ekin 18.02.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Szukam czerwonych, bordowych itp. płytek. Może ktoś z Was widział takowe ,,na żywo” albo na stronie internetowej? W ofercie rodzimych firm biedniutko... Chyba, że mam problemy ze wzrokiem Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finiszant 18.02.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Zakupiłem czerwone płytki do kuchni - nazwaliśmy je roboczo meksykańskie - w salonie FUGA w Krakowie (obecnie przy rondzie Mateczny, adres prawdopodobnie ul. Zakopiańska, numer niziutki). Mają nierówną fakturę i nie są bardzo wściekłe - nadal nam się bardzo podobają.FiniszantPSW poprzedniej kuchni mieliśmy płytki malinowe, matowe - impotr ze Szwajcarii???, ale kupowaliśmy je strasznie dawno i sklepu już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 18.02.2004 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Czerwone płytki ma w swojej kolekcji włoska firma Marazzi i nie są bardzo drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekin 18.02.2004 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Do Finiszant (a). Jakiej firmy są Wasze płytki? (Mnie interesują okolice w-wy.) Jak poznam firmę to może namierzę je - płytki gdzieś w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekin 18.02.2004 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Kasiorku, a gdzie w w-wie znajdę płytki Marazzi? I może znasz nazwę tych płytek? Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 18.02.2004 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Płytki marazzi można dostać na Bartyckiej 20/24a paw.23A lubCentrum Marazzi ul.Łucka 2/4/6 Warszawa Z tego co wiem czerwone płytki są w serii TINTE UNITE oraz CITTA'COMUNI QUARTIERI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekin 18.02.2004 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Kasiorku! Wielkie podziękowania! Jutro tam wyruszam ,,skoro świt” A teraz ruszam na stronę marrazzi. Jeszcze raz dziękuję! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts