Kazimierz Wąchocki 18.10.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Sporo przeczytałem tematów na tym forum i chciałbym podzielic się moimi uwagami na temat nowych schodów. Jak widziałem jest wiele opinii o firmie rintal. Są to dobre opinie i napewno pokazują że do wyboru schodów warto się przylożyć. Czy waszym zdaniem można i jest to sensowne kupic schody nie ważne z jakiego materiału na podstawie opinii przeczytanych na takim forum? Mi się wydaje, że jest to kwestia bardzo indywidualna i powinno się zaprosić kogoś z firmy aby obejrzał dom i pokazał mozliwości. Taka jest moja opinia. Ciekawe czy zgadazacie się z nią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kevinlomax 20.10.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Na forum możesz spytać czy ktoś już współpracował z firmą x i czy jest zadowolony. Wiadomo że ostateczną decyzję sam podejmujesz. Najlepiej jak przyjedzie Ktoś z firmy i Ci coś podpowie. Jeszcze lepiej jak przyjedzie kilka firm bo masz wtedy podzielone opinie i przekrój przez różne technologie bo nie wszyscy robią tak samo . A wspaniale jak te opinie skonfrontujesz na forum. Masz wtedy przekrój przez wszystkie sposoby wykonania czegoś. I tak jak wspomniałem wcześniej - decyzję sam podejmujesz więc nie zwalisz winy że ktoś na forum Ci tak kazał albo technolog z firmy stwierdził że inaczej się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts