Jarek.P 10.11.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Kubek żelbetowy, zamówiony w Praef... yyyy... tfu!... u wiodącego producenta prefabrykatów żelbetowych, od zewnątrz ocieplony styropianem, od wewnątrz pokryty "oddychającą" emalią, na podstawie z pasywnej ceramiki szklanej, wyposażony w rekuperator, blatowy wymiennik ciepła i biologiczną oczyszczalnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 10.11.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Jarek.P ...po tym co napisałeś... ... liczę na smycz do kluczy ... .... bez bajerów ... oby letka była i przeniosła obciążenia wynikające z ustawicznego ruchu przedmiotów zawieszonych na szyi nosiciela obstawiam też elektryczne wrotki z reku.... ... ehhh.. marzenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.11.2010 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Ostatni dzień na zakup Gazety z Forum, i ostatni konkurs dla spostrzegawczych dzisiaj. Ile osób w GAZECIE z FORUM jest w przeciwsłonecznych (ciemnych) okularach? Dla pewności, prosimy podać strony. Zapraszamy. Kończymy dziś zabawę i wysyłamy upominki zwycięzcom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kończynka 18.11.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 (edytowane) ja znalazłam na str 10 jedną osobęna stronie 14 - 3 osoby ( chociaż u jeszcze jednej osoby można zauważyć ciemne szkła, ale biorąc pod uwagę zimę do okoła, doszłam do wniosku,że jednak przeciwsłoneczne one nie są. ale są ciemne, więc dodam również tą osobę) czyli na 14 str 4 osobyi na stronie 15 - 1 osobęrazem 6 Edytowane 18 Listopada 2010 przez kończynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.11.2010 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Kończynka oczywiście otrzymuje nagrodę. Prosimy o adres. I tym sposobem kończymy naszą zabawę. A kto nie kupił Gazety z forum, ten niech żałuje. (Ma jeszcze tylko dzisiaj szansę! Jutro nowy MURATOR) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 17.12.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Dziękuję za nagrodę - w sam raz na dłuuuuugie zimowe wieczory:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 17.12.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 A mojego żelbetowego kubka z wymiennikiem nie ma... chlip... J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.12.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 ja też nic nie dostałam... a wygrałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.12.2010 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Kochani, lista trafiła do działu pocztowego. W poniedziałek napiszemy, kiedy była wysyłka. Reklamacje oczywiście przyjmujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.12.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 My z AGP-ONem dostaliśmy po filmie. Szkoda, że takim samym... Ale i tak dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.12.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Też film dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bowess 10.01.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Przeczekałam całe święta, bo to dla poczty jak co roku kryzysowy okres. Święta minęły i nadal nic nie przychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 10.01.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Przeczekałam całe święta, bo to dla poczty jak co roku kryzysowy okres. Ś Złego słowa na pocztę nie powiem. W tym roku mnóstwo prezentów zamówiłem (w imieniu Mikołaja of kors) w sprzedaży wysyłkowej i kurierzy mi ponawalali, a wszystko to, co miało przyjść pocztą, przyszło najpóźniej dwa dni od nadania, w tym i w ostatnim przedwigilijnym tygodniu. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bowess 10.01.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Jarku.P - a nagroda z Minikonkursu dotarła?Mi też jeden kurier nawalił okropnie w tym roku (przesyłka idzie od 20 grudnia), a poczta dostarczała, że tak przedświątecznie powiem, piernikiem. Tylko tajemniczej nagrody jeszcze nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 10.01.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Nic, żadnej nagrody, ani od Muratorowego Mikołaja, ani z minikonkursu. Zresztą - nie, żebym się upominał, bo i tak sobie w kiosku sam kupiłem, ale przyrzeczonego umową autorskiego egzemplarza listopadowego numeru też nie dostałem. A sama umowa pocztą przyszła, więc adres redakcja ma na pewno dobry J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts