Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

BYŁO: Minikonkurs - co w Gazecie z forum

Redakcja

Recommended Posts

Kubek żelbetowy, zamówiony w Praef... yyyy... tfu!... u wiodącego producenta prefabrykatów żelbetowych, od zewnątrz ocieplony styropianem, od wewnątrz pokryty "oddychającą" emalią, na podstawie z pasywnej ceramiki szklanej, wyposażony w rekuperator, blatowy wymiennik ciepła i biologiczną oczyszczalnię :lol:

• Odpowiedzi 94
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jarek.P

...po tym co napisałeś...

... liczę na smycz do kluczy ... .... bez bajerów ... oby letka była i przeniosła obciążenia wynikające z ustawicznego ruchu przedmiotów zawieszonych na szyi nosiciela :D

obstawiam też elektryczne wrotki z reku.... ... ehhh.. marzenia....

Ostatni dzień na zakup Gazety z Forum, i ostatni konkurs dla spostrzegawczych dzisiaj.

Ile osób w GAZECIE z FORUM jest w przeciwsłonecznych (ciemnych) okularach? Dla pewności, prosimy podać strony.

Zapraszamy. Kończymy dziś zabawę i wysyłamy upominki zwycięzcom.

ja znalazłam na str 10 jedną osobę

na stronie 14 - 3 osoby ( chociaż u jeszcze jednej osoby można zauważyć ciemne szkła, ale biorąc pod uwagę zimę do okoła, doszłam do wniosku,że jednak przeciwsłoneczne one nie są. ale są ciemne, więc dodam również tą osobę) czyli na 14 str 4 osoby

i na stronie 15 - 1 osobę

razem 6

Edytowane przez kończynka

• 5 weeks później...
  • 4 weeks później...
Przeczekałam całe święta, bo to dla poczty jak co roku kryzysowy okres. Ś

Złego słowa na pocztę nie powiem. W tym roku mnóstwo prezentów zamówiłem (w imieniu Mikołaja of kors) w sprzedaży wysyłkowej i kurierzy mi ponawalali, a wszystko to, co miało przyjść pocztą, przyszło najpóźniej dwa dni od nadania, w tym i w ostatnim przedwigilijnym tygodniu.

J.

Jarku.P - a nagroda z Minikonkursu dotarła?

Mi też jeden kurier nawalił okropnie w tym roku (przesyłka idzie od 20 grudnia), a poczta dostarczała, że tak przedświątecznie powiem, piernikiem. Tylko tajemniczej nagrody jeszcze nie mam.

Nic, żadnej nagrody, ani od Muratorowego Mikołaja, ani z minikonkursu. Zresztą - nie, żebym się upominał, bo i tak sobie w kiosku sam kupiłem, ale przyrzeczonego umową autorskiego egzemplarza listopadowego numeru też nie dostałem. A sama umowa pocztą przyszła, więc adres redakcja ma na pewno dobry :)

J.