nemi 17.10.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Dziś w Castoramie zobaczyłam ciekawe płytki - nazywają się Bambu Metalic. W sieci bardzo niewiele o nich jest, ale może ktoś z Was zna cudo? Poniżej wrzucam fotki z sieci - płytki takie przestrzenne i naprawdę fajnie wyglądają. http://images35.fotosik.pl/190/5f1493a732efbd36med.jpg http://images50.fotosik.pl/354/62ecdbfe7fa05397med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 18.10.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 no fajne,fajnepewnie nowosc,wiec jeszcze nie obgadana....jaka cena i czy ten ciemny kolor to czarny czy grafitowy,bo zdjecia troszke go chyba przeklamuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 18.10.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Właśnie cena całkiem fajna - 77 zł. Kolor ciemny (taki grafitowy) metaliczny - naprawdę ładnie wygląda... Edit: za to beżowe brzydkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 18.10.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 hmmm,a myslalam,ze to bialy no to ja nie wiem jak oni robia te kolekcje,bez z metalicznym grafitem....wybor do laczenia kolorow,ze ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 18.10.2010 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 No niestety... a mnie by się tak przydał brązowy... Co do tego drugiego koloru to ten co był w Casto nie jest takim klasycznym beżem - wygląda jak taki brudny biały, albo jasny beż i dlatego tak napisałam. Na stronie jest info, że to niby biały metaliczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_em 19.12.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Właśnie skończyłam robić łazienkę z Bambu w roli głównej. Płytki są świetne, bardzo efektowne. Wyglądają trochę jak przemysłowy metal - jeżeli komuś marzy się nowoczesna, 'fabryczna' łazienka, Bambu będą świetnym wyborem. Połączyłam je z lateksową farbą w ciemnym, głębokim fiolecie, a na podłodze położyłam czarny, polerowany gres Pop Art 60x60 z Ceramstica. I jestem bardzo, bardzo zadowolona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 20.12.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 anna_em pokaż zatem fotki prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_em 20.12.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Niestety na razie dysponuję tylko fotkami telefonowymi - bardzo słabiutkie są. Łazienka jest ekstremalnie mała (4,35) więc ciężko zrobić dobre zdjęcia ukazujące całość. Poza tym - jeszcze nie posprzątane, brakuje luster i sufitowego oświetlenia. Ale coś tam widać te płytki:) http://i19.photobucket.com/albums/b193/krolowa-srodmiescia/cf128568-6696-4d79-befc-f689ba102145.jpg http://i19.photobucket.com/albums/b193/krolowa-srodmiescia/2eca76a9-eb7b-447b-812c-ce687d4c42c0.jpg http://i19.photobucket.com/albums/b193/krolowa-srodmiescia/1bd22cb7-1844-4fd9-9dac-eea7db8c4c97.jpg http://i19.photobucket.com/albums/b193/krolowa-srodmiescia/029a63ad-b3ac-4b23-adb5-0be17e84a7a7.jpg Początkowo wydawały mi się bardzo ciemne, a jako że od początku chciałam użyć głębokiego fioletu (w rzeczywistości kolor wygląda jak na pierwszej fotce) - obawiałam się, że mała łazieneczka zamieni się w ciemną klitkę-jaskinię. Bambu jednak bardzo 'jaśnieją' pod wpływem oświetlenia, ładnie odbijają światło. Fachowcy nie mieli żadnych technicznych zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.12.2010 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Wow! Fajniutko Ci ta łazienka wyszła. Byłam strasznie ciekawa fotek z realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_em 20.12.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Bardzo dziękuję Cieszę się z tej łazienki bardzo. Widzę że Ty też zmagasz się z małym metrażem (krakowskie ceny - masakra) - decyzja o zrezygnowaniu z wanny nie przyszła nam lekko, ale kabina bez brodzika 'otworzyła' tą małą przestrzeń. Mogę jeszcze dodać, że umywalka będzie zabudowana mebelkiem na zamówienie z mdfu w połysku - niestety na razie nie daliśmy rady finansowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 20.12.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 fajnie i odwaznieto lubieszkoda,ze aparat w normalnych warunkach przeklamuje takie kolory........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 21.12.2010 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Widzę że Ty też zmagasz się z małym metrażem (krakowskie ceny - masakra) - decyzja o zrezygnowaniu z wanny nie przyszła nam lekko, ale kabina bez brodzika 'otworzyła' tą małą przestrzeń. Mogę jeszcze dodać, że umywalka będzie zabudowana mebelkiem na zamówienie z mdfu w połysku - niestety na razie nie daliśmy rady finansowo. Ojj u nas taka sama sytuacja z mebelkami. Zarówno szafka pod blat jak i drzwi do szafy będą musiały troszkę poczekać. Zaintrygowało mnie coś innego - u nas, każdy z fachowców zdecydowanie odmawiał zrobienia kabiny prysznicowej bez brodzika (z odpływem liniowym chyba?), bo nie dawali gwarancji na szczelność takiego rozwiązania w bloku, który jeszcze pracuje. Jak Wam się to udało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lavender 21.12.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Fajnie 'industrialnie' wyszło Napisz mi proszę co to za umywalka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_em 07.02.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Umywalka to tania i ładna Koło Twins, 250zł. A jeśli chodzi o podest z odpływem liniowym - nikt nie robił problemu. Chodzi chyba o precyzję wykonania. Musi być odpowiednio wyprofilowany spadek plus hydrofobowe materiały uszczelniające.Szczerze mówiąc nie orientuję się dokładnie, czego używali moi fachowcy (bezdyskusyjnie profesjonaliści,zresztą poleceni mi tu na forum) - ale wiem, że było kilka warstw izolacji. Mogę dopytać i odnależć rysunektechniczny podestu, bo takowy posiadałam:) W każdym bądź razie już mieszkamy i podest działa bez zarzutu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 07.02.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Ania podaj namiary na fachowców - może być na prv. Niebawem znów będę potrzebowała. No i może wrzuć jakieś fotki skończonej łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celin 24.05.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Łazienka super, bardzo ładna! Sama zastanawiam się nad tymi płytkami, a jak z ich myciem? Czy taka wypukła powierzchnia nie jest trudna do utrzymania w czystości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts