Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

W tej wypowiedzi nie chodziło o Polski język a o angielski ...

Rozmowa polega na wymianie poglądów i argumentów. Aby komunikacja mogła mieć miejsce, musi istnieć mówiący i słuchający. Na przedstawione przeze mnie argumenty ... nie odpowiadasz ... lub zaprzeczasz oczywistym faktom.

Twierdzisz, że jesteś najmądrzejsza ... dobrze ... ale jeżeli chcesz, żebym zmienił zdanie - przedstaw argumenty - a nie puste słowa.

pozdrawiam.

Andstach,

Ja nigdy nie twierdze, że jestem najmądrzejsza.

Chcesz argumentów, a sam ich nie przedstawiasz. Zarzucasz innym, że nie czytają ze zrozumieniem, a tymczasem to Ty nie czytasz.

Możemy się tak jeszcze długo przepychać. Ale mnie się już nie chce.

Miło było poznać i uważam dyskusję za skończoną z mojej strony.

pozdrawiam

https://forum.murator.pl/topic/149357-domek-kanadyjski/page/3/#findComment-4557305

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
Witam!

Wracając do meritum, kto z Pań i Panów forumowej braci poleciłby mi dobrą ekipę do postawienia "kanadyjczyka" na lubelskiej ziemi?

Mnie fajna firma budowała. Żeby nie być posądzonym o reklamę, nie podam nazwy firmy.

Tu są namiary do szefa. Krzysztof Możyszek 601-098-777.

Człowiek jest niesamowity i z wielką pasją. Zresztą w wolnym czasie kierowca rajdowy w klasie HR-13.

Buduje w centralnej Polsce ale i ostatnio w Hiszpanii. Ma kilka ekip, własną stolarnię 4 tys metrów pod dachem.

Nam robił też drzwi i kilka okien.

Nie wiem czy robi na ziemi lubelskiej ale biorą pod uwagę mobilność jego ekip - możesz zapytać.

Pozdrawiam

Nazwę firmy i adres mogę wysłać na PRV.

https://forum.murator.pl/topic/149357-domek-kanadyjski/page/3/#findComment-4606251

Mnie fajna firma budowała. Żeby nie być posądzonym o reklamę, nie podam nazwy firmy.

Tu są namiary do szefa. Krzysztof Możyszek 601-098-777.

Człowiek jest niesamowity i z wielką pasją. Zresztą w wolnym czasie kierowca rajdowy w klasie HR-13.

Buduje w centralnej Polsce ale i ostatnio w Hiszpanii. Ma kilka ekip, własną stolarnię 4 tys metrów pod dachem.

Nam robił też drzwi i kilka okien.

Nie wiem czy robi na ziemi lubelskiej ale biorą pod uwagę mobilność jego ekip - możesz zapytać.

Pozdrawiam

Nazwę firmy i adres mogę wysłać na PRV.

Dziękuję za info i poproszę o adres na priva.

https://forum.murator.pl/topic/149357-domek-kanadyjski/page/3/#findComment-4606270

• 4 years później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...