiaczku doskonale rozumiem, że góry ja kocham i góry i morze i jeziora więc w tym wypadku to kwestia znalezienia pejzażu, który po prostu do mnie przemówi. Koleżanka ma w sypialni fototapetę z molem wychodzącym w morze i uzyskała rewelacyjny efekt, pięknie to powiększa przestrzeń, a dodatkowo stwarza przyjemną atmosferę i klimat w pokoju. Ja podobny efekt chcę osiągnąć w przedsionku przy drzwiach a dodatkowo chcę, aby to odbijało się w lustrze, dla wzmocnienia efektu. A z drugiej strony np. właśnie schody… prowadzące gdzieś do góry lub na dół albo most, czy droga, a może jakaś dolina i góry a może widok z dziobu łódki na mazurach z widokiem na wodę i łąki i pola i niebo…. Heh… rozmarzyłam się chce już wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!! A garderoba w takim podziale to mój pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 25.04.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Lakoun może na fotolii coś znajdziesz? Tam jest masa zdjęć każdej jakości. Albo na Allegro u ludzików, którzy sprzedają fototapety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 15.07.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Hellou! Lakorun zaglądasz jeszcze czasem? Co tam nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mała czarna 10.08.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Bardzo fajne mieszkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 22.12.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Mikołaja bogatego,śniegu bielutkiego,choinki pachnąceji gwiazdki błyszczącej.Minimum stresu,maksimum miłościoraz tyle radości ile ryba ma kości! Wszystkiego najlepszego na święta i nie tylko!życzy nemi http://img843.imageshack.us/img843/7875/merrychristmasfromblogg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 06.01.2013 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Nemiczku dziękuję za życzenia - miło że ktoś tu jeszcze zagląda mała czarna - witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.03.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Słońca, szczęścia, pomyślności,w pierwsze święto dużo gości,w drugie święto dużo wody-to dla zdrowia i urody!Mnóstwo jajek kolorowych,świąt wesołych oraz zdrowych! Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkiej Nocy życzy nemi http://img163.imageshack.us/img163/7921/kartkat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.03.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Lakorun przywołuję Cię do porządku - wracaj do nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts