InezDomyKanadyjskie 17.02.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 W tej wypowiedzi nie chodziło o Polski język a o angielski ... Rozmowa polega na wymianie poglądów i argumentów. Aby komunikacja mogła mieć miejsce, musi istnieć mówiący i słuchający. Na przedstawione przeze mnie argumenty ... nie odpowiadasz ... lub zaprzeczasz oczywistym faktom. Twierdzisz, że jesteś najmądrzejsza ... dobrze ... ale jeżeli chcesz, żebym zmienił zdanie - przedstaw argumenty - a nie puste słowa. pozdrawiam. Andstach, Ja nigdy nie twierdze, że jestem najmądrzejsza. Chcesz argumentów, a sam ich nie przedstawiasz. Zarzucasz innym, że nie czytają ze zrozumieniem, a tymczasem to Ty nie czytasz. Możemy się tak jeszcze długo przepychać. Ale mnie się już nie chce. Miło było poznać i uważam dyskusję za skończoną z mojej strony. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andstach1 22.02.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Czytający ten wątek, ocenią sami. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sykes 12.03.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Witam! Wracając do meritum, kto z Pań i Panów forumowej braci poleciłby mi dobrą ekipę do postawienia "kanadyjczyka" na lubelskiej ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek57 12.03.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Kanadyjczyka to nie wiem..ale szkielet sztywny to wiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sykes 14.03.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Kanadyjczyka to nie wiem..ale szkielet sztywny to wiem:D To poproszę o informacje odnośnie w/w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawgar 14.03.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Witam! Wracając do meritum, kto z Pań i Panów forumowej braci poleciłby mi dobrą ekipę do postawienia "kanadyjczyka" na lubelskiej ziemi? Mnie fajna firma budowała. Żeby nie być posądzonym o reklamę, nie podam nazwy firmy. Tu są namiary do szefa. Krzysztof Możyszek 601-098-777. Człowiek jest niesamowity i z wielką pasją. Zresztą w wolnym czasie kierowca rajdowy w klasie HR-13. Buduje w centralnej Polsce ale i ostatnio w Hiszpanii. Ma kilka ekip, własną stolarnię 4 tys metrów pod dachem. Nam robił też drzwi i kilka okien. Nie wiem czy robi na ziemi lubelskiej ale biorą pod uwagę mobilność jego ekip - możesz zapytać. Pozdrawiam Nazwę firmy i adres mogę wysłać na PRV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sykes 14.03.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Mnie fajna firma budowała. Żeby nie być posądzonym o reklamę, nie podam nazwy firmy. Tu są namiary do szefa. Krzysztof Możyszek 601-098-777. Człowiek jest niesamowity i z wielką pasją. Zresztą w wolnym czasie kierowca rajdowy w klasie HR-13. Buduje w centralnej Polsce ale i ostatnio w Hiszpanii. Ma kilka ekip, własną stolarnię 4 tys metrów pod dachem. Nam robił też drzwi i kilka okien. Nie wiem czy robi na ziemi lubelskiej ale biorą pod uwagę mobilność jego ekip - możesz zapytać. Pozdrawiam Nazwę firmy i adres mogę wysłać na PRV. Dziękuję za info i poproszę o adres na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawgar 14.03.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Dziękuję za info i poproszę o adres na priva. poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niki111 25.03.2015 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Witam serdecznie. Jestem pod wrazeniem Waszego domku . Mieszkam na Slasku bradzo prosze o namiary firmy ktora wam budowala domek i podanie czy w stanie deweloperskim stawiaja pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzinko 10.04.2015 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Podobają mi się te domki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shinsetsu 23.04.2015 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 całkiem fajne są takie domki profil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 23.04.2015 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Dziękuję za info i poproszę o adres na priva. Także proszę o adres tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts