AGP 19.10.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Dziś złożyłam wypowiedzenie. Po pięciu latach pracy uznałam, że dłużej tam nie wytrzymam. No i zaczynam szukać. Wydaje się, że wykształcenie mam nienajgorsze - studia magisterskie, podyplomowe, kilka kursów, jakieś tam języki, ośmioletnie doświadczenie, ale czy to wystarczy, bo przekroczyłam magiczny próg 30-tu lat.Jak szukać żeby znaleźć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 19.10.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 a jaki to magiczny próg "30-tu " lat.To jest atut, a nie wada. W tym wieku ma się już doświadczenie zawodowe, często macierzyński za sobą. A do ochrony przedemerytalnej daaleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.10.2010 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 a jaki to magiczny próg "30-tu " lat. To jest atut, a nie wada. W tym wieku ma się już doświadczenie zawodowe, często macierzyński za sobą. A do ochrony przedemerytalnej daaleko. Aniu, mam nadzieję, że to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.10.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Ja 31 lipca złożyłam wypowiedzenie a 18 sierpnia miałam nową pracę.Wiek 33 lata.Wierz mi, nikt nie pytał się o wiek i nie dał mi do zrozumienia, ze coś mu nie pasuje.Nikt też nie spytał się o dzieci.Muszę prowadzic własną działalność. Niektóre firmy na to nie przystają.Z jednej firmy, pomimo, ze rozmowa rekrutacyjan trwała 5 m (firma zatrudniała tylko na etat wiec szybko skonczyliśmy rozmowę i niewiele zdąrzyłam powiedzieć) pan dzwonił do mnie i pytał co ma zrobic, zeby obejść moją działalność.Tak więc chyba wiek nie jest przeszkodą jeżeli mamy coś do powiedzenia i coś sobą reprezentujemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajkowski 20.10.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 30 to dobry wiek dla pracodawców - doświadczenie i jeszcze świeży umysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.10.2010 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 monia, fajkowski, sił i zapału mi nie brakuje Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.10.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 I tak trzymaj.Mocno trzymam kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.11.2010 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 I tak trzymaj. Mocno trzymam kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.11.2010 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Kciuki się przydały. Dziękuję wszystkim Dostałam!! Dostałam propozycję pracy!!! Zaczyam zaraz po zakończeniu okresu wypowiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts