dluk 17.12.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Dom nie wygląda na duży i na pewno taki nie jest. Każdy kto pierwszy raz do niego wchodzi twierdzi, że układ jest funkcjonalny i z zewnątrz nie widać wykorzystanej w środku przestrzeni. Dla nas jest optymalny. Sąsiedzi, którzy wybudowali 180 metrów, teraz chętnie by się zamienili . Wrzucam kilka zdjęć, chociaż one nie oddają wszystkiego. Przydał by się jakiś szerszy kąt w obiektywie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dluk 20.12.2014 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Dorzucam drugą turę zdjęć . Inaczej się nie da. Pozdrawiam. Edytowane 20 Grudnia 2014 przez dluk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikorita 21.12.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Bardzo dziekujemy Przepiekne wnetrza bardzo pomogly nam w wyborze podaj swoj adres to wyslemy flaszke hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zupa_ 13.01.2015 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Witam wszystkich.Jesteśmy z żoną na etapie wybierania projektu- bardzo podoba się nam projekt Anulka z garażem- moje pytanie jest takie- czy jest ktoś na forum z śląska cieszyńskiego lub okolic, kto wybudował już Anulkę lub jest w trakcie? Oraz czy była by możliwość podjechania i zobaczenia jak ten dom wygląda w rzeczywistości...?z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oletomada 14.01.2015 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Witam, mam kilka pytań co do Anulki:1) jak wygladą sprawa wyciszenia dachu blachodachówką? Czy podczas deszczu jest głośno?2) Czy pod ścianki wewnętrze daje się fundament?3) Czy można wyjść na strych np. w celu ocieplenia stropu bądź w późniejszym czasie, żeby przechowywać jakieś szpargały? Czy strop się ociepla od dołu? Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzech28 15.01.2015 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 My w naszej Anulce mieszkamy już cztery lata, pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzech28 15.01.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzech28 15.01.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzech28 15.01.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oletomada 15.01.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 orzech28 bardzo ladnie macie urzadzony domek:-) mozesz napisac cos na moje pytania powyzej? Ile Was wyszedl ten domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzech28 15.01.2015 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 orzech28 bardzo ladnie macie urzadzony domek:-) mozesz napisac cos na moje pytania powyzej? Ile Was wyszedl ten domek? Tak jak mówiłem to było cztery lata temu, tak na gotowo około 230 tys, jeśli chodzi o deszcz to jest bardzo cicho jedyne miejsce gdzie słychać to wyjście na strych ponieważ właz mamy nie ocieplony, ścianki działowe stawia się bezpośrednio na wylewce nie stawia się pod nimi ścianek fundamentowych, a sufity ociepla się z góry na strychu na którym spokojnie można magazynować różne przedmioty z choinką włącznie..My mamy ogrzewanie tradycyjne palimy drzewem i dzisiaj kotłownie zrobiłbym w garażu a tam gdzie ma być kotłownia garderobę a w garderobie tej na projekcie zrobiłbym przejscie do garażu. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit30 14.02.2015 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Witam bardzo nam się podoba taras czy może Pan podać wymiary oraz ile kosztowało zadaszenie. Też mamy postawiony taki sam domek mieszkamy od roku.Pozdrawiam podaje swojego maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arti2206 01.03.2015 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 (edytowane) Witam budujacych i tych co juz mieszkaja. Wraz z zona w tym roku planujemy rozpoczac budowe anulki i szukamy ludzi z okolic Radomia lub Kielc co buduja/wybudowali ten domek z mozliwoscia obejrzenia domku. moj email [email protected] Pozdrawiamy. Edytowane 1 Marca 2015 przez arti2206 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguska42 17.04.2015 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Witam, My również kupiliśmy projekt Anulka. Musieliśmy dokonać zmian w projekcie. Dotyczyły one głównie szerokości. Nasza Anulka będzie węższa o ok 2 metry, niestety takie mamy warunki zabudowy. Zmiana dotyczy też garażu, będzie w jednej bryle z domem i będzie podwyższony. Czekamy teraz na pozwolenie na budowę i na jesień chcemy zacząć budowę. Szukamy teraz ekipy, może ktoś zna jakąś? A czy jest ktoś z woj. po morskiego lub okolic, kto również buduje Anulkę? A pytanie do osób, które już szczęśliwie wybudowali domek, jaki jest orientacyjny koszt stanu surowego otwartego? Czy sami kupowaliście materiały do budowy czy lepiej zostawić to budowlańcom? Z góry dziękuję za odpowiedzi.:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haska 10.08.2015 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Witajcie,my też budujemy Anulkę pod Koszalinem, a właściwie dopiero zaczniemy we wrześniu bo czekamy na wszystkie zgody więc niewiele mogę napisac. Planujemy większość zrobić sami z pomocą teścia. W projekcie prawie nic nie zmienialiśmy, robimy odbicie lustrzane, zrobiliśmy tylko przejście do garażu i zlikwidowaliśmy ściankę w salonie. Chętnie obejrzymy więcej zdjęć,może jest jeszcze ktoś z okolic Koszalina? Pozdrawiamy wszyskich:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar1971 25.08.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Witam wszystkich . Ja również myśle o tym projekcie ANULKA. Działkę już mam--- teraz trzeba zacząć działać. od czego najlepiej zacząć pierwsze kroki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewy849 15.02.2016 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Witajcie,my też budujemy Anulkę pod Koszalinem, a właściwie dopiero zaczniemy we wrześniu bo czekamy na wszystkie zgody więc niewiele mogę napisac. Planujemy większość zrobić sami z pomocą teścia. W projekcie prawie nic nie zmienialiśmy, robimy odbicie lustrzane, zrobiliśmy tylko przejście do garażu i zlikwidowaliśmy ściankę w salonie. Chętnie obejrzymy więcej zdjęć,może jest jeszcze ktoś z okolic Koszalina? Pozdrawiamy wszyskich:D Witam, Jestem również z okolic Koszalina. Jak postępy z budową ? Sami zastanawiamy się nad tym projektem Z chęcią byśmy zobaczyli jak wygląda Anulka. Moj adres mailowy to: [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts