Dagom-e 17.10.2010 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Przepraszam na wstępie za to że trochę się powtarzam wpisami, ale jestem jeszcze zielony w kwestii tego szacownego forum. Pisałem krótko w jednym postów, o naszej budowie Guliwera 2G więc nie będę się teraz rozpisywał na ten temat, będzie jeszcze ku temu okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagom-e 17.10.2010 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Może ktoś pomoże i powie jak tu jeszcze wkleić zdjęcia? Czyżby jakiś limit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eLTeeS 18.10.2010 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Dagom-e wrzuć zdjęcia na http://tinypic.com/ tylko, że długo schodzi, bo trzeba przepisywać kody. Ja proponuję założyć sobie konto http://picasaweb.google.com/ i jest najlepiej, bo ma się wszystko w jednym miejscu i można pobierać kody i wrzucać do dziennika Pięknie wam rośnie Guliwer Powodzenia w budowie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 18.10.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 ooo widzę ze Wasz Twój Guliwer bedzie "podniesiony" z przodu. Czekam na efekt kńcowy . Będę zaglądać .pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagom-e 23.10.2010 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Coraz bliżej do wiechy, są krokwie więc wkrótce zaczniemy deskowanie dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagom-e 23.10.2010 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 dodatkowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagom-e 08.11.2010 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Budowa trochę zwolniła tępo. Powoli deskujemy dach i przymierzam się do docieplenia budynku. Padło na styropian bez frezu, gr. 15 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagom-e 14.11.2010 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Wkrótce rozpoczynają się prace montażowe ścianek działowych, jak również prace dociepleniowe ścian elewacji. Zastanawiam się nad zakupem rekuperatora, jeśli mielibyście wskazówki co do tego rozwiązania, to proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagom-e 01.12.2010 00:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Dach jest już odeskowany i bite są obecnie łaty, przy okazji dokonałem pomiaru z natury połaci dachowej i wyszło 263m2. Sporo, ale cóż robić? Efekt jaki przyniosła modyfikacja dachu, spełnia moje oczekiwania, podoba mi się. Minusem jest powierzchnia i stopień skomplikowania dachu, to z pewnością wpłynie na koszt montażu i ilości materiału potrzebnego do pokrycia dachu. Wnętrze jest przestrzenne, szczególnie pomieszczenie na garażem. Jak tylko wykonam zdjęcia postaram się je wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 01.12.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Witam, ciekawy ten Guliwer, fajny pomysł chociaż na pewno wpłynie na koszty. A powiedzcie, czy sprawdzaliście do jakiej temperatury można ocieplać styropianem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagom-e 05.12.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Pozdrawiam serdecznie. No więc nie sprawdziłem, ale domyślam się że w temperaturach dodatnich. Czekamy na dodatnie temperatury, teraz to chyba już tylko na wiosnę. Aczkolwiek jedną warstwę styropianu, udało się położyć przed nadejściem zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagom-e 17.01.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Szanowni forumowicze "Guliwera", proszę tych z was którzy mają za sobą kwestie instalacji elektrycznej i hydraulicznej, już za sobą. Będę wdzięczny za wasze refleksje i doświadczenia w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagom-e 27.02.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Witam załączam kilka kolejnych zdjęć, które mam nadzieję że was zainspirują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Garbicz 26.03.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Witam serdecznie! Zapraszam na stronę fanklubu domu Guliwer: http://www.domguliwer.pl Na stronie można umieszczać własne domy na mapie Polski i komunikować się z innymi właścicielami domów Guliwer. Dodatkowo można stworzyć własny kosztorys oraz przeglądać aktualne kosztorysy i galerie innych użytkowników. Pozdrawiam i do zobaczenia w naszym fanklubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagom-e 18.04.2011 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 (edytowane) [ Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez Dagom-e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts