joliska 29.05.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Zakup łazienkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 29.05.2011 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 o tak: tylko nie wiem jaki kolor szafki będzie dobry??? (teraz orientacyjnie wstawiłam czarną) macie jakiś pomysł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 29.05.2011 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Zakup łazienkowy to jak komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 29.05.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 To nie komplement, to prawda Szafkę zrobiłabym albo białą, albo w tej jaśniejszej szarości (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 29.05.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: wybrane i kupione płytki do łazienki http://img135.imageshack.us/img135/1923/antares46g.jpg A u mnie te płytki są na podłodze na przedpokoju w kuchni i salonie A szafki nie dawałabym czarnej , do koloru tej płytki podłogowej nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 29.05.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 ...oj mnie u Ciebie dawno nie było , tyle zmian !!: ) ale juz jestem i teraz znowu podgladam. Piękne szarości się u Ciebie zapowiadają no własnie miałam Ci juz wczesniej powiedzieć, że awatarek fajny masz I Mazury też lubię, mająswój urok a Bałtyk też na mnie czeka...mam do niego wielki dystans, ale może kiedyś ...eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 30.05.2011 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 wersja z szafką - jasno szarą o wiele lepiej... fenkjuuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 30.05.2011 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 A u mnie te płytki są na podłodze na przedpokoju w kuchni i salonie A szafki nie dawałabym czarnej , do koloru tej płytki podłogowej nie pasuje. piękne zatem płytki masz u siebie czarny to rzeczywiście nie dobry pomysł ale kto pyta nie błądzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 30.05.2011 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 dagunia zmian to u mnie nie widać... bo prace wykończeniowe jeszcze nie wystartowały... ale rzeczywiście trochę już materiałów wybranych i zakupionych... po portfelu najlepiej to widzę niech cierpi ciało - jak mu się mieszkania zachciało ale już bym bardzo, bardzo chciała tak stanąć bosą nóżką po tych płytkach.... panelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 30.05.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 A w nagrodę sygnaturka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 30.05.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 A w nagrodę sygnaturka dziękuję pięknie a ja tyle się zastanawiałam jak to zrobić hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 30.05.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 ta sygnaturka to takie miłe pocieszenie w dzisiejszym dniu... zaczęły się zwolnienia u mnie w pracy... dziś dwie osoby usłyszały cudowną nowinę... teraz czekać tylko na jak polecą następni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 31.05.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Witaj lakorun, Przespacerowałam się po Twoim mieszkanku Kafelki do kuchni są absolutnie BOSKIE! Ogromnie mi się podobają - szkoda, że moje juz położone...... Pozdrawiam cieplutko, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika80a 31.05.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Hmm...to Ceramika Koło, mnie sie bardziej podoba pierwsza opcja, jest taka nowoczesniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 01.06.2011 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Witaj lakorun, Przespacerowałam się po Twoim mieszkanku Kafelki do kuchni są absolutnie BOSKIE! Ogromnie mi się podobają - szkoda, że moje juz położone...... Pozdrawiam cieplutko, Witam i zapraszam do spacerowania, komentowania ja w tych kaflach to jestem zakochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 01.06.2011 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Hmm...to Ceramika Koło, mnie sie bardziej podoba pierwsza opcja, jest taka nowoczesniejsza Witam monika80a faktycznie wersja pierwsza jest bardziej nowoczesna, ale bardziej odpowiada mi wersja nr dwa i dlatego na nią się zdecydowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 06.06.2011 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 DZIEŃ 1 no i się zaczęło:wave: pierwsze kucie, pierwsze bruzdy, pierwszy kurz... i mnie to ominęło, bo byłam w pracy:bash:... i nawet nie wiem czy jeszcze ściany stoją ale ucieknę na chwileczkę i pojadę jutro i zobaczę a optymistyczny wariant zakłada koniec prac do końca czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 07.06.2011 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Dzień 2 Byłam, widziałam i się ciesze przesunięty grzejnik w łazience, aby nie kolidował z miską ustępową, przerobiona "pralka" poprawione podejście pod baterię wannową, ścienną: i już podłączony stelaż : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 07.06.2011 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 "przyszły" już kafle do łazienki - moje cudne antaraski :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 08.06.2011 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 DZIEŃ 3 dzisiejsze wieści z mieszkania to: - przymocowana miska ustępowa , już sprawnie działająca - przymocowana wanna:) niestety, rzekomo, podłogi jeszcze wilgotne i montaż paneli dopiero w pierwszej połowie lipca..... heh co się odwlecze to nie uciecze ja za to mam w końcu czas, aby porozmyślać o wykończeniu pozostałych pomieszczeń, i tak... salon... chciałabym aby był... jasny.... przytulny.... wygodny... nowoczesny... ale nie za bardzo nowoczesny... (poniżej kilka przykładowych aranżacji... jeśli umieściłam czyjeś mieszkano - to nieświadomie, z góry przepraszam, jak coś to usunę ) przytulnie i wygodnie: jasno i przestronnie: a to ideał... zwłaszcza ten widok za oknem : oczywiście wszystkie te pomieszczenia są całkiem innych gabarytów niż mój "pokój dzienny"... ale może uda mi się chociaż część klimatu i atmosfery z nich przenieść do siebie... pewnie z Waszym wsparciem, na które liczę :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts