kosor 19.10.2010 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Witam Mam zrobiony wjazd do garażu dosyć duży .Teraz pojawił się problem, bo nie wszyscy robią taki duże bramy.Brama powinna być 6m szeroka i 2,1 m wysoka.Czy ktoś wie gdzie można taką bramę ( za rozsądną kasę) zamówić ?Nie chciałem dzielić wjazdu na dwa mniejsze. Poradzono mi, żebym brał bramę z włókien szklanych a nie plastikową.Jakie są wasze opinie. Dom jest na Podhalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek30 19.10.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Witam Poradzono mi, żebym brał bramę z włókien szklanych a nie plastikową. Jakie są wasze opinie. Dom jest na Podhalu. Nie wiem na pewno ale chyba nikt nie produkuje bram plastikowych. Większość rozwiązań na rynku to bramy z pancerzem stalowym wypełnionym pianką PUR. Bramę takiej szerokości zrobi większość znanych producentów na rynku ale jest to raczej dość nietypowy rozmiar i producenci robią je jako bramy przemysłowe. Jeśli masz wjazd do garażu od południa to raczej zapomnij o jakimś ciemnym kolorze przy tym rozmiarze bo może być problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaroll 19.10.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Ceny pomiędzy 5500zł a 8000zł netto w zależności od producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts