Dopuser 28.10.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 PS Dopuser,jako tani demagog, wsadź sobie gdzie chcesz swoją ideowość polityki a najlepiej ugotuj z niej dzieciom żarcie na święta. Krzysiek Ci powiedział jak przebiega Twoje myślenie i co sobie robisz z cytatami. I tak do Ciebie to nie trafi, co jest mi całkowicie obojętne. Ja, tani demagog, Ty zaś pewno nowoczesny europejczyk. Strzeż mnie, Boże, od takich "europejczyków"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 28.10.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Ja, tani demagog, Ty zaś pewno nowoczesny europejczyk. Strzeż mnie, Boże, od takich "europejczyków"... :DToś rzygnął katolicką tolerancją. Tu Cię boli. Mnie tam nie przeszkadzają takie ksenofoby, zamknięci w tzw. przaśnej tradycji . I tym się różnimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 28.10.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Ależ właśnie ja o tym piszę. Dlaczego Wildstein za publiczne pieniądze źle, a Lis i Żakowski dobrze? Dlaczego manipulacje Pośpieszalskiego za publiczne pieniądze złe, a manipulacje Lisa za publiczne pieniądze dobrze? . Błagam, czytaj ze zrozumieniem.Ani Żakowski ani Lis nie mają autorskich programów agitujących PO w TVP. Przeszkadza mi każda indoktrynacja, nawet ich, o czym też pisałem. Krytyka posunięć partii nie jest tym, co pisowcy przypisują temu zjawisku. Tylko, że dla prezesa krytyka polega na chwaleniu jego postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 28.10.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 :DToś rzygnął katolicką tolerancją. Tu Cię boli. Mnie tam nie przeszkadzają takie ksenofoby, zamknięci w tzw. przaśnej tradycji . I tym się różnimy. Nie zrozumiałeś... pokazałem, że swoich oponentów starasz się określać jedynie pejoratywnie, czy wręcz nawet ośmieszyć... wszystko to co nie idzie w parze z Twoją filozofią to - wg Ciebie - ciemnogród, zaścianek, ksenofoby, pomimo że nie masz ku temu żadnych podstaw... słowem, wbijasz się w czysty POwski schemat, nic nowego pod słońcem, od czasu gdy Tusk nazwał zwolenników PiS "moherami"... Z Bogiem, nienawistniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 28.10.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Jasne, przecież krytykując PiS podżegam do zabójstwa. Wszystko jasne Swoją drogą, niektórych czasem nawet nie ma potrzeby ośmieszać. Ze Swarożycem, miłośniku pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 28.10.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Nie zrozumiałeś... pokazałem, że swoich oponentów starasz się określać jedynie pejoratywnie, czy wręcz nawet ośmieszyć... wszystko to co nie idzie w parze z Twoją filozofią to - wg Ciebie - ciemnogród, zaścianek, ksenofoby, pomimo że nie masz ku temu żadnych podstaw... słowem, wbijasz się w czysty POwski schemat, nic nowego pod słońcem, od czasu gdy Tusk nazwał zwolenników PiS "moherami"... Z Bogiem, nienawistniku. Z częścia tej wypowiedzi się zgodzę. Zamiast "Mohery" powinien powiedzieć "mientkie kartofle". Lepiej oddaje właściwości fizyko-chemiczne takiej np Ani Sobeckiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.10.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Artykuł Gursztyna o braku różnic między PiSem a PO Dwie największe polskie partie wyznaczyły linię sporu, podzieliły między siebie elektorat i aby to utrzymać, muszą toczyć permanentny bój. To zjawisko rozpoznane od dawna, ale trzeba wciąż o nim przypominać. Źle byłoby, gdybyśmy uwierzyli w oczywistą nieprawdę o dwóch całkowicie różnych i nieprzystawalnych ugrupowaniach politycznych. Obie strony są tak bardzo brutalne względem siebie, bo są aż tak podobne – rzecz to zwykła w czasie wojen domowych. Może i tak jest jak w artykule? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 29.10.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Posłanka PiS znieważyła policjantów. Może jednak było odwrotnie? Tak twierdzi specjalistka od buraków i gnoju sprzed kilku miesięcy [tam obelgi leciały pod adresem straży miejskiej]. Nie dziwi mnie reakcja pani poseł - wszak parlamentarzyści tej opcji dość przewrotnie odbierają rzeczywistość. Może się więc uważać za pokrzywdzoną skoro policmajstrzy nie położyli uszu po sobie tylko naskrobali raport i zawiadomili prokuratora. Hm... czy mówiąc aż tak źle o posłance PiS podżegam również? K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 29.10.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Hm... czy mówiąc aż tak źle o posłance PiS podżegam również? Nie chcę Cię martwić, ale to już jest niebywałe wręcz szubrawstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babcia krysia 29.10.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Pilne......chory Franio czeka na Wasze podpisy i serdecznie Wam za nie dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts