nemi 21.02.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 lakorum te pierwsze płytki (z kolorowymi kwiatkami) śliczne, ale u siebie bym ich nie widziała. Tak jak pisze pepejeans mam wrażenie, że szybko się opatrzą. Drugie fajne i takie bardziej... "klasyczne". A czy ja dobrze pamiętam, że wcześniej miałaś wybrane jakieś inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 21.02.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 nemi właśnie te drugie - to był mój pierwszy wybór... ale teraz to już sama nie wiem , obie kolekcje bardzo mi się podobają, mimo że są całkiem inne i taki pomysł mam teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 21.02.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Fotka mi się nie wyświetla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 22.02.2011 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Fotka mi się nie wyświetla. już jest: cała biała łazienka, z szara podłogą i jednym dekorem tylko nad wanną do tego jakaś "drewniana" szafka dla ocieplenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 23.02.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Koncepcja fajna, ale troszkę taka ascetyczna... Ja jakoś nie mogę się przekonać do takich całkiem biały łazienek. Mam jakieś nieprzyjemne skojarzenia, ale to przecież Tobie ma się podobać. Szafka zdecydowanie ożywi łazienkę, ale ja zastanowiłabym się nad wprowadzeniem gdzieś jeszcze "drewnianego" akcentu (oczywiście dla mnie niekoniecznie musi to być drewno - płytki woodentic też mogą być). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 24.02.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 zajrzałam do Ciebie zapowiada się fajnie . Biała kuchnia... Ja też sobie innej nie wyobrażam a kuchenne inspiracje jakby wyciągnięte z mojego kompa więc czekam na resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 24.02.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 nemi za mną chyba właśnie "chodzi" taka biała łazienka, a płytki te nie są całkiem białe - takie bardziej perłowe, ale na co się zdecyduje to jeszcze nie wiem muszę polatać po sklepach... to może znowu wizja mi się zmieni dagunia witam serdecznie ja też czekam na resztę, a w pierwszej kolejności na wyznaczenie terminu odbioru mieszkanka.... bo może już za miesiąc będę mieć klucze w ręku (jakoś to do mnie nie dociera....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 24.02.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 ja też tak czekałam i doczekać sie nie mogłam hahah a teraz już za chwilę się wprowadzam tak ten czas szybko leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 24.02.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 oj leci... dopiero patrzyłam na "dziurę w ziemi"... ... a tu rok minął nie wiadomo kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2011 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Bardzo mi sie podoba pomysl na lazienke....my mamy sciany biale, podologa ciemna i jako dodatek szafeczka pod zlewem kolor drewna:D jedyna roznica z wizualizacji to zamiast wanny mamy prysznic bez brodzika.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 01.03.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 nemi za mną chyba właśnie "chodzi" taka biała łazienka, a płytki te nie są całkiem białe - takie bardziej perłowe, ale na co się zdecyduje to jeszcze nie wiem muszę polatać po sklepach... to może znowu wizja mi się zmieni No i super. To Ty, Kochana masz się we własnym eM dobrze czuć. Ale przemyśl jeszcze koncepcję tej jaśniutkiej podłogi - mam wrażenie, że będzie na niej widać każdy pyłek, włosek czy nitkę... Obiektywna do końca może nie jestem, bo przerabiałam bardzo jasną podłogę przez 4 lata w wynajmowanym mieszkaniu i przyjemności szorowania płytek i co gorsze fug, na kolanach doświadczyłam na sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 02.03.2011 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 nemi podłoga będzie szara i szare fugi... tylko tak na wizualizacji widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 04.03.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 No to jak obiecałam tak czynię. Zostawiam ślad po sobie Mieszkanko Twoje bardzo fajnie się zapowiada: szarości, biele, popiel...mniam mniam I wcale nie jest takie małe! Nie masz co narzekać. Po oglądnięciu wizualek Twojej łazienki moja mi już się nie podoba chyba wolę jednak białą heh Inspiracje kuchenne - piękne! Bardzo podobne do moich widzę że gusta mamy podobne Pozwolę sobie podglądać Twoje zmagania z wykańczaniem mieszkania :popcorn:oczywiście życzę cierpliwości i samych trafnych decyzji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 05.03.2011 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Korozjo witam w mych progach ja Twoje zmagania też podpatruję i zazdroszczę po troszku, że już jesteście na takim zaawansowanym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 05.03.2011 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 a ja byłam wczoraj na budowie.... i pozytywnie zaskoczona jestem - zmianą lokalizacji wodomierzy i zaworów głównych wody - kilka wysłanych maili "z prośbą" do dewelopera - zrobiło swoje - i oto efekt: niestety zaskoczyło mnie coś innego... i jakoś nie potrafię sobie wyobrazić o co chodzi i czemu ma to służyć: na ścianach zewnętrznych - od wewnątrz... zrobione zostały takie dylatacje.... oczywiście takie cudo było nie tylko u mnie.... aha i przedstawiciel dewelopera - powiedział że tu będą plastikowe listwy nie kumam o co chodzi!!! a nie wyobrażam sobie aby mieć jakieś listwy na ścianie!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 05.03.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 lakorun dylatacje zwykle zostawia się pomiędzy sufitem a ścianami działowymi i przed malowaniem uzupełnia się je akrylem. Przynajmniej u nas tak było. Chodzi o to, żeby ściany nie pękały podczas pracy (osiadania) bloku. Ale dlaczego zrobili to w tak dziwnym miejscu to nie wiem.... Czy Twój deweloper wybudował w okolicy podobne bloki? Jeśli tak może warto podejść do mieszkańców i zapytać czy mają coś takiego. Ja tak zrobiłam (najpierw tuż przed zakupem mieszkania nawiedziłam jakichś obcych, ale bardzo miłych ludzi z zapytaniem jak się mieszka i czy są zadowoleni, a później z miesiąc temu jak otrzymaliśmy rozliczenie mediów za 2010) i naprawdę uważam że to dobre rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monai 05.03.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Witaj Lakorun dopinguję Cię w zmaganiach bo w czerwcu odbieramy z mężem podobnej wielkości mieszkanko i narazie się nakręcami wizjami jak ma wyglądać i tak jakoś z Twoimi wizjami mi się zbiega ;p super te drugie dekory do łazienki wynalazłaś *_* a powiedz w jakim programie przygotowujesz projekty bo mam zagwostkę z łazienką aktualnie i przydała by mi się wizualizacjia taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 06.03.2011 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 nemi deweloper jest ok, wcześniej budował same rezydencje i apartamenty, więc mam nadzieje, że i w tym przypadku będzie ok wczoraj sobie konsultowałam sprawę ze znajomymi budowlańcami, i tak rzeczywiście się robi... jak budynek zaczyna osiadać i wychodzą pęknięcia, i tak jak mówisz, wypełnia się dylatacje akrylem itp, a nie jakimiś listwami plastikowymi... więc mam nadzieje, że to tylko błędna odpowiedź ze strony przedstawiciela dewelopera na chwile obecną nie pozostaje mi nic innego jak czekać na odbiór pożyjemy - zobaczymy... Monai witam i dziękuję za doping wcześniejsze wizualizacje przygotowywałam w programie: http://sketchup.google.com/ a ostatnie aranżacje łazienkowe, robiłam w programie producenta tych płytek: http://www.porcelanite.es/500024_en/Home-version/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 20.03.2011 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 (edytowane) Godzina "zero" zbliża się małymi kroczkami.... no może już coraz większe te kroczki... a ja poczyniłam już pierwsze wykończeniowe zakupy i tak - zamówiony jest biały montaż do łazienki wersja nr 2 pokazywana już jakiś czas temu a dziś wybrałam i kupiłam płytki na podłogę w przedpokoju oraz w kuchni Nowa Gala Orientale OR13 o wymiarach 60x60, zastanawiałam się jeszcze nad OR12, ale po zobaczeniu na "żywo" wybrałam szczęśliwą 13 Edytowane 20 Marca 2011 przez lakorun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 20.03.2011 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 tak wygląda ten "płytek" w internecie: http://static1.skapiecstatic.pl/1414867-1-1-0.jpg a tak na "żywo": ufffff... jedno z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts