lakorun 20.03.2011 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 niestety nadal nie wiem co z łazienką..... bo dziś przyjrzałam się ponownie płytkom z ver. nr 2 i już nie było szału, jak za pierwszym razem.... za to wracam myślami do tych (ver. nr 1): może jakieś trzecie powinnam znaleźć????????????????????? :bash::bash::bash::bash: a odbiór już 30 marca o 12:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 25.03.2011 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 buuuuu:confused:mam przeniesiony termin odbioru.... na 18 kwietnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 25.03.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Może będą tynki poprawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonaw 26.03.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 właśnie tu trafiłam - podążam za hasłami "małe M" Choć to, że wcale takie małe to M nie jest zostało już ustalone. Będę zaglądać do Ciebie, bo Twoje plany szaro-białe są bardzo w moim guście. A póki co - szybkiego odbioru upragnionych kluczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 26.03.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 A ja już widziałam ten wątek, tylko wtedy jeszcze cicho przeglądałam . Słuchaj, ja jestem fanką białych łazienek, a dekor z kwiatkami jest dla mnie prześliczny i bardzo oryginalny. Może i takie płytki łatwiej się nudzą, ale są przeurocze. Wzór drugich na zdjęciu (wersja 1) kojarzy mi się z marihuaną i są zbyt "glamour" jak dla mnie, ale to Ty musisz wiedzieć, jaki efekt chcesz osiągnąć. Ja jestem za kwiatkami z wersji 2, kolory są przepiękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 27.03.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 nemi oficjalna informacja jest taka, że nie zdążą na 30 marca położyć płytek na balkonie... a że nie chciałam częściowego odbioru, to nowy termin to 18 kwietnia dopiero... jonaw i Maszenka witam w "prawie" moich progach fajnie, że jest jest "trochę" osób którym biel i szarość w mieszkaniu wydaje się po prostu piękna... ja ostatnio usłyszałam komentarz do swoich planów kolorystycznych - że w jaskini będę mieszkać ... a łazienka, że będzie jak w szpitalu... do mnie również bardzo przemawia i biel i szarość... tylko ostatnio to już nie wiem jaką chcę łazienkę.... a teraz rzeczywiście wersja 1 odpada... skojarzenie z "maryską" do dziś u mnie nie istniało, ale się pojawiło hihihi odnośnie odbioru to nie pozostaje mi nic innego jak uzbroić się w cierpliwość i czekać na "wiosnę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 27.03.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 fajnie, że jest jest "trochę" osób którym biel i szarość w mieszkaniu wydaje się po prostu piękna... ja ostatnio usłyszałam komentarz do swoich planów kolorystycznych - że w jaskini będę mieszkać ... a łazienka, że będzie jak w szpitalu... Jak ja nie lubię takich komentarzy... Zwykle padają one z ust osób, które o wnętrzach bladego pojęcia nie mają. Ale szpital to jeszcze nie najgorzej; kiedyś czytałam coś o masarni w kontekście białej łazienki więc w ogóle padłam. Białe łazienki SĄ ŁADNE. Zerknij do wątku Maryblair - ona ma białą i wyszło super. do mnie również bardzo przemawia i biel i szarość... tylko ostatnio to już nie wiem jaką chcę łazienkę.... a teraz rzeczywiście wersja 1 odpada... skojarzenie z "maryską" do dziś u mnie nie istniało, ale się pojawiło hihihi odnośnie odbioru to nie pozostaje mi nic innego jak uzbroić się w cierpliwość i czekać na "wiosnę" lakorun a myślałaś o płytkach Stella? Albo New Glory (te chyba drogie, ale można by je użyć jako akcent niekoniecznie na całej powierzchni). Wrzucam wizualki, żeby było wiadomo o co chodzi: Stella: http://img684.imageshack.us/img684/7880/stella1l.jpg New Glory: http://img59.imageshack.us/img59/9175/newglorytile.jpg Ewentualnie możesz pomyśleć o jakimś wyraźnym akcencie przy najzwyklejszych białych płytkach jakie znajdziesz - np. tutaj blat wygląda super: http://img638.imageshack.us/img638/4748/z7960446xaranzacjewbial.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 28.03.2011 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 nemi new glory - boskie, a cena kosmiczna muszę przyznać, że wersja 3 też mi chodzi po głowie aby właśnie mocnym akcentem była szafka a ostatnio mam trochę dużo pracy i jakoś to zamieszanie z odbiorem... zniechęciło mnie do ciągłego rozmyślania o płytkach itd... nawet nie mam czasu na FM ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonaw 28.03.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 myślę, że taka biała łazienka jest neutralna i ponadczasowa - nie grozi, że za 2 lata nie będziesz mogła na nią patrzeć. No i zawsze będzie można odmienić jej wygląd kolorami - albo pomalować ściany, albo zmienić dodatki. Sama też mam białą łazienkę i właśnie teraz planuję odmienić ją szarymi ścianami. Będzie inaczej małym kosztem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 28.03.2011 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 jonaw właśnie to samo mi przyszło do głowy, aby łazienka była właśnie neutralna... tylko nie mam pomysłu jak wydzielić te strefy mokre... bo przydałoby się dookoła wanny... i przy umywalce... ale wtedy nie będzie symetrycznie, a to mnie z lekka drażni i boje się że wprowadzi bałagan i że za bardzo podzieli to i tak malutkie pomieszczenie dlatego mam mentlika w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonaw 28.03.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Lakorum to może wyguglaj sobie białe łazienki i znajdziesz coś, co Ci się spodoba? Ja nie mam wydzielonych stref mokrych i mówiąc szczerze to nie do końca wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 28.03.2011 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 jonaw ja, miałam na myśli taką łazienkę jak nemi pokazała na zdjęciu 3... że płytki są tylko na podłodze i w prysznicu i ja zastanawiałam się aby u siebie dać tylko płytki dookoła wanny i przy umywalce oraz na podłodze... ale chciałabym dać też takie duże lustro jak na wizualizacjach... tylko że wtedy nie wiem w których miejscach zakańczać płytki... czy cała ściana z wanną i umywalką oraz za miską ustępową... a reszta bez płytek... sama nie wiem muszę, rzeczywiście jeszcze pogoglować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonaw 28.03.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 pogogluj a potem wklej tu najlepsze wg Ciebie rozwiązania - na pewno wiele osób coś doradzi Takiej łazienki z wydzielonymi strefami mokrymi nie widziałam u nikogo na żywo, więc nie wiem co doradzić, ale może ktoś się z tym spotkał, albo sam tak ma? Czekam na fotki z inspiracjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 17.04.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Lakorun jak tam tuż przed odbiorem? Wszystko zgodnie z planem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 17.04.2011 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 nemi chyba lekka "cisza przed burzą";)jutro odbiór z rana - i jakoś nie jestem pozytywnie nastawiona tylko raczej bojowo... a jak będzie to zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 18.04.2011 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Odebrane:-)Oczywiscie z kilkoma usterkami wpisanymi do protokolu;-)Ale ogolne wrazenie - ok:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 18.04.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Tynki poprawili? Pokażesz fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 18.04.2011 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 tynki doschły i są do przyjęcia (ostukane i nic się nie kruszy) jedna szyba do wymiany bo porysowana troszku była, okna do regulacji, aha i zły spadek na balkonie, już zresztą poprawiany przez Panów Budowlańców a fotki to za chwilkę wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Animozja 18.04.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 tak wygląda ten "płytek" w internecie: http://static1.skapiecstatic.pl/1414867-1-1-0.jpg a tak na "żywo": ufffff... jedno z głowy Witaj lakorun Płytki, które wybrałaś jak dla mnie wyśmienite, naturalne tekstury są jedyne słuszne , pozwolą Ci dobierać kolorowe dodatki do woli, a cały czas łazienka będzie wyglądała na niezaśmieconą i będzie oazą relaksu . No i pięne masz te okna w salooonie uwielbiam światło od ziemi do sufitu... trzymam kciuki za urządzanie! pozwolę sobie tu czasem zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 18.04.2011 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 zapraszam do środka po prawej GARRRRRDERRROOOOBA (tu jeszcze muszą tynk dosuszyć) patrząc z kuchni na przedpokój i łazienkę: i kuchnia: i pokój dzienny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts