AGP 05.11.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Nie to nie. Nikt nie chce mi zdradzić co znaczą te literki. buuu A ja się pochwalę, że dziś dostałam propozycję pracy Zaczynam po okresie wypowiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 05.11.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Alfabet się to nazywa :rotfl: to się nie nazywa alfabet, to już się nazywa mobbing;) AGP powodzenia w nowej pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.11.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 (edytowane) ... ... Wydaje się, że wykształcenie mam nienajgorsze - studia magisterskie, podyplomowe, kilka kursów, jakieś tam języki, ośmioletnie doświadczenie, ale czy to wystarczy, ... ... Nie to nie. Nikt nie chce mi zdradzić co znaczą te literki. buuu ... Wydawać by się mogło, że "robisz sobie jajca" biorąc pod uwagę powyższe ... może jednak chodziłaś zbyt często na wagary ... podpowiem więc (widząc, że Twoja ciekawość jest szczera) - na "r" - rentier - na "i" - investor - na "w" - wolontariusz (lub na "v" - jeśli wolisz pozostać przy j. angielskim - Volunteer) ... A ja się pochwalę, że dziś dostałam propozycję pracy Zaczynam po okresie wypowiedzenia Powodzenia życzę ... Alfabet się to nazywa :rotfl: ... uściślając: "alfabet kapitalizmu" Edytowane 6 Listopada 2010 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.11.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Nie to nie. Nikt nie chce mi zdradzić co znaczą te literki. buuu A ja się pochwalę, że dziś dostałam propozycję pracy Zaczynam po okresie wypowiedzenia Super wiadomość Moje gratulacja i powodzenia w nowej pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.11.2010 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Super wiadomość Moje gratulacja i powodzenia w nowej pracy:) monia77w1, dziękuję za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 10.11.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Nie to nie. Nikt nie chce mi zdradzić co znaczą te literki. buuu A ja się pochwalę, że dziś dostałam propozycję pracy Zaczynam po okresie wypowiedzenia Super wiadomość, gratuluję i powodzenia. Zdaj relację jak pierwszy dzień w pracy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.11.2010 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Super wiadomość, gratuluję i powodzenia. Zdaj relację jak pierwszy dzień w pracy. Pozdrawiam. Do pierwszego dnia jeszcze troszkę, ale na pewno zdam relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarecki89 17.12.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Powiem Wam,ze tak naprawde niektórzy maja juz problemy na samym poczatku przy pisaniu CV.Ja w sumie tez sie do nich zaliczałem.Ale na szczescie jakoś wybrnałem z tego i skorzystałem z takiej pomocyhttp://www.kariera.pl/cv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 17.12.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Nie rozumiem. Nie potrafiłeś napisać co do tej pory robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 17.01.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Mąż stracił robotę ... wysyłaliśmy na zmianę tysiące CV przez neta ,długo cisza aż rozdzwoniły się telefony ,że sam już nie wiedział gdzie do roboty iść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts