lakorun 03.05.2011 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 a zastanawiam się pomiędzy: Paradyż Sugar Grys: http://cokupic.pl/i/c_big2089391.jpg i Tubądzin Braid: http://katalog.tubadzin.pl/mini/w-braidr.2.jpg i aby to połączyć z WOODENTIC OCHRA: http://www.paradyz.com.pl/GetFile/6480 ale oczywiście muszę najpierw popatrzeć na nie na żywo... nie mniej czwartek to taki dedlajn jaki sobie wyznaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 04.05.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 byłam dziś na "swoim kawałku podłogi", przewiozłam trochę asortymentu i przymierzyłam płytki na podłogę w kuchni.... jak dla mnie miodzio :) niestety jutro nie pojadę za płytkami do łazienki.... mimo dedlajnu ;( muszę sprawę przełożyć na jakieś dwa tygodnie :(buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 04.05.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Lakorun śliczne płytki masz na korytarz i do kuchni:) Ja do woodentica zdecydowanie bym dała szary tubądzin.. Ten beżowy paradyz jakos nie takoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.05.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Mogę? Do Woodentica Ochra dałabym albo jaśniutką szarość, albo ciemny grafit i na pewno gładki, nie maziajkowaty Np. Inwencja I9 Opoczno, Atena Polcolorit, Alaska Polcolorit, Channel Polcolorit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 05.05.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Witam!!!! Podglądam i życzę wspaniałych chwil podczas urządzania mieszkania. Dodam, że również jestem od niedawna posiadaczką "małego m" 51m więc tym bardziej jestem ciekawa jak będzie u Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 05.05.2011 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 (edytowane) Lakorun śliczne płytki masz na korytarz i do kuchni:) Ja do woodentica zdecydowanie bym dała szary tubądzin.. Ten beżowy paradyz jakos nie takoś witam Cię anagat płytki są rzeczywiście piękne... i już nie mogę się doczekać aż będą położone .... trochę mi ulżyło po wczorajszej przymiarce... ze nadal mi się podobają kolekcja z Tubądzina, też bardziej mi się podoba, jednak muszę zobaczyć ja na żywo... a to niestety musi poczekać Edytowane 5 Maja 2011 przez lakorun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 05.05.2011 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Mogę? Do Woodentica Ochra dałabym albo jaśniutką szarość, albo ciemny grafit i na pewno gładki, nie maziajkowaty Np. Inwencja I9 Opoczno, Atena Polcolorit, Alaska Polcolorit, Channel Polcolorit joliska oczywiście że możesz dziękuję za przykładowe kolekcje najlepiej zrobię jak już w sklepie przyłożę płytek do płytka i będzie widać (chyba) czy pasuje. kolekcja z Tubądzina najbardziej do mnie przemawia... tylko myślałam aby całą łazienkę ocieplić właśnie Woodentica Ochra - na podłodze ale coś czuję że nadal błądzę w temacie łazienki ... długa droga przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 05.05.2011 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 mrówka75 i zapraszam do podglądania i komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 05.05.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Prześliczne te kafelki do kuchni... Och zaczyna się ta fajna część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 05.05.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Lakorun, w avatarku to Ty? Gdzie żeglujesz? Żeglarstwo to nie moja bajka, ale pasja i pierwsza miłość mojego męża:D Ma na imię Helen:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 05.05.2011 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Maszenka miejmy nadzieję, że to będzie właśnie ta fajna część i oby było jak najmniej problemów z fachowcami... jednakże mam przeczucie, że nie da się tego pewnie uniknąć... Anagat w awatarku to ja, do tej pory żeglowałam na Mazurach... w tym roku był pomysł na Chorwację, ale raczej fundusze zostaną wykorzystane na inny zbożny cel mieszkaniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Animozja 17.05.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 no no coraz ciekawiej się robi... Twoje wybory strasznie mi się podobają i zgodzę się z przedmówczyniami, ten ciemny tubądzin będzie wyśmienicie komponował się z drewnem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 21.05.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Lakorun co tam nowego słychać? Prace ruszyły? Nie było mnie przez tydzień, zaglądam i co - żadnych nowych zdjęć...? ;( Wrzuć coś, bo chętnie byśmy pooglądały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 21.05.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Baltyk jako miejsce do zeglowania Cie nei pociaga;p??Moj maz wlasnie odnawial swoja lodke w Gdansku:) On twierdzi, ze Mazury sa tragicznie nudne..Plywal jako dzieciak, ale zdecydowanie woli po morzu:) No i wrzucaj zdjecia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 23.05.2011 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 no no coraz ciekawiej się robi... Twoje wybory strasznie mi się podobają i zgodzę się z przedmówczyniami, ten ciemny tubądzin będzie wyśmienicie komponował się z drewnem... dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 23.05.2011 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Lakorun co tam nowego słychać? Prace ruszyły? Nie było mnie przez tydzień, zaglądam i co - żadnych nowych zdjęć...? ;( Wrzuć coś, bo chętnie byśmy pooglądały. nemi u mnie nadal nic się nie dzieje... wszystko stoi w miejscu i nawet nie wiem kiedy się zacznie... może od przyszłego tygodnia dopiero... u mnie wykańczać mieszkanie będzie wujek, i jeszcze nie ukończył poprzedniego zlecenia... więc muszę grzecznie czekać a nie mogę narzekać bo i tak nie mam głowy i czasu aby skupić się na mieszkaniu... jeszcze kilka dni... taki maj w tym roku, że inny priorytet mam w głowie.... ale już nie długo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 23.05.2011 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Baltyk jako miejsce do zeglowania Cie nei pociaga;p?? Moj maz wlasnie odnawial swoja lodke w Gdansku:) On twierdzi, ze Mazury sa tragicznie nudne..Plywal jako dzieciak, ale zdecydowanie woli po morzu:) No i wrzucaj zdjecia! anagat Bałtyk jak najbardziej mnie pociąga ... ale musi jeszcze poczekać... ja patent na żeglarza jachtowego zrobiłam dopiero w tamtym roku, a na Mazurach byłam dopiero dwa razy - więc jeszcze mi się nie znudziły w tym roku jesienią znajomi będą żeglować po Śródziemnomorskim.... ale ja zapewne z racji wykańczania mieszkania i wszystkich wydatków z tym związanych to w nim zostanę ale spokojnie - nie wszystko na raz morza nie uciekną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 23.05.2011 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 a ja się nieskromnie pochwalę tylko, że mam już lampę do salonu albo do sypialni.... ale raczej do salonu... no chyba, że do sypialni (tak to właśnie jest z podejmowaniem decyzji u mnie ) lampa przyleciała z Maroka: prezent od rodziców, którzy się tam wczasowali i zgodnie z moją zachcianką przywieźli mi czerwoną lampę (a w lampie był... turysta... taki kilku nożny tarantitel brrrrrrrr.... ale tato dokonał szeregu przedsięwzięć i go unicestwił ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 25.05.2011 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 a tak wygląda lampa (wieczorową porą) z zainstalowanym oświetleniem:): jak dla mnie miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 29.05.2011 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: wybrane i kupione płytki do łazienki :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: podjęłam męską decyzje i wybór padł na " imola antares" podłoga 50x50: http://p.alejka.pl/i2/p_new/45/13/antares-50n-g-i-50-50_0_n.jpg przód wanny 10x10: http://eurolazienki.pl/images/mini/1608662dcb60a7058f272165a5de7843.jpg i wszystkie ściany 40x60: http://img135.imageshack.us/img135/1923/antares46g.jpg postaram się przygotować jakąś aranżacyję i zademonstruję ją no i może za jakiś tydzień... zacznie się w końcu u mnie coś dziać w temacie wykańczania mieszkania i siebie przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts