Animozja 18.04.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 oj, doczytałam że to podłoga w kuchni i przedpokoju... co nie zmienia faktu że są śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 18.04.2011 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 ot i jeszcze sypialenka : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 18.04.2011 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Witam serdecznie Animozjo zapraszam do podglądania a wszelkie uwagi i wskazówki mile będą widziane... wróć czytane ten kafel to nowa gala or13 , mnie właśnie urzekły taka naturalną fakturą, chociaż początkowo miałam wizje białej podłogi na wysoki połysk ... ale jednak względy praktyczne zwyciężyły - przynajmniej w tym starciu nad łazienka nadal się zastanawiam, możliwe że jutro będę mieć spotkanie z wujkiem - fachowcem - to wtedy już podejmę decyzje odnośnie samej łazienki ufff! jak dobrze że już po odbiorze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 21.04.2011 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 poniżej kilka fotek z balkonem gigantyczny, prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 21.04.2011 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 u mnie prace rozpoczną się najprędzej za dwa - trzy tygodnie... więc nadal mam trochę czasu na myślenie co i jak i gdzie ale co tam.... wszystko w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 21.04.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Lakorun balkon super. U mnie też tylko szczebelki i przeklinam przez to strasznie, bo trzeba kombinować, żeby go czymś zasłonić. Trzymam kciuki za szybki start prac wykończeniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 21.04.2011 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Nemi u mnie te paskudne barierki nie przylegają do balkonu... i tworzy się tam nieprzyjemna dziura.... średnio to estetyczne i bezpieczne... więc na bank będą tam jakieś doniczki z czymś "zielonym" na szczęście moja przyjaciółka zna się na krzaczkach i kwiatkach - i ma bojowe zadanie coś "zaprojektować" będzie wtedy przyjemny mój skrawek przyrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gmail 21.04.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Witam, Jestem po raz pierwszy na tym forum, więc nie pozostaje mi nic innego jak się tylko przywitać, więc witajcie Lakorun jak odnosisz się do tych dylatacji, czy po pomalowaniu ścian nie będą one widoczne? Czy trzeba może jeszcze te miejsca czymś ewentualnie pokryć? Jak Twoja ocena po odbiorze, chłopaki spisali się ? Możesz ewentualnie jeszcze zamieścić zdjęcia łazienki? Widziałem, że zawory doprowadzające wodę są nisko, czy zatem zastosujesz wannę z baterią stojącą i tym samym będziesz musiała wycinać otwory w wannie właśnie pod tą baterię? Pozdrawiam Gmail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.04.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://img706.imageshack.us/img706/1054/43911.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 22.04.2011 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Witam, Jestem po raz pierwszy na tym forum, więc nie pozostaje mi nic innego jak się tylko przywitać, więc witajcie Lakorun jak odnosisz się do tych dylatacji, czy po pomalowaniu ścian nie będą one widoczne? Czy trzeba może jeszcze te miejsca czymś ewentualnie pokryć? Jak Twoja ocena po odbiorze, chłopaki spisali się ? Możesz ewentualnie jeszcze zamieścić zdjęcia łazienki? Widziałem, że zawory doprowadzające wodę są nisko, czy zatem zastosujesz wannę z baterią stojącą i tym samym będziesz musiała wycinać otwory w wannie właśnie pod tą baterię? Pozdrawiam Gmail Hej ho Gmail witam serdecznie odnośnie dylatacji... jest bardzo delikatna, ale nie wiem czy będzie widoczna po malowaniu - to wyjdzie "w praniu" podejście do baterii wannowej - do przerobienia - bo już mam baterie ścienną kupioną... w łazience kilka innych przeróbek też będzie... np kanalizacja od pralki prowadzona po podłodze... ogólne wrażenia ok.... jedyne zastrzeżenia to: - podejścia pod grzejniki (proste, a nie kątowe) - dylatacja a reszta pewnie wyjdzie z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 22.04.2011 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 dodatkowe zdjęcia łazienki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gmail 22.04.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Dzięki za fotki Odnośnie tej kanalizacji od pralki prowadzonej po podłodze to czy będziesz te rury zabudowywała płytkami w postaci takiej półki z płytek czy też niestety ale konieczne jest kucie i schowanie tych rur w ścianie? Czy takie własnoręczne przeróbki nie wpływają na utratę gwarancji i czy można je spokojnie zrobić? Dzięki za odpowiedź Pozdrawiam Gmail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 22.04.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Gmail nie wiem jak u lakorun, ale u mnie teoretycznie takie przeróbki nie miały wpływać na utratę rękojmi na mieszkanie. Mimo wszystko ja zleciłam to deweloperowi, bo bałam się, że jak w razie czego zaleję sąsiadów, to będą kłopoty... Oni zrobili co chciałam, wystawili faktury (różnica w cenie między nimi a fachowcami jakieś 20%, czyli gra nie warta świeczki). Natomiast przeróbki elektryczne wykonane "tymi ręcami" przez mojego męża (dużo - przerabiane lub dorabiane prawie 20 punktów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 22.04.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://img42.imageshack.us/img42/474/kurczakzajacd3myj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 22.04.2011 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 jak u mnie świątecznie się zrobiło - bardzo dziękuję Gmail żadnych półek nie chcę - to tylko zbieracze kurzu;) sama będę przerabiać to co konieczne;) a jak sprawa gwarancji - to nawet nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gmail 22.04.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Dzięki za odpowiedzi i Wesołych Świąt życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.04.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://img7.staticmn.pl/images/fbfiles/images/Jajka_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 22.04.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 RADOSNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 23.04.2011 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Dziękuję za życzenia Wam również życzę zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych!!! http://static.sftcdn.net/pl/scrn/80000/80889/sweet-easter-wallpaper-01-700x525.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 03.05.2011 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 a u mnie na mieszkanku nadal nic się nie dzieje, ale za to jutro już zaczynam przewozić zakupiony asortyment do łazienki (kibeluniek, umywalunie itp) i jutro też przyjadą kafle na podłogę do przedpokoju i kuchni a w czwartek, takie mam postanowienie, zamówię płytki do łazienki... ale jakie to nie wiem... w ogóle nic ni wiem jeśli chodzi o łazienkę i jej aranżacje... trudno będzie spontanicznie a co wyjdzie to zobaczymy za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts